stilist bun !
Fetelor, am mare nevoie de ajutorul vostru... din nou ...

Stiu ca s-a mai discutat subiectul, dar acum am nevoie de un sfat apropo de schimbarea coafurii mele (care e sub orice critica, by the way!) si de adresa unui tip care sa o si adapteze la moaca mea...
Nu am inca o poza (cand ajung acasa o sa o pun pe un site) dar ma "chinuie" o cuperoza de toata frumusetea ,drept pt care nu mai stiu ce sa fac. 

Am parul tuns scurt, spre mediu si destule kg peste cele "recomandate"...
Cine stie sa-mi spuna si mie unde gasesc un stilist/coafor care sa isi dea silinta si dupa primele 4-5 vizite la el ????
Ca asa patesc de o gramada de vreme... la inceput e super, dupa un timp in care vede ca vin tot la el/ea, o lasa mai moale si cu aranjatul si cu tunsul (nu mai insista atata cat o facea la inceput!) si ma scoate din minti chestia...
La fel ca toate produsele care la inceput cand apar pe piata sunt ok, dar dupa un timp se "prostesc"...
Sunt dispusa sa dau [aproape] oricat daca am certitudinea (sau chiar numai speranta
) ca pot sa obtin ceva ce mi se potriveste.
Ca sa nu mai vorbesc ca in 3 saptamani voi fi nasa si habar n-am ce pot sa fac...
Ana
Ajutati-ma !!!
Onetzica spune:
Vreau si euuuuuuuuuuuu. Nu ma multumeste nimic din ce imi face coafeza mea la parutz.
annablue spune:
Ana Maria, parca tu spuneai ca tocmai iti schimbasesi lok-ul si erai multumita de stilist/a. Unde e persoana in cauza, in Militari ?
De ce te-a dezamagit ?
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
Banti spune:
Fetelor, nu fac reclama aici :-) O sa va trimit PM cind pot ca sint cu bebe in brate mai tot timpul.
Mie imi place mult de ea si ii sint fidela.
Ioana - de 3 x mami
crinuta spune:
Merci Banti.
Fetelor, parca vad ca ne intalnim toate acolo. Mergem in gasca, ce ziceti?
Crinuta si
Rayan
mmc_nd spune:
Si mie PM, plizzzzzz... Mersiiii si pupici si tie si lui BB!
Oare daca vor asa de multe fete informati asta, se mai considera reclama (nu stiu, zic si eu
).