Ingineri, fosti, viitori....(6)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
KUKI spune:
Anca, distractie placuta. Ai grija cu norma de Campari, maine punem fiola
Ioana...nici o veste? Ce trebuie sa fie pe capul ei acum!
Dana, ia-ti inima-n dinti si fa scoala de soferi, ca nu se stie cand pica bine. Si daca vei avea carnet, domnul nu va avea incotro si va trebui sa-ti dea si tie pretioasa lui masina. Pai ce, e dupa el? Eeee....
Buburuza mica, adica Katik, nu e prin zona? Parca nu am vazut-o azi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lunna27/lunna27.jpg)
lunna27 spune:
Linusa deci la origine esti pietreanca!!!
Kuki sa stii ca ma gandesc serios la asta,dar nu e totusi o prioritate pt noi(cand zic asta ma gandesc la bani),dar o sa o fac,tocmai ca sa pun si io mana pe masina
Dana
katik spune:
buna dimineata d-nele ing.!!!!
si io p-aci. ieri am lipsit ca nicicum nu mi-a fost bine. ma omoara caldura asta. ma dor picioarele, sunt f. umflate, nervi peste nervi etc.etc. dar astazi e o zi frumoasa, azi face pitica 3 anisori, asa ca va invit la :
cine ce pofteste. dedicatie speciala campari orange ptr. iepumic!!!
lunna, cu carnetu' si io ca si tine: vreau, sotul vrea dar...bugetul nu vrea, mai incolo, sa treaca si burta
.
ioana, un pupik mare si gras pt. andreiut! cum te descurci, mama ing? sunt convinsa ca f. bine! mai trage un ochisor pe aici cind mai ai timp de rasuflat sa ne mai spui cum sunteti!
fetelor, va pup pe totele, azi am tare multa treaba: voi pasa copilu' la cumnata-mea ca trebuie sa trebaluiesc, sa cumpar "cadoiuri" etc. etc. tortul va veni doar duminica, ca poata fi prezent tot familionul!
daca mai apuc, intru sa vad ce mai ziceti!35+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
iepumic spune:
Buna dimineata....vreau multa !
Sunt chiauna...ce fiola? Eu am fost soferita aseara! Mi-am dus sotul ametit acasa....dimineata cand s-a trezit sa plecam la servici era la fel de groggy ca aseara, sper sa nu observe aia la servici. In rest....astept sa se termine ziua care abia a inceput ca sa ma pregatesc si eu pentru nunta de maine. Va pup.
Katik, sa-ti traiasca fata!!!!!!!
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
raresionut spune:
Sa-ti traiasca frumusetea, Katika si sa-ti aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa!Bebita ce face....nu stiu daca am lipsit la discutie, dar v-ati gandit la ce nume ii veti pune...ca uite maine, poimaine te mosim si pe tine. Pupici multi!
Distractie la nunta de maine, iepumic! hai sa-ti spun cum fac eu rost de bani( asa pentru cheluielile ...de nu stiu ce)....daca sotul vrea sa bea si suntem intr-un loc mai indepartat de casa
cu masina, sunt total de acord,
dar....va presta renumeratie pentru serviciul facut ,
caci totul astazi costa bani!!!!!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Kristzina, sa cresti mare si sanatoasa, sa le aduci multe bucurii parintilor.
Katik, ce fata mare ai, leoiaca si baietul la fel se pare. Ce-o sa te faci mami cu doi leuti, doi regi ai junglei? Voi sa fiti sanatosi. si petrecere frumoasa!
Anca, ce noroc are sotul cu tine soferita. Si zici ca mergi la nunta sambata, garderoba este gata?
Dana, da este minunat cu fetita langa mine, dorm cu ea la nasul meu si cum se foieste o iau la pupacit si ea la fel scumpa. Stau insa ca pe ace ca inca nu i-a iesit viza si daca nu iese in urmatoarea luna va trebui sa stea in tara pana iese viza. Stau toata ziua si trimit mailuri la ambasada Romaniei la Bucuresti, la Directoratul pentru Imigrare, mai sun si la politie aici. Se cam contrazic in raspunsuri insa doamna de la ambasada mi-a spus ca ea crede ca se va rezolva. Si eu am sperante ca se rezolva dar mai conteaza si cand se rezolva ca eu mai trebuie sa-i iau tatalui meu bilet si nu stiu daca mai gasesc la acelasi zbor cu noi daca mai sunt cateva zile pana cand decoleaza avionul . Of ce birocratie aici
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
KUKI spune:
Katik, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa si norocoasa.
Sunt pe fuga, pup fetele.
Mai vin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lunna27/lunna27.jpg)
lunna27 spune:
'neata fetele!!
Deci avem azi o sarbatorita LA MULTI ANI! Krisztina sa cresti mare si frumoasa!!!!
Petrecere frumoasa Katik!!!
Otilia sper sa va ajute D-zeu si sa reusiti !
Anca uite inca un rand de cafea de la mine !!!
Kuki unde fugi?Hmmm nu-i prea de joaca cu serviciul...
Dana
linusa spune:
3 anisori! La Multi Ani! si din partea mea.
V-am zis ca mi-am luat felinar la bicicleta si beculetz rosu in spate? Faine. Problema e ca ajungem pe la 21:30 acasa. Parca totusi lucru cam mult..
iepumic spune:
Fetelor, garderoba e gata, tb sa imi calc rochia...azi am program de pensat si epilat, maine ma duc la coafor, machiajul il fac singurica....tb. sa imi cumpar ceva decoratiuni pt. coc, putine dar cat mai deosebite (nu-mi place sa fiu ca un pom de Craciun!)...am vrut sa imprumut nista pantofiori + geanta aurii de la verisoara mea dar din pacate nu ne potrivim la nr. la pantofi Da' merg si pantofii mei albi, macar stiu ca sunt comozi!!
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.