Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Despre cutia mea de jucarii vad ca nu spune nimeni nimic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Despre cutia mea de jucarii vad ca nu spune nimeni nimic.

Iunie 2006
Grecia 2006

Am vrut sa spun eu aseara ca m-am uitat la poze, dar fiind prea suparata nu mi-a venit sa scriu.

Una peste alta e foarte reusita. Imi place ideea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, Crinuta. Deja ma simt mai bine.
Imi pare rau ca treci prin experienta asta neplacuta cu sotul. Si eu am ceva probleme cu al meu, asa incat nu-mi permit sa iti dau sfaturi. Sper doar sa iti fie bine si sa depasiti momentul.

Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, am vazut si eu pozele tot ieri dar am uitat sa scriu . E din carton, nu? Nu se rupe usor?

Am ramas datoare cu pozele cu masinuta.

Pt. cine e interesat: e din Cora, am dat 1,8 mil(cam mult...dar, bucuria lui e imensa) si mai avea una la fel cu Winie the Pooh, asta a lui Vlad e Salvare, sunt facute in China, cu emblema Disney. Are f. multe melodii, sunete, sirena, statie....multe!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

La multi ani Crinuta!
I-mi pare tare rau ca esti necajita si nu te poti bucura din plin de aceasta zi.Eu zic sa nu luati totusi o hotarare discutand pe mail si telefon.Cel mai bine ar fi sa asteptati pana cand veti fi fata in fata si atunci sa discutati mult, mult despre ceea ce conteaza cel mai mult pt fiecare dintre voi.
Asta este doar parerea mea si sper ca nu te-am suparat.Oricum i-ti doresc multa intelepciune si mult ajutor din partea Celui de sus pt a lua cea mai buna decizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Liviana ,mi-a placut cutia de jucarii a lui Matei .Nu te-ai gandit sa ii mai lipesti in fata o cutie mai micuta -pe post de cabina?
Ixxi daca asta este hotararea ta noi i-ti suntem alaturi si te vom sustine cu tot ce putem.
Bubu si eu am fost tentata sa ii iau lui Iustin o masinuta asemanatoare dar m-am gandit ca este deja mare pt asa ceva. Vladut cum se joaca cu ea?Ii place? Este incantat?
Shobo te inteleg perfect cu stresul de la servici.E tare greu sa muncesti intr-o echipa in care nu ai cum sa te integrezi.Am patit-o si eu o data ,dar am renuntat repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

fetelor, noi am fost la tara, am avut iar probleme cu calculatorul, asa ca n-am mai intrat de mult. acum am rezolvat, asa ca ma duc fuguta sa citesc din urma, sa vad ce ati mai facut, ca mi-a fost dor de voi.
noi suntem bine cu totii, am facut mici progrese spre intarcare, in sensul ca nu mai suge toata ziua, ci doar la culcare. asa ca a inceput sa manance si el cum trebuie, dar si sa consume o gramada de pampersi, ca tot ma laudam eu ca folosim putini.a inceput sa mai zica vreo doua vorbe, favoritul din ultima vreme e "olteanu'"

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

S-au mai linstit apele. Am vb la telefon, el era foarteeee cald dar foarte ingrijorat de servici.
Cel mai mult a discutat despre job, nu avea timp de venit online deoarece pleca in alt oras cu speranta sa rezolve ceva, desi, eu stiu bine ca daca aia nu ii dau release suntem in plop.
Despre acel mail mi-a spus doar ca ii pare rau ca mi-a cauzat atata suferinta, repetandu-mi ca problema iubirii nu se pune si nu se va pune niciodata, dar ca acum e foarte ingrijorat de soarta noastra, a mea si a lui Rayan, ca el poate sa nu manance, nu conteaza.

A ramas sa discutam pe net mai pe larg, si atunci vom lamuri acea problema, deoarece eu nu o las nerezolvata.
Nu vreau sa se repete sau sa nu fie totul clar ca de surprize de genul asta nu vreau sa am parte.
Cert e ca mi-a inteles pozitia, a fost de socat de decizia mea de a divorta. Nu cred ca vreo secunda s-a gandit la asta.

Una peste alta lucrurile s-au mai calmat pe plan privat ( evident, ramane sa mai discutam), dar cealalta problema este inca acuta.

Cam asta. Eu recunosc ca mi-a facut bine sa vb cu el la telefon.

Va mai tin la curent. Sper sa reusim sa ne vedem online si sa discutam clar tot, pentru ca el trebuie sa inteleaga ca problema religioasa este ceva cu care nu te joci, si ca daca va vrea sa ma pastreze asa ceva nu se mai poate intampla, deoarece eu nu mai suport socuri.

Adita, cum merge sarcina? Ai mai fost la dr?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Lavinia, ma gandesc mereu la voi de cand cu bombardamentele astea, abia asteptam sa vad vesti despre voi, daca sunteti bine. ma bucur ca ati scapat
Crinuta, LA MULTI ANI! imi pare rau ca ai avut probleme care sa nu te lase sa te bucuri cum trebuie de ziua ta. sper sa se rezolve totul, si sa fii fericita. cu sarcina e bine, n-am mai ajuns insa la doctor
Ixxi, si tie iti doresc sa fie bine totul

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Rayan a spus azi " vei apa" si alte asocieri de cuvinte.
La "aici" spune " ici".
De fapt vorbeste mult si nu prind chiar tot, dar voi incerca sa fiu mai atenta.
E foarte vesel, rade mai mereu, ii place sa ne ascundem si apoi cand ne " gasim" ma imbratiseaza de fiecare data razand in hohote.
E disperat dupa periuta de dinti pe care o plimba prin toata casa in timp ce cica isi spala dintii.
Face o dezordine crasa, si apartamentul fiind mic se simte, nu ca dincolo unde aveam spatiu de desfasurare.
Abia astept sa ne luam macar apart de 3 camere ca vreau sa aibe camera lui.

Azi a pus degetul in paharul de sampanie in timp ce zicea " apa" si era cat pe aci sa bea.
Face multee prostii, de la adusul farasului si a maturii in sufragerie, a periei de wc cu care a indercat sa spele covorul si canapeaua ( nu a reusit deloc, ca am fost eu pe faza), la adusul spray-ului pt " polishat" ( scuze, eu inventez cuvinte, asa imi place, hehe) mobila si tot asa. E obsedat de facut curatenie, asa ca tare norocoasa va fi viitoarea lui nevasta.

Cand vrea ceva spune doar " ata" de 3 ori. Orice vrea spune " ata, ata, ata" aratand cu degetul....

Hai ca va mai povestesc. Acum ma duc sa mananc ceva si sa ma relaxez deoarece am avut 2 zile de cosmar si vreau sa vad si eu un film.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput