Bebelusi insomniaci

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

coraly, vrei sa dai niste amanunte despre preparatul naturist impotriva parazitilor, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Olga, eu cred ca e ceva acolo. Sper sa-i dati de capat cit mai repede. Nu este normal sa se trezeasca atit de des si mai ales plingind.
Copilul meu cel mare se trezea si el foarte des (fara scandal). Vroia lapte. Pina la urma s-a constatat ca era alergic la proteina din lapte. De cind i-am scos laptele din alimentatie a inceput sa doarma tot mai mult si mai bine.
La orice copil mic se poate intimpla sa aiba o perioada aiurea din cauza dintilor sau mai stiu eu ce. Asta se poate prelungi daca noi parintii reactionam cum nu trebuie. Il luam din pat etc. Copilul se prinde de smecherie, continua sa se trezeasca si sa faca scandal ca sa atraga atentia.
Dar la voi pare a fi totusi altceva. Mult succes si sanatate.
Oricum, rutina, orele fixe sint bune pentru copii. Sint mult mai linistiti, maninca si dorm mai bine daca le respectam programul. Asta ca regula generala.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu o sa intru sa incerc sa va dau cateva sfaturi, e greu sa le aplicati caci nu au afect la general,va inteleg perfect caci noi am crescut 3 copii si la un moment dat nu mai stiam ce e somnul...eu incercam asa: sa ni ii las sa doarma pe timpul zilei, ma jucam cu ei cat puteam de mult,can aveau colici si plangeau mai foloseam metode babesti cand ceaiurile si siropurile pentru colici nu aveau efect : calcam cu fierul de calcat o batista impaturita repede o stropeam cu spirt medicinal verificam sa nu fie fierbinte si o puneam pe burtica,de multe ori avea efect de multe ori nu.Beam eu ceai de tei cand alaptam si cateodata dormea copilul care il alaptam,cand plangeau din cauza la dintisori ere greu caci nu mai stiam ce sa fac...S-au dormeam cu sotul cu randul cand se putea...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Preparatul se numeste Helmiflores - e fara efecte adverse. Se poate da preventiv. Deci nu pierzi nimic daca ii dai, din contra! Se gaseste in special la plafar, mai rar la farmacii.
olga, sa stii ca la ascarizi de ex, e foarte greu de depistat prezenta, pt ca numai cand un vierme femela ajunge adult si depune oua, le poti gasi in scaun, dar asta poate dura pana la 3 luni, asa ca...
Eu in orice caz m-am invatat minte. Mama mi-a zis de luni de zile sa-i dau antiparazitare si eu o tineam pe a mea, ca nu iese la analize....asa ca, atentie mare! Astazi ii dau Zentel. Raul pe care il face medicamentul e mai mic decat cel facut de paraziti.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

parpalak, acuma vad ca esti in Canada. Trebuie sa fie si la voi preparate naturiste - vezi sa contina - vetrice, pelin, nuc negru. Cauta pe google.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiastefan24 spune:

eu am avut probleme cu mincarea la fiul cel mare,dar i-am respectat orele de masa,daca nu a mincat in jumate de ora nu i-am mai dat decit la urmatoarea masa ,fara dulciuri,fara rontaieli intre mese si cu ceva autoritate si pacaleli.cu cel mic nu am probleme majore,papa tot ce vede.cu dintzii am avut alte experiente...cu cel mare nici nu am situt cind i-au iesit...saliva puternic si rodea cheile de la casa...dar cu cel mic este groaznic...ce functioneaza cel mai bine este o doza de paracetamol seara inainte de culcare sau ibuprofen si se calmeaza durerea.gelurile nu fac doi bani.
iar problema cea mai mare cu dormitul....aici e serioasa treaba.eu am avut noroc ca am reziztat fizic fara sa dorm si nu i-am sedat pe copii , dar psihic a fost la fel de traumatizant.si eu sint singura cu copii toata satamina.dus faceam la foc rapid ca sa nu plinga puii...de mincat mincam cind dormeau ei.nerviii???? se descarcau de multe ori in capul lor.de foarte multe ori erau ei agitati si nervosi ca nu mai aveam rabdare cu ei.si asa intram intr-un cerc vicios.mai incercati alte doua metode: niste pastile antistres---la mine functioneaza,si mai bine ma droghez eu decit ei----si cea mai drastica dar nu traumatizanta: doua ore la gradinita.asta functioneaza perfect.eu l-am dus doar pe cel mare si a fost foarte bine.puteti incerca si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

olga, sincera sa fiu eu am avut impresia ca asta e un subiect asa, sa ne plangem de mila una alteia ca nu ne dorm copii, dar abea acum imi dau seama ca la voi situatia e chiar nasoala; scuze, eu intram sa ma bucur ca al meu in sfarsit doarme, sper ca n-ai simtit ca ti-am ras in fata sau mai stiu eu ce altceva, doamne fereste, departe de mine sa vreau sa fac asa ceva ...
si eu stiu ce simti, si te admir ca totusi ai putere; adica eu cand nu dormea, dupa 2 nopti, gata ! nu mai imi trebuia nici barbat, nici copil, nici casa, nimic ! dar am avut mare noroc ca la mine s-a rezolvat rapid.
incearca sa te gandesti ca vor veni si vremuri mai bune, si sa nu disperi, dupa ce trece perioada, o sa zici ca a fost un vis urat; e adevarat, sunt vreo 10 zile de cand doarme al meu, si inca seara am o teama ca se va trezi ... la noi a functionat faptul ca l-am lasat sa doarma singur in camera, si cand s-a trezit nu l-am mai ridicat din patut deloc; plangea maxim 5 minute, si se culca, iar eu in timpul asta il mangaiam pe spate si ii cantam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

referitor la peritol - peritolul nu este sedativ, nici calmant; este pur si simplu un antihistaminic; adica un preparat contra alergiilor; la inceputul tratamentului da o stare de somnolenta, de aici lumea zicand ca este un calmant; dar fiindca nu este, efectul de sedare nu e de durata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

coraly, am googalit de mi-a iesit pe nas.. Tot la Helmiflores am ajuns, si tot d-ala caut, pe principiul zero contraindicatii si pe ala cu falsele negative la teste. Asa ca o sa incep sa ma benoclez la magazinele de romani sau vreun magazin online care trimite pachete si-n Canada.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut. Am fost si noi azi la medic si am primit rezultatele lui Tony. I-a iesit anemie, deci ne-a si facut reteta pt fier de 2 ori pe zi si o enzima la ficat marita. Enzima naiba stie de ce i-a iesit asa... El banuia ca poate fi sau de la vaccinele de hepatita facute sau o alergie la un aliment. Acum cica testele de alergie se fac la 18 luni cand sunt mult mai acurate. Ne-a zis sa-l trecem preventiv pe lapte fara lactoza pt o lluna sa vedem daca sunt imbunatatiri. Nu i-au gasiti paraziti dar zicea ca in 30% din cazuri nu ies la analiza decat cand sunt multi si ating maturitatea. Una dintre analize, cea de cultura bacteriana nu i-a ajuns inca.
Ideea e ca nu as fi visat nicidecum ca Tony poate fi anemic, e el palid dar e super activ, ori de obicei copii cu anemie sunt obositi, letargici.
Deci abia astept sa vad daca e vreo imbunatatire dupa tratamentul cu fier si laptele fara lactoza. Tare mi-e teama ca nu o sa-l bea la cat e el de mofturos.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput