stilist bun !
Raspunsuri - Pagina 3
annablue spune:
quote:
Originally posted by anda141
Un tuns simplu stiu ca e vreo 300 000, dar el daca nu ii spui te si aranjeaza ca ii place sa pleci de acolo in asa fel incat sa se vada ca vii de la stilist si nu de la coaforul de la scara blocului .
Asa stiu si eu ca face un adevarat stilist... Si eu la tipul la care am fost asa facea, chiar si cand m-am dus si i-am zis ca n-am bani decat de tuns, m-a aranjat de s-a mirat aia de la plata cand i-a zis ca platesc "doar tuns"...
Astept pozele cu "infrigurare"...
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata
anda141 spune:
Am pus inca o poza cu Adriana mireasa, sa vedeti tenul cat de bine i l-au aranjat, machiajul este foarte natural , asa a vrut ea . De fapt, nu el machiaza , dar a a asistat si si-a dat cu parerea. http://community.webshots.com/photo/552426955/2337387830031893409PxSVsB
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
crinuta spune:
Anda, mi+a placut mult cum erai coafata in acele poze
Uite, va pun si eu poze. Nu stiu ce fel de schimbare vreau, dar e musai sa fie tot cu parul lung sau mediu, in nici intr un caz sa nu fie scurt.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552434860&security=CxHYeY
Crinuta si
Rayan
nuschu spune:
Anda141, cand ai timp, da-mi si mie, te rog numarul lui de telefon.
Si eu am patit la fel cu fata care ma tundea, la inceput mi-a placut, apoi e din ce in ce mai "departe de mine", ori nu explic eu bine, ori ea nu intelege... Ultima data nu a iesit rau, dar nu e ce cautam/asteptam !
Numai bine ![]()
Pisica, zambind 
crinuta spune:
Eu nu pot spune ca nu sunt multumita de coafezy mea, dar de cativa ani ma tunde tot la fel si nu are initiative, de aceea vreau un stilist.
Crinuta si
Rayan
cicina spune:
Fetelor daca va intereseaza, eu am o coafeza care ma tunde de vreo 20 ani, cand ajung acasa intotdeauna dau pe la ea. Din tinerete ma asezam pe scaun si spuneam "tunde-ma" si ea facea ce crede ca e la moda si-mi sta bine. Are mana buna, eu aici mi-au trebuit multi ani, si nici acum nu am reusit sa gasesc una asa de buna ca ea. Are multi elevi si e foarte apreciata.
cicina
Anda Panda spune:
crinutzo, din cite vaz, daca as fii in locul matale as schimba culoarea si mi-as trage breton filat.
parerea mea....
acu daca eu sint anda de la care vreti poze, e cam nasol, ca am pozele pe suport de hirtie si tre sa le caut, sa le scanez, sa le incarc pe yahoo.... si nici in canada nu se sta chiar asa bine cu timpul. oricum duc dorul vietii muult, muult mai trepidante de acolo.
succes !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
crinuta spune:
Ce culoare mi-ai face tu? Hai ca sunt curioasa. Si breton filat ce inseamna? Eu nu ma vad cu breton deloc, cu exceptia unui singur tip, dar nu stiu cum se numeste.
La culoare eu ma vad bruneta.
Crinuta si
Rayan
annablue spune:
Cicina, da-ne si noua adresa, eventual pe PM sa nu se considere reclama ![]()
Si cam ce preturi are coafeza ta ? Ca mie, mi-au zis la vreo 2-3 saloane ca m-ar costa vreo 1,5 milioane sa-mi faca chestia din poza de mai jos, aia cu coafura preferata... Si parca mi-e teama sa nu iasa altceva decat acolo si sa ma "tepuiesc" si de bani si de look... Ca tare as vrea o tipa/tip stilist care sa te si consilieze, sa-ti zica daca iti vine sau nu ceea ce vrei sa-ti faci, nu doar sa vrea sa-ti ia banii...![]()
Cine stie asa o persoana, sa-mi zica si mie...
Pupici !
Ana
_
fotografii cu noi
coafura preferata
annablue spune:
Crinuta, si eu as zice ceva de breton filat, parca ti-ar sta mai bine decat cu fruntea asa "goala" (sper sa nu te superi
).
Stii cum sunt bretoanele alea acum la moda, un pic "curbe" (nu stiu cum sa explic). Si as deschide culaorea din par, poate un saten mai dulce, sau un fel de culaorea mierii mai inchisa... Sau roscat, daca crezi.
Dar mi se pare ca brunetul asta care il ai acum te "aspreste" rau... Te face foarte "matura".
Nu te supara pe mine pt ce am scris, eu sunt mai sincera de felul meu.
Si am tot auzit si de la stilistul meu ca nu se mai poarta culoarile inchise, "dure".
Pupici !
Ana
_
fotografii cu noi
coafura preferata