Ingineri, fosti, viitori....(6)
Raspunsuri - Pagina 9
KUKI spune:
Buna dimineata
Si bun venit, inginer Elena. Din pacate eu nu te pot ajuta, nu sunt in bransa si nici in Bucuresti, dar se trezesc chimistele imediat si te lamuresc ele.
Azi vine Ioana si acasa? Sarbatorim?
Pup fetele
katik spune:
buna dimineata inginerele!!!
IOANA, ma bucur mult ca sunteti bine! si ca haplea cel mic papa laptik de la mami! si va spun de acuma bine v-ati intors acasa(sper ca n-am inteles gresit!). deci, sarbatorim??????????
bine ai venit ing. Elena!!!! io m-am trezit dar nu stiu sa-ti raspund la intrebare. io lucrez in sanatate unde salariul meu de incadrare este ca al unui asistent, deci...Mai multe nu stiu sa-ti spun. ai mei colegi majoritatea au schimbat macazul, altii au plecat prin tari calde, asa ca nici n-am pe cine intreba.
depinde si despre ce firma e vorba: multinationala? si ce oras? scara de valori de la bucuresti nu coincide deloc cu cea din timisoara de ex. la bucuresti e alta lume cu totul. poate stie careva din chimiste mai multe. sper ca totusi ramii si pe la noi la o birfa
pup inginerele!!! un pupic special pt. bb andrei (copilul cu moasele ing.). revin mai tirziu, trebuie sa ma duc la dr.
35+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
iepumic spune:
Buna dimineata! pentru toata lumea.
Elena bine-ai venit pe la noi, sper sa mai treci pe aici, poate chiar sa intri in gasca noastra. Nu pot sa iti spun o valoare de salariu insa depinde de mai multi factori: in ce oras va veti stabili, in ce domeniu vei lucra...de ex. sunt multe companii faramaceutice care au productie si cercetare si acolo se plateste bine, in sistemul medical poate doar la o clinica privata la un laborator de analize sa se plateasca decent. Sfatul meu este sa nu iti faci iluzii si ar fi bine sa intri pe www.bestjobs.ro si pe www.ejobs.ro si sa te uiti la anunturile de acolo pentru ca unii mai indica si salariul. La experienta ta cred ca ai putea cere in jur de 600-700 euro net lejer dar, din nou, depinde de firma. Adica se poate si muuuuuult mai putin si mai mult.
IOANA si ANDREI va asteptam acasa!!!
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Otiliav spune:
Neata la inginere!
Ioana, asteptam poze, sa veniti cu bine acasa!
Elena, bine ai trecut pe la noi, daca aflu ceva strig in gura mare.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
aime spune:
Buna dimineata!
Elena, bine ai venit la noi. Si eu sunt chimist si lucrez in domeniu de cand am terminat facultatea. Asa cum spuneau si fetele, depinde mult de orasul in care cauti loc de munca, depinde de firma si mai depinde si de ceea ce reusesti sa-i convingi ca stii sa faci. Cam asa e la noi. Noi am fost "racolati" ca sa zic asa de firma unde lucram (si eu si sotul) si tot nu pot sa zic ca suntem multumiti, noi nici nu prea suntem din aceia care sa puna conditii (fraierii de noi ), dar raportat la salariile din Iasi e aprox bine. Ptr un salar de 500-600 eur, la noi se cer cativa ani in spate de realizari in firma respectiva...suna cam comunist dar asta e conceptia la noi si iaca ca ne supunem . Ce sa mai spun ca un inginer la sectia de productie are 8.5 mil si are ceva raspundere si stres.
Poate ne incingem la o "barfa", te mai asteptam.
Ioana, hai ai ajuns acasa ?... sa incepem festinul si sa-ti uram BINE ATI VENIT ! Asta mi-aduce aminte de aducerea lui Vladi al meu acasa...totul stralucea de curatenie, patutul era ca o lumina in casa, sampania si paharele erau asezate langa un alt buchet mare de trandafiri...wow ce-a trecut...
la voi
aime si Vladimir
raresionut spune:
Elena, bine ai venit printre noi. Te asteptam mai des. Cu privire la subiect, la mine, e tabu, lucrez in domeniu medical, dar fetele ti-au dat destule informatii...
Ioana, am pus sampania la rece, iar pentru Andrei....multe baloane si flori...Asteptam un semn....ca petrecerea sa-nceapa!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
katik spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Elena, bine ai venit printre noi. Te asteptam mai des. Cu privire la subiect, la mine, e tabu, lucrez in domeniu medical, dar fetele ti-au dat destule informatii...
Ioana, am pus sampania la rece, iar pentru Andrei....multe baloane si flori...Asteptam un semn....ca petrecerea sa-nceapa!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
alina, tot in sanatate??? unde? inseamna ca suntem in aceeasi oala mare care se cheama "si altii".
deci, se da startul la chef? io am pus vinul rosu la rece! e yammiii! astept doar semnul.
am venit si io de la dr. bb e bine, creste bine, va fi mai mare decit krisztina dar are loc pe unde sa iasa. mai trebuie sa fac ceva analize, in rest e ok. mai avem un pic (2-3 saptamini cica... mai vedem).
ma duc sa pap ceva si sa beauuuuu muuult (apa, ce credeati). la noi e f. cald (33 grd) si nu se arata nici urma de ploaie. revin sa vad cine ce mai spune. poate apare si ioana.
35+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
lunna27 spune:
Salut!!!
Ce nerabdatoare sunteti fetelor!!!!Lasati fata sa ajunga acasa !!!!
Eu una dupa ce veneam acasa din spital(la ambii copii),aveam o stare tare naspa(mai ales la baiat) si asta pana ma acomodam cu situatia
Katik mai ai un pic si....scapi,dar e frumos sa fii insarcinata,nu?Mie mi-e dor de momentele alea,chiar daca nu au fost toate tocmai frumoase!
Elena eu nu mai lucrez de vreo 2 ani si jum,ca am stat si prin concediu medical,dar pot sa-ti spun ca salariile de inginer in P Neamt nu sunt tocmai mari...in Bucuresti e altceva....
In rest urez fetelor ing o zi minunata si racoroasa!!!
Dana
Ioana81 spune:
Buna fetele! Am ajuns si noi acasa si am zis sa va salutam. Sunt f suparata din cauza ca Cristi aseara a avut un accident cu masina cand venea la noi la spital. Mien u mi s-a spus nimic azi l-am vazut nu mai are un dinte si buza e varza. Cand l-am vazut ca a venit la externare am simtit ca mor. Chiar a stat toata noaptea langa mine la urgenta. Acum am 2 copii mici de crescut. Unul Andrei care este f bine si frumos si sanatos si f cuminte (sper san u-l deochi) si mananca si san si completare cu lapte si altul sotul cu buzita. Sper sa se faca repede bine ca altfel innebunesc. Nu stiu cat de des mai pot intra, dar va trimit multi pupici sis a stiti ca ma gandesc la voi in fiecare zi.
Sunteti niste scumpe pentru urarile care ni le-ati facut. Acum trebuie sa mai strang pe aici ca imi dorm copiii. Sa ne auzim cu bine. Ah Andrei e f bine, mananca san si apoi 30-40 ml completare cu lapte. O sa manance si urechile. Dar mami si tati il adora!
Ioana de Andrei Vladimir
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
lunna27 spune:
Nu fi trista Ioana,pur si simplu a avut ghinion,fereasca D-zeu ca putea sa fie mai rau!E bine ca Andrei e mancacios,de ce ii mai dai completare,nu ai suficient lapte???
Dana