Montignac: ce am mancat azi (78)
Raspunsuri - Pagina 5
teodraghici spune:
Acusor, procentul din dreptul numelui fiecaruia in tabel...ce reprezinta? Asta, asa, de curiozitate
Mersi...si nu ca m-ar afecta pe mine cu ceva...ma bucur ca il vad crescand

Pupici
adinag spune:
Buna fetelor, n-am trecut de mult, concedii, prostii, abateri... stiti voi! 
deci trebuie sa devin serioasa, incepand acum! am 1 kg mai mult ca-n tabel, dar acusor, lasa-ma asa, nu ma schimba, ca-mi revin eu!
spor la treaba si va pup
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
acusor spune:
Teo, incerc sa ma tin strict da' n-am chef, daca pot sa zic asa. Zilele astea sunt intr-o stare super deprimanta. Mai bine zis, ma deprima f. tare rutina asta de zi cu zi cu copilul. O sa-mi treaca, nu ma tine mult.
Oricum, ziceam ca stagnez, dar m-am cantarit azi si aveam 70. Deci si eu tot 10 kg mai am. Duminica plec pt 2 saptamani la socrii si vreau sa ma tin de treaba.
Procentul reprezinta cat ai slabit. Cand ajungi la 100% inseamna ca ti-ai atins tinta. Succes.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by acusor
Nora, pentru tabel, am nevoie de inaltime, data inceperii regimului (de obicei, o zi de luni), greutatea initiala, greutatea tinta.
Pupici
Cat de mari suntem
Multam, dar eu vad mai multe cifre pe acolo...Zilele acestea studiez cartea, si pina luni ma decid ce si cum. As vrea sa reusesc... Oricum, se iese din post si e mai bine asa, pentru ca acum am un meniu destul de restrictionat. Exista si o varianta-rezumat a cartii? Ca are 200 de pagini, dar o citesc eu...he..he..he...
Eu am 1.62m si 74.9kg (azi). Vreau sa ajung la 70 in prima faza si apoi la 65, daca e posibil. Voi ce credeti, este? Si in cit timp ?
Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
nora2005 spune:
Ok. Am inteles ce e cu cifrele. Si am gasit si rezumatul pe prima pagina. Spuneti-mi, dupa cit timp apar primele rezultate? Luni e in 14 august, luna e in scadere, deci favorizeaza slabirea...de poimaine. Sa vad ce greutate am luni si...incerc si eu, ca daca merge...va dati seama ca eu am de cistigat
Am dat jos 8 kg intr-un an, printr-un regim disociat pe mese, mincind la 3 ore. Dar am pus inapoi -cind l-am parasit- vreo 4 kg 
E cazul sa fac ceva serios, sa se vada bine si am inteles ca se slabeste destul de repede cu Monti.
Care sunt performantele voastre ?
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
andanii spune:
fetelor NU V-AM PARASIT , sunt in santier acasa ..... alerg dupa muncitori, materiale, e o nebunie si la lucru sunt multi colegi in concediu si nu mai stim pe ce sa punem manca cei pe baricade ...deci asta e motivul absentei mele de pe aici , va mai citesc din cand in cand atunci cand apuc, nu am prea observt intrebari majore de aceea nu am raspuns.
va pup pe toate , aveti grija de voi

bun venit fetelor noi

ANDANII 

annasibebica spune:
fetelor, dati-mi si mie va rog regimul danez. l-am gasit intr-o zi pe forum dar acum parca a disparut. regimul acela numai cu carne aproape, fara legume sau fructe cred. merci
acusor spune:
Anna, uite aici link-ul cu dieta.
Sper sa mearga la tine, ca la mine n-a mers. Am slabit, da' am pus la loc intr-un ritm si mai alert. Poate te corupem, si vii in clubul nostru
.
Pupici 
Cat de mari suntem
Ankutzika spune:
Heeei
! Am sosit si eu din vacantza ![]()
... adica ma si bucur dar cred ca o sa mai plec putzin...
Tocmai am vazut ca e mare vacanta si pe subiect!
Hai sa va spun: m-am intors cu 66.5 kg deci mare lucru n-am dat jos
. Partea buna e ca n-am mai pus! O sa dau raportul luni, corect, cuminte si civilizat, asa ca sa se vada ca m-a invatat mama sa ma supun
.
Fetelor, avea cea mai mare dreptate monti: pe nicaieri (in Rom.) nu poti manca ceva gratar fara garnitura din eternii cartofi: prajiti, natur, pai, taranesti, picanti și... cum le mai strafulgera in neuronii lor de bucatari ametiti! Peste tot am incercat sa le fac "educatie", sa le amintesc de ciuperci, de dovlecei, de conopida/brocoli, de alea alea, dai ii durea in ...Doamne fereste unde! Daca se cereau si se vindeau, banii ies, clientzii multumiti... ce mai conteaza o mofturoasa fitzoasa ca mine (!). Ma asteptam sa vin cu 3-4 kg in plus! Am inceput sa urasc cartofii tocmai din acest motiv! La alegere insa era orez: natur, pilaf romanesc, sarbesc, cu morcovi, cu ciuperci cu ...mexican si cam s-a terminat fantezia alora
Asa ca totusi m-am bucurat sa ajung si acasa ca era un stres zilnic plecatul la masa
. Vad ca vremea e frumoasa pe-aici, in Buc!
Nu stiu daca maine o sa postez, dar luni voi fi aici!
Va pup pe toate care sunteti prezente, si pe cele vechi
si pe cele noi
si e musai sa ne tinem de treaba! Si sa ne facem suport reciproc
.
Ankutzika
elutaf spune:
fetelor lucrurile merg destul de bine ... nu stiu exact cate kg am ca odata imi arata cantarul 61.7 odata imi arata 62.2 ... dar incepe sa se vada ca am slabit ... cum? intra pe mine hainele dinainte de sarcina (chiar daca stau sa puste si inca nu pot iesi cu ele pe strada, dar pot sa trag fermuoarul la pantaloni sau la fusta pana sus) ... deci cu Monty inainte si la cat mai putine abateri
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita