Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
lbelciug spune:
La Multi Ani, Crinuta!
Iti doresc sa ai o zi minunata, cu surprize placute, sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Ai reusit sa te ametesti aseara?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crinuta spune:
Merci Liviana.
Da, m-am ametit si am adormit pe la 24, dar acum am o stare din ce in ce mai proasta...
Crinuta si Rayan
sirimie spune:
La Multi Ani crinuta!
Si sa fie buni, sa iti aduca tot ce iti doresti!
Imi pare rau de suferinta ta, eu zic sa vorbesti cu sotul tau sa vezi ce vrea sa iti spuna, pentru ca trebuie sa vorbiti de problema voastra. Eu iti urez sa se rezolve repede si bine!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
kita spune:
Crinuta sa inteleg ca ai preluat "prefixul" grecilor?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Shobo spune:
crinuta, am citit si eu. eu zic sa nu te pripesti cu o decizie majora si rapida, orice pb de pe lumea asta POATE fi rez dc o tratezi la timp si prin comunicare!!! NU cred ca e doar vina lui (sa ma ierti, dar eu nu cred niciodata in vina numai a unuia in orice divergenta de pe lumea asta! - dar asta e doar parerea mea, desigur). Incerc sa ma pun si in locul lui si poate ca as vedea lucrurile la fel... nush ce sa zic. Nici ce doreste el asa cu forta nu e bine, de asta e nevoie maxima de comunicare! NU este o situatie chiar fara iesire! O veti rezolva, gandeste pozitiv! BAFTA!
vai... am si eu o pb majora pe cap... la birou am niste colegi aproape imposibili, ma invidiaza ENORM ca am 6 ore/zi si de aici pana la rautati gratuite.......... Doamne..... noroc ca sunt o fire destul de toleranta si uneori ma fac ca nu vad/aud. Si mai e ceva: e unu care a aflat lista cu salarii si le-a spus tuturor ... si i-a "otravit" practic pe toti, eu imi doream nici sa nu stiu!!! Si e o atmosfera in acest birou de imi vine sa ma sui pe pereti, eu mai sunt si noua, practic ultima venita in echipa noua si va dati seama ca nici nu am cu cine vb ceva
... Este oribil, dar de aici imi iau banii!!! Asta e! n-am decat sa indur dar nu vad bine ce va fi in timp cu ac echipa, mai ales ca pleaca oamenii la greu, deja seful vechi a plecat si cel nou e cam luat de val, nu vad sa faca fata tuturor task-urilor, desi el saracu e un tip destept, dar pur si simplu n-are timp! Offf, asta e off-ul meu, de cand intru pe usa biroului si pana ies simt ca ma sufoc... mai intru aici la voi cand am ceva timp sa mai RESPIR
...
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
crinuta, LMA tie si mamei tale!!! TOT ce va doriti!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Ubi spune:
Crinuta- La multi ani si sa ai parte de bucurii alaturi de cei dragi!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
crinuta spune:
Shobo, scuza-ma dar nu ai inteles despre ce e vorba.
Nu e vorba despre o cearta, problema e mult mai complexa.
Decizia e luata si i-am comunicat-o. Nu-l mai vreau in viata mea. Scurt.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
hai ca am ajuns si eu.
Draga mea Crinuta, iti doresc, in primul rind sa fii sanatoasa, sa iti dea D-zeu putere sa poti trece peste aceste momente grele din viata ta, sa ramai optimista si sa te poti bucura in continuare de tineretea, frumusetea ta, alaturi de copilul tau!
La multi ani! si nu uita ca sintem alaturi de tine oricind!La multi ani si mamei tale, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea cit mai mult!
shobo, din pacate nu le putem avea pe toate, si parca atunci cind ai o atmosfera neplacuta la locul de munca parca nu iti mai priesc nici banii...imi imaginez cum te simti, poate cu timpul se vor schimba lucrurile sau iti vei gasi ceva mai bun. Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ixxi spune:
Crinuta la multi ani! sa te ajute Dumnezeu sa faci alegerea cea mai buna si sa te bucuri de rayan.
eu azi am depus actele de divort, el stia ca am sa fac asta, dar nu stie ca am facut/o deja.....o sa primea o prea frumoasa citatie....
va pup si...spor la treaba sau vacanta placuta.
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas