stilist bun !
Raspunsuri - Pagina 2
crinuta spune:
De ce sa se considere reclama?
S-a pus o intrebare si raspunsurile se primesc pe privat. Care e problema?
Crinuta si
Rayan
mmc_nd spune:
Ei nu, defapt voiam sa zic: daca asa de multe fete vor aceasta informatie, ar putea fi pusa direct aici pe pagina (nu pe PM) si sa nu se mai considere reclama...
Banti spune:
Eu cred ca va va placea la ea. E genul care nu da gres si iti face exact ce ti se potriveste. V-am trimis PM. Acum fug sa culc copiii. Va pup,
Ioana - de 3 x mami
anda141 spune:
Am si eu un stilist ( barbat) super bun!!! Vi-l recomnad cu toata increderea, Se spune ca barbatii sunt mai buni decat femeile, doarece te aranjeaza ca si cum i-ar placea lui, pe cand o femeie poate sa fie invidioasa ca tu sa arati mai bine decat ea.
Tipul de care va spun e genul la care nu te duci si te intreaba cum sa te tunda, te tunde cum crede el ca iti sta bine in raport de fizionomie, inaltime, greutate etc. Daca va intereseaza va dau nr. de tel.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
anielas spune:
Banti-plisss..cand ai timp vreau si eu detalii..chiar am nevoie de o schimbare....mercic mult
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Oliv spune:
Banti te rog trimite-mi si mie pm cand ai timp.
Anda te rog mult si pe tine sa imi trimiti adresa, nr tel. Pupici multi!!!
Anda Panda spune:
blondie (sala palatului) - razvan. e un tip de nota 10. preturi si bacsis piperat, dar merita. ce e drept gusturile nu se discuta sau poate nu sint la fel cu ale mele - asta e doar parerea mea. la anul cind ajung in tara ma infig la el la pravalie, la 8 dimineata !! ha ha ! abia astept !
subscriu la ce a zis anda (cealalta
) cum naiba se face ca cei m buni stilisti, bucatari sefi, make-up artist...etc... sint tot barbati ??? ![]()
![]()
![]()
tot ei sint si presedinti de stat ! hmmmmm.....
succes !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
annablue spune:
Da Anda, as vrea si eu niste poze...
Si mie mi se pare ca barbatii tund/coafeaza mai bine decat femeile![]()
Multumesc si pt PM-uri, imi sunt de folos.
Daca mai puteti spune si ceva preturi orientative, v-as fi recunoscatoare.
si apropo de cine zicea sa mergem in gasca, si mie imi surade ideea. O punem de o "intalneala" ?![]()
Pupici !
Ana
PS. Cine are site-uri de tunsori/coafuri, poate ne da si noua ceva solutii. Pe mine ma puteti vedea in pozele de la semnatura, chiar daca nu se vad foarte bine. Eu sunt aia cu ochelari ![]()
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
anda141 spune:
Fetelor, poate nu va vine sa credeti dar nu am facut poze, m-am tuns acum o luna de zile, dar sunt asa de stresata , luni am licenta, ca nu am avut chef de nici o poza,dar va asugur ca mi-a stat bine, toata lumea m-a intrebat unde m-am tuns. Eu am parul lung, e tuns in asa fel incat da impresia ca e si mai lung, pentru ca in partea de sus e mai scurt , apoi filat, in fine, nu stiu sa va explic .
Eu am platit pe tuns si aranjat par lung + spalat, masca vreo 700 000. Un tuns simplu stiu ca e vreo 300 000, dar el daca nu ii spui te si aranjeaza ca ii place sa pleci de acolo in asa fel incat sa se vada ca vii de la stilist si nu de la coaforul de la scara blocului .
Va arat niste poze de par aranjat de el, aici nu ma tunsesem inca. Nu stiu cat se vede de bine, aici se mai si lasase ca nu am vrut sa imi dea cu spuma sau fixativ. Le pun in 5 minute.
Edit : am pus 2 poze cu mine aici http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552430108&security=tucaua
si una cu sora mea , care s-a aranjat mireasa si au si machiat-o tot acolo. Vreau sa va spun ca ea avea un ten foarte problematic, cu multe pete de la acnee si un par pisicos. V-am pus o poza si cu ea aici : http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552426955&security=wsrkdE
Ale mele nu sunt luate chiar de aproape, dar o mica idee...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert