Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

nora poti sa iti iei sandwich cu piine integrala si legume . spre ex piine cu rosii felii si ardei gras.
m-am zapacit sau ziceai ca poti minca brinza si oua ? ia-ti o casoleta cu ou fiert, brinza si legume
mda...cam limitat meniul matale. hmm... nu prea stiu ce sa zic. ca..monti asta si asa ne limiteaza la greu, daca mai esti si vegetarian e mult mai greu sa tii dieta asta. DAR daca ai rezistat tu pina acum nu se poa sa nu termini cu bine, si de ce nu, poate-ti fixezi o noua tinta ! stiu ca monti are o carte cu retete pt vegetarieni, poate o gasesti si te poti inspira de acolo.
romana si eu am tot digital . insa asta e al2lea ca pe 1ul l-am schimbat. era prea prietenos. ma cintaream acum si peste 5 min arata m putin cu un kilogram si ceva. asa ca mi-am dat seama ca prietenia dintre noi nu e sincera, si l-am returnat cu 1a ocazie. asta care il am acum e ok. ce vreau sa zic de fapt e ca digitalele astea nu sint ok toate. tre sa cauti unul bun. eu tot nu m-am lamurit cu bmi, de ce cf formulei am bmi = X iar conform cintarului e muuult peste gard, adica cam 26% procent grasime.
pitecantroapo, esti minunata ! diferenta CLARA !!!!

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

quote:
Originally posted by adinag

Nora, nu inteleg exact care-i problema ca nu mananci carne. eu nu sunt vegetariana, dar mananc rar carne. Iti faci tot felul de salate, cu telemea, cu mozzarella, cu tona, cu branza, cu oua etc.
iubesc tofu la tigaie cu tot felul de legume (ceapa, ardei, fasole verde de aia subtire ca foaia, zucchine, poti pune si vinete...) cu mult usturoi si daca gasesti sos de soja fara prostii in el (aici se gaseste unul - Tamari, la magazinele naturiste). Totul cat mai scurt in tigaie, eu fac la wok.
pe urma poti manca tot felul de sufleuri la cuptor (parca asa se cheama?).
tu "normal" ce mananci? si la post ce nu-i voie, ca eu nu stiu?

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Poti fi putin mai explicita, cum il pregatesti? M-ar interesa . Eu spre exemplu am descoperit de curand ca-mi place salata de varza facuta asa- peste varza tocata pun un sos din tofu+sare+un pic de ulei+apa calduta .

Ma bucur sa vad asa efervescenta aici

Noi

Mergi la inceput

Am uitat, Pitecantrop _ FELICITARI !!!! Ai slabit muuult si faptul ca faci sport se vede in tinuta ta , bravo !

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by acusor

Adinag, in cartea a 2-a, Monti iti permite fasole cu carne. Are indice glicemic 35 si o combina cu carne.

stiu, acusor, daar eu am impresia ca e mai bine de tinut dupa cartea veche. daca vrei rezultate. eu tinand dupa cartea veche am avut in tura trecuta rezultate excelente (vreo 21-22 kg, de la 72 kg la 50-51). si am observat atunci ca daca mancam fasolele la pranz cu nimic, stagnam sau mai rau. si am observat ca acum pare permis paine la pranz. ei, in cartea veche spunea: painea (desigur 100% integrala, de alta nici nu vorbesc) numai dimineata, nu are ce cauta la alta masa.

la mine-i problema cu ambitia, ca parca e mai usor cand ai mai multe kg de dat jos. dar de luni m-am apucat ffff serios, am rezistat deja unor ispite fooooaaaaarte mari, sunt mandra de mine! nu voi numi ispitele, ca fac numai pofte la altii.

eu una zic ca mai bine mai sever si cu rezultate mai rapide - vezi Anda Panda!!!

numai bine

Mergi la inceput

Ica 1975, eu fac cam in felul asta: ulei la tigaie (in cazul meu wok, sau o tigaie teflon mai adanca), ceapa pana-i aurie, dupa care tofu pana prinde un pic de culoare (taiat in cubulete si mereu amestecat), dupa care legumele una dupa alta sau in acelasi timp, depinde de durata pana-s gata: ardei, champignons, zucchini etc. (totul cubulete nu prea mici (1cm x 1cm). usturoiul ori presat mai la urma, ori taiat fin cu ceapa impreuna, sau amandoua variantele. se adauga mirodenii chinezesti (permise) si daca ai sojasauce (uita-te pe eticheta). sau ce mirodenii iti trec tie prin cap. dupa ce capata putina culoare pun capac si se formeaza un sos din legume. mirodenii puse d pot fi: boia, coriandru, chimen asiatic (aici ii zice kreuzkümmel), ghimber (neaparat)...
mai sunt si germeni de soia care se pot pune cam cu 1-2 min. inainte de a fi gata. (nu stiu exact cum se cheama pe rom., sunt albi si lungi de vreo 5-6 cm, subtiri de vreo 0,3-0,5 cm). nu stiu cum sa explic. pot trimite o poze daca va trebuie.
merge foarte repede, legumele variaza, e un deliciu! se pot lua si legume congelate, tot la fel.

daca s-ar face fara grasime se pot combina si cu orez integral, cu toate ca eu m-am ferit de asa ceva, cred ca pana si orezul integral cam blocheaza. cel putin la mine. eu oricum de felul meu mancam mereu numai produse integrale, orez cel mult basmati, ulei de masline si ffff multe legume, deci aproape MM din start. deci trebuie sa fiu fff restrictiva, altfel e prea putina diferenta.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by romana

Buna fetelor.

Nora: Esti o draguta. Sint interesante articolele, mai ales cel cu nivelul energetic al hranei.
In legatura cu masa de prinz pune-ti totusi mincare cu tine chiar daca ceilalti nu maninca. In citeva zile se vor obisnui cu stilul in care maninci. Iar daca miroase, aerisesti si gata.

A venit si la mine nenea Tom. E bine.

Pe mine ma dispera cintarul asta. E electronic dar nu inteleg de ce daca ma pun mai pe centrul lui imi arata mai putin, iar daca-mi pun picioarele pe margine arata mai mult. Cred ca e prost facut. Mai bine-mi caut unul normal, mecanic. In plus deja da semne ca s-a terminat bateria.
Oricum per total eu simt deja ca sint mai supla.

In privinta alunelor eu nu vreau sa maninc in faza asta. De fapt nu sint o mincatoare de alune.

: Nu mai ai mult pina la greutatea dorita, dar nu te-ai gindit ca dupa o pauza de faza I, sa mai incerci sa mai slabesti citeva kg? Esti inalta si o sa arati ca un manechin.

Va doresc sa mincati monti si sa ajungeti la kg visate.

Romana si cei trei pitici

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Romana, esti mortala!!!!!!!! Ba da, iti dai seama ca urmatoarea chestie va fi limita de 70kg....desi eu cre' ca prin generala am avut greutatea asta. Prima dara am pus o limita de 90kg, ca sa fiu fericita daca reusesc....si am reusit. Apoi am scazut-o la 80kg....si aproape am reusit. Acum am 83,5 (ieri am avut o garda horor!)...dupa ce ajung la 80 ma apuc de ex. fizice la domiciliu, ca la sala nu am vreme sa merg inversez mese de dim cu aia de seara...si tinta va fi cu siguranta 70KG (desi 75 nu ar fi rau). Nu mai sunt stresata absolut deloc...de la 48 marime nemteasca am ajuns sa incap in 40....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Ica 1975, eu fac cam in felul asta: ulei la tigaie (in cazul meu wok, sau o tigaie teflon mai adanca), ceapa pana-i aurie, dupa care tofu pana prinde un pic de culoare (taiat in cubulete si mereu amestecat), dupa care legumele una dupa alta sau in acelasi timp, depinde de durata pana-s gata: ardei, champignons, zucchini etc. (totul cubulete nu prea mici (1cm x 1cm). usturoiul ori presat mai la urma, ori taiat fin cu ceapa impreuna, sau amandoua variantele. se adauga mirodenii chinezesti (permise) si daca ai sojasauce (uita-te pe eticheta). sau ce mirodenii iti trec tie prin cap. dupa ce capata putina culoare pun capac si se formeaza un sos din legume. mirodenii puse d pot fi: boia, coriandru, chimen asiatic (aici ii zice kreuzkümmel), ghimber (neaparat)...
mai sunt si germeni de soia care se pot pune cam cu 1-2 min. inainte de a fi gata. (nu stiu exact cum se cheama pe rom., sunt albi si lungi de vreo 5-6 cm, subtiri de vreo 0,3-0,5 cm). nu stiu cum sa explic. pot trimite o poze daca va trebuie.merge foarte repede, legumele variaza, e un deliciu! se pot lua si legume congelate, tot la fel.

daca s-ar face fara grasime se pot combina si cu orez integral, cu toate ca eu m-am ferit de asa ceva, cred ca pana si orezul integral cam blocheaza. cel putin la mine. eu oricum de felul meu mancam mereu numai produse integrale, orez cel mult basmati, ulei de masline si ffff multe legume, deci aproape MM din start. deci trebuie sa fiu fff restrictiva, altfel e prea putina diferenta.

va pup

As vrea o poza ca eu n-am auzit pana acum n-am folosit si nici nu stiu cum arata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

sint de acord cu adinag. eu am citit ambele carti si pt ca aveam de slabit peste 10kg am tinut dieta dupa 1a carte, deoarece este mai restrictiva.
fasole...si eu am facut iahnie si tin minte ca am stagnat la greu. nu stiam de ce pt ca pe forum ziceau tipele ca este ok. pina m-am dumirit eu... aproape terminasem fasolea. dar a fost si ultima care am facut-o.
larra spre ex eu am facut vita la cuptor cu sos de rosii si usturoi si am mincat cu muraturi.
ica tu zici de "sprouts" ? daca da, asta e; griu, soia, fasole..sau ce e.. incoltit/germinat. de obicei le gasesc in mincarea asiatica.
http://images.google.ca/images?q=sprouts&svnum=10&hl=en&lr=&start=21&sa=N

spor

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Anda, merci, daca asta este, l-am vazut aici si am sa-l cumpar. Pana acum nu intelegeam de ce-l cumparau unii, si erau taaare incantati da' eu nu vedeam nimic "atragator" la el. Poate e bun la gust .... mananc eu ...

Noi

Mergi la inceput

Ica, uite la astia ma refer eu exact:

http://www.kerzenkiste.de/sojawachs/assets/images/sojasprossen02.jpg

am reusit inca o zi, cu multe frustrari si toane de cucoana mare... am fost chiar insuportabila!
am mancat aiurea, dat MM: dimineata numai un mar, ca n-am avut timp. Pranz tot din lipsa de timp cate o bucata de cascaval. Seara am mancat multa carne de pui cu nika. dar MM!

deci spor la treba!

Mergi la inceput