Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta si eu urez La multi ani! Sa fii sanatoasa fericita si mereu iubita!! Eu sunt hoasca batrana si cred ca viata in doi are multe suisuri si coborasuri dar totul e sa fim intelegatori si rabdatori (ceea ce eu nu prea respect intotdeauna).

Shobo daca te procepi la Oracle iti dau eu un job he he he.

Ixxi tu esti o fata tare hotarata! Eu iti urez sa fi luat cea mai buna decizie. Si nu uita ca suntem alaturi de tine.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Crinuta, La multi ani! Cat despre decizie, tu stii ce-i mai bine pt tine. Sa speram ca e cea corecta si nu luata in graba si la nervi.

Shobo, te inteleg perfect! E groaznic sa lucrezi in asemenea conditii. Eu am avut 'norocul' de 2 asemenea slujbe; la ultima, pe langa atmosfera 'deosebita' se adauga si stresul mare, asa ca mi-am mancat nervii la greu (plus ca si mg). Sfatul meu personal: cauta-ti altceva! Pentru linistea ta. Conteaza enorm unde lucrezi si cum te simti. Bani gasesti si in alte firme.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu i-am scris el pare socat de decizia mea, zice ca nu am inteles ca el vrea uniune deplina pt totdeauna.
Adica el imi da ultimatum si tot el e cel socat? Oricum, el m-a sunat a seara si a inchis pentru ca i-a venit sa planga.
Acum tot el face pe victima, dar cand eu am sunat sa ma lamuresc despre ce vorba nu mi-a raspuns.
Nu mai vreau socuri, nu mai vreau surprize si in nici intr-un caz ultimatumuri.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Acum am reusit sa intru si eu, aveam notata ziua de nastere a Crinutei in telefon, asa ca n-am uitat .

Crinutaaaaaaaaaa, iti doresc un LMA din toata inima, sa fii fericita alaturi de minunea ta si poate se hotaraste si Amin sa fie alaturi de voi, asa cum iti doresti. Fii tare si te va ajuta Dumnezeu! Te pup dulce!

Ixxi, nu ai mai scris demult, imi pare rau sa aud ca divortezi...asta e viata, iar tu stii cel mai bine cum trebuie sa fie, iti doresc sa te bucuri de piersicuta ta. Apropo, ce mai face, ce mai zice?

Ana Maria, cum, ma, hoasca batrana?? Sa nu mai zici asa!

Shobo, nasol cu atmosfera de la job...poate isi revin colegii.

Noi am fost in City Mall dimineata, a fost super, cu inca 4 mamici, s-au distrat piticii, Vlad a luat doar cateva lingurite la pranz si a adormit dus...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

crinuta - f. bine ai facut ca ai luat o decizie.
dar...exista un dar...ca sa nu fii macinata mereu de intrebari fara raspunsuri...macar discutati, stati de vorba ca intre prieteni.nu ca sotz si sotie.ca prieteni in primul rand.
nu iti zic asta ca sa iti schimbi decizia...dar macar discutati, ptr ca in viitor ai sa iti pui mereu intrebari"daca ai fost tu de vina?"
sau altele de genul asta.

barbatii astia....

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Crinuta la multi ani, sa ai o viata frumoasa si linistita, alaturi de cineva care sa te merite, chit ca este Amin sau nu. Sa te lumineze Dumnezeu sa iei cea mai buna decizie si pe sotul tau sa il lumineze acelasi Dumnezeu (numit de el Allah) sa inteleaga unde greseste. Nimeni nu-ti poate spune ce decizie sa iei, dar nimeni nu are dreptul sa ceara celui de langa el sa renunte la religia proprie. Ma gandeam ieri, cand am citit, cum poti fii tu sigura ca azi ti se cere sa renunti la religie si maine nu ti se va cere sa mergi legata la cap pe strada si stiu eu ce alte interdictii mai au ei pe acolo.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Da, si eu i-am spus sa vb dupa ce isi termina operatia.
Mi-a spus mama ca a sunat telefonul si azi noapte la 3, era el, mi-a scris in sms...., deci il framanta.

Daca nu ne-am iubi ar fi foarte usor, dar noi chiar ne-am iubit si avem o casnicie fericita, asa cum v-am mai spus.

I-am explicat pe sms tot ce simt legat de acel ultimatum si acum astept explicatiile din partea lui.
El imi stie bine pozitia vis-a-vis de religie, de felul in care ma imbrac si nu am avut nici o problema in acest sens. Niciodata nu mi-a impus nimic, nu mi-a sugerat macar, daramite sa faca presiuni.
Acolo oricum nu pot umbla imbracata cuim vreau deoarece asa sunt legile tarii, iar eu sunt obligata sa le respect, deci aia e altceva.

I-am scris ca nu e corect ce a facut, felul in care a pus problema. Nu mi-a raspuns la problema asta decat ce v-am spus ceva, ca el vrea cooperare completa ( nu stiu la ce se refera)....

Sunt confuza, trista, un amalgam de sentimente.
Totusi, il iubesc...dar, religia nu mi-o schimb, nici macar pentru el..

Fetelor, va multumesc pentru urari. Sincer, nici nu simt ca e ziua mea...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jone

crinuta - f. bine ai facut ca ai luat o decizie.
dar...exista un dar...ca sa nu fii macinata mereu de intrebari fara raspunsuri...macar discutati, stati de vorba ca intre prieteni.nu ca sotz si sotie.ca prieteni in primul rand.
nu iti zic asta ca sa iti schimbi decizia...dar macar discutati, ptr ca in viitor ai sa iti pui mereu intrebari"daca ai fost tu de vina?"
sau altele de genul asta.

barbatii astia....

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Jone, ai dreptate. O asemenea decizie nu se ia cu una cu doua, dar eu la presiuni reactionezi rau de tot si impulsiv.., azi l-am socat cu primul sms..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Crinuta La multi ani,fericiti alaturi de Rayan si tot ce ti doresti....referitor la problema aparuta nu prea sunt in masura sa adu sfaturi si sunt convinsa ca tu stii cel mai bine cum vei proceda.Multa putere si toate cele bune!

Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Merci Alipiticot!

Hai ca vad ca aveti mai mult spor la scris de cand cu problema mea. V-am dat subiect de discutie.
Eu vreau sa vad cat mai multe puncte de vedere, nu pt ca m-ar influenta, ci pentru ca poate mie imi scapa ceva si de multe ori un sfat iti permite sa vezi problema din alt unghi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput