Ingineri, fosti, viitori....(6)
Raspunsuri - Pagina 10
Otiliav spune:
Ioana, felicitari pentru mancacios, are baiatul apetit nu gluma. In legatura ca accidentul eu zic ca important este ca-i sotul ok si bucurativa de minunea mica.
Nu stiu daca v-am spus dar al meu sot a atipit la volan si a tamponat o masina parcata pe strada, chiar de ziua mea in Decembrie. Asa ca noi am avut o noapte de revelion de pomina, cautam informatii despre accidente. Nici acum nu s-a terminat circul dupa 7 luni, a reparat masina respectiva dar proprietara vrea acum si daune 1500 de euro ca zice ca a scazut pretul masinii si nu mai poate s-o vanda cu acelasi pret. Eu am devenit cam paranoica in ceea ce priveste mersul cu copilul in masina, in Noiembrie a intrat cineva in noi, fix pe partea mea, eu avand copilul in brate dormind .
Katik, ce vesti bune si ce gravidutza optimista!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
KUKI spune:
Ioana, bine ati venit acasa. Cat despre Cristi, se mai intampla si din astea. Bine ca e sanatos, masina o fi stricata, dar nu mai conteaza, fiarele se repara, iti zic io sigur ca sunt injiner metalurg
Mai fetelor, deci nici nu scaparam bine de emotii cu Ioana si mai avem nitel si vom avea alte emotii cu Katik. Eu cred ca e mai profitabil sa fii maosa decat inginer. Ce-ar fi sa ne reprofilam, ca tot ne-am specializat in nasteri virtuale. Io ma declar moasa virtuala.
Astept oferte de angajare
iepumic spune:
Hello, fetelor, IOANA BINE ATI VENIT ACASA!!!! . Multa SANATATE copiilor tai, sper sa se faca repede bine Cristi. Si a stat la urgenta? Saracutul. Hai ca te las sa te odihnesti, opresc aici tirul de intrebari, tu trebuie acum sa fii calma, linistita, odihnita, ca pun pariu ca iti este foarte greu sa te adaptezi noii situatii, chiar daca este si frumos in acelasi timp.
Eu..mi-a fost foarte rau azi asa ca mi-am luat un test Barza care a iesit negativ...deci probabil doar caldura si PMS au fost de vina....si am avut si zi lunga si grea la servici. Maine se anunta si mai si asa ca...am incurcat-o. Poate totusi s-o mai domoli caldura, 38 de grade au fost azi in Bucuresti. Dar am reusit sa imi cumpar rochita pentru nunta de sambata seara, sa fiu si eu prezentabila si sa intoarca baietii capul dupa mine, ce daca-s maritata?
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
monagan spune:
URAAAAA!!!!!!!!
Bine ai venit pe lume ANDREI.Sa fii fericit,cuminte, sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor.
Ioana,felicitari. Cu scuzele de rigoare, ca n-am mai putut posta aici, dar am citit tot.
Iinusa, da punem de o intalnire de ce nu. Eu acum sint in plina inchidere, pana prin 10.Ajung acasa tarziu, dar imi fac timp sa ne vedem daca doresti.
Fetelor, inginerelor............pupici de la mine si la cei mici.
lunna27 spune:
'neata doamnelor!!
Pe unde umblati?Eu sunt intr-o pauza de la gatit
Iepumic sa inteleg ca va doriti un copilas??
Kuki imi pare rau dar eu nu pot sa-ti fac nici o oferta,nu mai am de gand sa mai fac unul ,poate celelalte fete ....
Otilia e nasol ca treceti prin asa ceva si mai rau e ca accidentul a lasat urmari in sufletul tau,poate in timp se va rezolva...
Dana
Otiliav spune:
Anca, cum este, hai prinde manuta intinsa de Ioana si preia stafeta, sunt convinsa ca iti doresti, noi tinem pumnii.
Dana, spuneai ca ai nascut si natural si cu cezariana. Sa inteleg ca tot o Ana-Maria s-a nascut prin cezariana, a fost de urgenta?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
lunna27 spune:
Otilia ,da Ana Maria s-a nascut prin cezariana,era cu funduletul in jos si nu aveam nici dilatatia care trebuia,cu toate ca aveam si perfuzie pt asa ceva pana la urma a trebuit sa ma bage la ceza.Oricum m-am chinuit ceva timp pana s-a decis de operatie
Dana
raresionut spune:
'neata si de la Bacau!
Bine ati venit acasa, Ioana! Nu fi suparata, o sa-i treaca lui Cristi, important e ca nus-a intamplat ceva mai grav? Sa nu uit sa ni-l prezinti pe printul vostru!Ieri am baut un pahar de sampanie in cinstea voastra si v-am transmis virtual urarile noastre!!!! Va pupam .
Sper sa pot intra mai tarziu, caci acum ma duc sa combat furnicile astea afurisite care mi-au invadat arealul de locuire. O zi buna!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
raresionut spune:
Stiu ca o sa dati cu rosii, dar eu pe Rares l-am nascut prin cezariana, ....pentru ca asa am vrut eu si la urmatorul la fel voi proceda , ca la cat mi-e frica de durere...mai bine prefer asa. Marti am nascut si vineri seara eram acasa.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi