Ingineri, fosti, viitori....(6)
Raspunsuri - Pagina 11
linusa spune:
quote:
Originally posted by monagan
Iinusa, da punem de o intalnire de ce nu. Eu acum sint in plina inchidere, pana prin 10. Ajung acasa tarziu, dar imi fac timp sa ne vedem daca doresti.
Eu nu tin mortis Daca nu ai timp, lasam pe la anu'. Eu timp as avea doar in 7 Aug. Poate pun de-o intalnire cu lunna27 in Piatra
Elena spune:
Fetelor dragi, multumesc mult pentru primire si pentru ajutor ! sunteti niste scumpeeeeeee !!!
Eu sunt doar in trecere rapida pe aici, am o multime de lucruri de facut pana pe 1 sept. cand ne intoarcem in tara. Am uitat sa va spun ca orasul unde imi caut de lucru este Bucuresti. Acuma mi-am facut cat-de-cat o imagine despre piata de joburi si salariile in domeniu, mi-am pus si CV-uri pe ejobs si bestjobs, urmeaza sa vedem ce-o sa iasa....
Cand o sa ma mai eliberez nitel promit sa mai vin pe la voi sa povestim !!!
Urez si eu bun venit pe lume micutzului Andrei !!!
Cu drag,
Elena
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
raresionut spune:
Si mie imi pare rau pentru accidentul cu masina, Otliav.Eu am carnet de vreo 2 ani, dar de condus singura o fac cam de 3 luni. Nu ma intrebati de cate ori am adus masina zgaraiata sau cu tabla indoita. Mereu stau si ma gandesc ca a fost bine numai asa....o tabla se reface....omul e cel mai important.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
Otiliav spune:
Hi hi Alina si eu am carnet cred ca de 8 ani si cred ca am condus de 5 ori si asta in primii doi ani. Este ca si cum nu-l am, tre sa dau de stire cand imi voi lua masina sa se fereasca cine poate .
Si de ce sa dam cu rosii in ceea ce priveste cezariana. Eu zic ca doar cine a trecut prin ambele poate spune cu mana pe inima care nastere este mai grea dar si atunci se discuta despre doi copii diferite, doua situatii diferite. Eu de abia astept povestea Ioanei despre nastere, mai ales ca a facut un voinic si spunea ca epidurala nu au stiut sa i-o faca bine si a simtit tot.
Eu frec menta=forumul , am avut o saptamana lejera si tare bine este.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
lunna27 spune:
Linusa esti din p neamt???
Mey fetelor,ce bine de voi ca aveti carnet ,eu am masina dar de condus o conduce numai sotul ca eu...si char daca as avea carnet, nush daca mi-ar da-o
Otilia tu lucrezi sau stai acasa cu Ana Maria?
Dana
iepumic spune:
Hello, inginerelor! Eu am fost prin preajma dar nu prea am putut intra azi...
Oti, este cum este....da, ne dorim (eu, in special) desi pe undeva ma sperie gandul...dar nu vreau sa o aman, ca vreau un baiat si o fata si tb. sa am timp sa-i fac.
Pe Ioana cred ca nu prea o s-o vedem pe aici in urmatoarele 2 saptamani, pana se mai adapteaza noii situatii...oricum ne gandim la ea si o incurajam, nu?
Va , dupa amiaza ma duc cu niste prieteni la restaurant ca au avut cununia civila azi, probabil ca ne "auzim" maine.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Otiliav spune:
Dana, eu am inceput sa lucrez din Ianuarie, Ana avea 1 an si 2 saptamani cand am plecat eu in Norvegia iar ea a ramas la Bucuresti cu mama si sotul. Acum, mama si Ana sunt cu mine de pe 20 mai si sper sa stea numai cu mine de acum incolo si in curand sa vina si tati al ei aici.
Anca, petrecere frumoasa si sa va simtiti bine!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
lunna27 spune:
Otilia,e tare nasol ca sunteti departe unul de altul si prin tari straine ,cred ca iti e greu dar macar ai fetita langa tine
Iepumic distractie placuta...doamne ce as iesi si eu ...distreaza-te si pt mine
Dana
iepumic spune:
Multumesc, sincer n-am nici un chef de mers acolo, nu ma simt prea bine, oamenii imi sunt cam antipatici si mai e si caldura asta...plus ca sotul m-a "avertizat" ca vrea sprituri si eu nu prea suport chestia asta.... Sa vezi sambata seara, cand o sa staaaaam....nu e el mare bautor, dar depinde de anturaj....si asta e exact anturajul care deschide supapa.....si mie nu imi place. Solutia ar fi sa beau eu mai mult decat toti ca sa nu imi mai dau seama. Din pacate supapa mea de siguranta deschide dupa 2 Campari Orange....
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
linusa spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Linusa esti din p neamt???
Da, m-am nascut in Piatra, am petrecut vacantele de vara la bunici in Piatra, dar n-am locuit niciodata acolo. Acuma maica-mea e in pensie si s-a mutat inapoi in Piatra.