Bebelusi insomniaci
Raspunsuri - Pagina 7
emaaimee spune:
iaca si noi ne bagam in clubul de insominiaci.ma bucur ca exista acest subiect.mamici,suntem destule chinuite deci de scumpii nostrii copilasi
si eu sunt sleep deprived,m-am ciondanit cu sotul din acest motiv.si mi-am dat seama k asta e, nimic nu o poate schimba(ref la somn)pe Oani.am incercat si noi toate variantele posibile fara rezultat.asa k la 9 luni si jum am venit in Ro la bunici k nu mai faceam fata singura si ziua distractie nonstop cu ea.tot ale mele sunt noptile de vis,dar ziua mai am ajutor cat de cat.
va mai povestim de noi cand avem timp.
de piticotu' urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
ylilimic spune:
Hei, am trecut si noi pe strada asta!
Dar la 7 luni, l-am luat in carca si am apelat la medicul homeopat. S-a rezolvat cu CHAMOMILLA VULGARIS 5CH, un produs cu extract de musetel. INsa trebuie sa-l vada dr homeopat inainte, nu administrati de capul vostru. Iti pun tot soiul de intrebari despre copil, care conteaza mult in hotararea tratamentului.
Incercati-o si pe asta, ca cine intreaba nu moare!
Va salut si sper sa va fie de bine!
OlgaTarziu spune:
Noi am avut vreo cateva nopti cu doar 3 treziri dar lasa ca azinoapte a luat-o de la capat. S-a trezit la fiecare jumate de ora. Deci nu am crezut ca se poate asa ceva. Acum e terminat, obosit, nervos, nu o sa vrea sa mai doarma ziua. Mi-e o groaza pt ziua de azi de mor. Sa mai zic ca sunt a doua zi la bucuriile lunare si curge ca din robinet? Cum naiba voi face zilelor care urmeaza habar nu am.
Voi cum mai sunteti? Aveti ceva progrese? Am retinut produsul lui ylilimic. Aici e destul de scumpa distractia cu doctorii homeopati. Nici nu stiu daca se ocupa si de bebelusi. Nu se poate cumpara din farmaciil;e homeopate din Romania?
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
Ramona J spune:
Olga, voi nu aveti Vitamin World sau GNC? Ca sint homeopate si acolo. Sau cauta pe internet. O firma cunoscuta de homeopate ar fi Boiron.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
emanuele4u spune:
Hop si noi in club...diferenta este ca Amy nu se trezeste plangand si nici nu sta cu orele treaza, insa mesele de lapte la ea se administreaza ( la cererea ei bineinteles) numai noaptea..ziua nu ar pune gura pe lapte nici sa o pisti cu ceara...in schimb recupereaza noaptea. Bea 2 biberoane - 500 ml lapte de la 9.30 seara ( aprox. 30 ml), apoi pe la 11.30 - 120 ml, la 2 noaptea termina biberonul, si apoi urmatorul il bea in max 2 reprize - pana la 6 dimineatza cand mai bea cam 80-100 ml dintr-un al treilea biberon. Nu am cum sa ii scot laptele de noapte, in primul rand pentru ca ziua, dupa cum spuneam, nu accepta sa bea laptic , iar la ultima masa de seara se cam fofileaza...nu am fortat-o niciodata sa manance si nici nu o sa o fac acum - nu ca as avea solutii in acest sens insa mi se pare "aiurea" sa fortezi copilul sa manance daca nu ii e foame doar pentru a respecta un program sau sa nu ii dai sa manance pentru ca nu e ora de masa daca ii e foame. Oricum, din moticele expuse si noi intram in categoria bebelusilor ( daca nu insomniaci, macar cu fff multe treziri pe noapte)si a mamicilor private de somn.
Oricum la ea problema somnului am avut-o intotdeauna..de la 3 luni ziua nu adormim decat dupa lupte seculare, maxim o jum de ora..si apoi iar 5 ore de veghe. Dar asta este..nu am incercat niciodata sa ii dau ceva sa o sedez..totusi ma simt uneori fff obosita, chair daca eu si taty facem cu schimbul ( atunci cand programul ii permite).
Nu pot sa sper decat ca se va schimba ceva cu timpul....oricum o sa mai caut solutii.
Emma, mamy de ingerash iubit, Amy ( 11.08.2005)
Costi spune:
Buna dimineata!
Am intrat in dimineata aceasta hotarita sa va caut si sa va gasesc. Nu stiam ca suntem asa multe si mi se parea ca eu sunt singura in suferinta, asta pt ca toate prietenele mele cu copii de aceeasi virsta, se trezesc dimineata si copii inca dorm.
Eu sunt disperata, sunt obosita frinta, nu-mi mai pot tine capul pe umeri, nu mai am chef nici sa ma spal, sunt deprimata si acum pling de ma umflu..
Alessia e un copil super energic, dar un copil cuminte...ziua plinge doar daca se loveste sau daca ii interzic un anumit lucru, in rest se joaca, alearga, nu sta o clipa. Doarme 2 ore la prinz, seara nu rezista mai mult de ora 21.00, daca incerc s-0o mai tin plinge de somn, asa ca ma execut, o pun in patut, ii dau putin ceiut si plec, adorme fara sa cricneasca. La 24.00(aproximativ) incepe calvarul, e ora pt laptic, i-l dau, dar nici sa nu indraznesc sa ma asez in pat ca incepe show-ul, cum ma vede ca ma asez urla, tipa, ii curg lacrmile siroaie, asa ca...cobor iar in sufragerie pina ce copilul bea laptele si adoarme...A adormit...ce fericire...ma duc in pat...dar dupa 2 ore de somn, Alessia se trezeste...e 2 noaptea, plinge, urla, o luam in pat linga noi...daca n-o iau, sculam tot cartierul...
Eu pc de somn, taty e terminat, Alessia se joaca...un deget in nas la taty, un ul la mamy, un picior in gura, o muscatura...etc..stiti voi...
De 4 nopti se intimpla evenimente- prima noapte mi-a spart buza, mi-a dat un picior, a doua noapte mi-a dat cu capul in arcada si sunt vinata, a treia noapte m-a zgiriat pe nas , in noaptea asta mi-a bagat degetul in ochi...am sarit ca arsa...am tipat la ea, am bruscat-o in sensul ca am trintit-o pe perna...
Nu vreau sa se mai intimple asa ceva...dar sunt cu nervii la pamint...sunt foarte calma, mai ales cu ea, dar incep sa clachez...
In dimineata aceasta a tipat si taty la mine ca nu-i place cum m-am purtat cu copilul...pe minhe cine ma intelege?
Show-ul tine pina la 5.00, ea doarme bine merci, mie mi-a sarit somnul de mult...
Toata lumea ma sfatuieste sa dorm la prinz cu ea....dar restul treburilor gospodaresti cind sa le mai fac...si am incercat si asta, dar ma scol mai obosita decit m-am culcat, cu dureri de cap si star de varsaturi...
Doua luni de nesomn m-au terminat...acum caut cauza desi am intuit permanent ca sunt dintii si maselele. Dar durerile de masele iti dau chef de joaca?
Astept sa se faca ziua, imi iau picioarele in circa si ma duc sa cumpar helmiflores...ce metoda sa mai aplic, ca le-am incercat pe toate care le-ati enumerat...doarme de 2 ori in zi programul noaptea e acelasi, nu doarme deloc e si mai rau, de oboseala nu mai poate dormi deloc.
Si nu stiu ce-i lipseste ca mincata este, seara facem masaj,ne jucam...
Apropos medicul mi-a spus sa ma rog ca atunci cind v-a merge sa doarma mai bine..ete ca m-am rugat si rezultatul a fost ca am terminat cu trezirile dese, in schimb avem program artistic 3 ore pe noapte.
alina2006 spune:
buna fetelor! vad ca nu s-a mai scris de foarte mult timp pe aici...v-am citit cu curiozitate si v-as ruga sa ma tineti la curent cu bebelusii cei insomniaci! m-as bucura sa aud ca si-au revenit!
va pup si poate mai gasim mamici cu bebei insomniaci!
POZE IANA MEA
rebek spune:
buna fetelor vad ca nu sunt singura mamica care isi doreste sa se ascunda o saptamana sa poata dormi.Am ajuns la disperare baietelul meu are 7 luni si jumatate si de cand l-am nascut nu stiu ce-i ala somn noaptea.Daca dorm 3-4 ore pe noapte e minune dar si ala cu 100 de treziri.Se trezeste tipand din 15-15 min sau mai des sau mai rar,Nu stiu cat mai rezist sunt la pamant cu nervii,ma cert cu al meu hot,tip ma crizez imi vine saarunc cu el.Ziua este un copil cuminte atomic bionic cum ii zic eu are o energie si alearga cu premergatorul,tranteste tot ce prinde ,e fenomenal.dar cand se apropie ora 24 incepe showul.tipete plansete somn agitat,doarme 15 min se trezeste si sta 3-4 ore treaz cu niste ochi de parca ar fi dormit o zi intreaga.am incercat sa-l culc devreme,sa nu-l las sa se trezeasca dar degeaba se scoala daca adoarme la 9 se trezeste la 1 noaptea.ce sfaturi de adormit imi puteti da?sau totul e chestiune de timp isi va regla somnul cand va fi mai mare de un an?
puiut85j spune:
Doamne ce nopti aveti fetelor.Copila mea de 7 sapt.nu se trezeste deloc noaptea,rar se intampla sa se trezeasca o data sa manance.Ma gandesc sa nu avem si noi nopti albe pe masura ce mai creste.Ce-o fi,o fi D-ne da-ne rabdare.Singura problema ar fi ca nu adoarme seara decat dupa 12.Rabdare si putere.
elena
monalac spune:
crisul meu,care acum are 2 ani si 2 luni,a inceput de catva tp sa doarma bine noaptea.e adevarat ca are un program de somn total aiurea si ca nu reusesc sa i l schimb, se culca la 1,chiar 2 noaptea,dar doarme pana la 11/12 a doua zi si nu se mai agita in somn,nu se mai trezeste decat f rar////