Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by romana

Buna fetelor.

Sa va zic ce-am patit alaltaieri.
Am mincat dimineata o rosie, doi castraveti, brinza telemea si sunca.

Nu am reusit sa maninc decit dupa vreo 6 ore , din cauza treburilor , asa ca mi s-a facut rau. A inceput sa-mi creasac pulsul, sa am palpitatii si sa am o senzatie de ameteala , de lesin. Trebuia sa maninc mai repede, dar...

I s-a mai intimplat asa ceva cuiva? Oare chiar sa nu rezist sa astept mai mult decit timpul indicat dupa mesele de lipide sau mesele de glucide? Sau am altceva?

Atunci pe moment am baut doua guri de suc de mere desi nu e voie, dar am banuit ca mi-a scazut glicemia tare.

Ma poate sfatui cineva?

Stiu ca ideal ar fi sa respect intervalul dintre mese, dar chiar asa sa mi se faca rau?

Uneori ma ingrijorez cind vad pe cintar ca scad asa de repede in kg. La inceputul saptaminii aveam 65,5 iar acum , dimineata am 63,5 kg. Oare nu e daunator sanatatii sa slabim asa de repede?

E drept ca sint si cam obosita ca ma freaca copii mei noapte de noapte, nu dorm cit ar trebui

? Poate imi zici tu ceva.

Romana, Cristian - 3 ani si 3 luni, Alin - 2 ani si 3 luni, Maria - 1 an

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Romana, poate fi vorba de hipoglicemie intradevar, dar tu respecta orele dintre mese si nu vad nici un motiv pt care ar trebui marita aceasta distanta...Oricum vei slabi, no problem.
De aceea recomanda Monti mese glucidice dimineata...la trei ore mese lipidice...NO, uite ca am gasit explicatia!
Bravo...ma bucur ca te tii de treaba...Spor!

Anda, chiar ma bucur ca mai esti in zona, si in curand sper sa te insotesc!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna dimineata,fetelor !

Acusor, multumesc mult de tot

Teo, eu credeam ca e mai simplu sa tii Monti, adica ai o lista si te uiti sa nu le combini gresit. De la tine inteleg ca trebuie sa ma uit la componenta alimentelor, sa vad ce au:glucide, lipide, proteine, in ce proportie...Cine ma ajuta si pe mine, ca nu am atit timp ? Merg la job1, e perioada restantelor cu studentii si trebuie sa fac subiectele (job2), apoi am de facut o lucrare de cercetare, cu termen 9 octombrie, pe copilu` meu trebuie sa-l pregatesc de facultate, e bobocel , ii trebuie multe la inceput, cu caminul de rezolvat...ziceti si voi, dati-mi si mie exemple de meniuri, nu retete, meniuri, pe 2-3 zile, dar fara carne. Pleasssseeeee !!! Cine poate, trebuie si vrea... si are mai mult timp.
Multumesc anticipat !

Azi maninc asa. Dimineata gem dietetic de caise cu putina paine neagra, apoi mere, apoi mincarica din alge cu rosii si masline. Ce-am gresit aici ? Sau mai corect intrebat: am gresit ceva ?

O zi buna !

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Nora, ti-am trimis un e-mail.
Sper sa te ajute.
Iti promisesem ca iti scriu ceva retete, dar Teo al meu nu ma lasa. In schimb, e si mucos rau si f. marait.
Nu mananci nici peste? Monti are niste retete cu peste.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acusor

Nora, ti-am trimis un e-mail.
Sper sa te ajute.
Iti promisesem ca iti scriu ceva retete, dar Teo al meu nu ma lasa. In schimb, e si mucos rau si f. marait.
Nu mananci nici peste? Monti are niste retete cu peste.

Pupici
Cat de mari suntem

Multumesc mult. Incerc sa culeg de acolo...
Sanatate puiului.

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

pitecantrop: M-am mai linistit, dar iti garantez ca nu-mi plac senzatiile de genul asta. Eu intru in panica cind incep sa am tahicardie si ma gindesc la ce-i mai rau. Ca am antecedente . Am fost la uregnta la cardiologie acum vreo 4 ani.

Teo: Da are dreptate Monti cind zice ca e bine sa manicam dimineata glucidic.

Azi am mincat dimineata fulgi de secara cu lapte 0,1. Cu o jumate de ora inainte, de fapt mai mult, 2 prune.
La prinz : 2 castravet, 1 rosie, brinza telemea si ceva sunca.

Acuma vad ca mincam rosii si castraveti proaspete dar ce ne facem la iarna?

Mai oare de la dinti e miriita si nu vrea decit la mine in barte fetita? Cu baietii nu am avut probleme de genul asta.
De fapt toti cei trei copii ai mei sint raciti, asa ca am avut o saptamina de groaza, cu nopti nedormite decit pe bucati.

Teo: Tu in primele saptamini cite kg pe saptamina ai dat jos? daca mai ti minte.

Anda: Mai intra pe aici ca esti ca un pahar de optimism pentru noi.

Eu ma simt deja mindra de mine, ma oglindesc in vitrine ca sa vad cit am slabit. Si astept cu nerabdare ziua in care sa-mi zica si sotu ca se vede ca am slabit. El zice ca ar trebui sa ajung la 55 de kg. Cred ca are dreptate. De la 67 la 55 ar fi 12 kg. Eu mi-am fixat tinta initiala la 60 kd, dar cu dorinta ascunsa de a slabi mai mult. Daca o sa ma simt bine mai incolo o sa-mi modific datele din tabel.

Oricum mi se pare incredibil sau "enchedibil", cum zice baiatul mijlociu, ca am reusit sa slabesc pina acum vreo 3,5 kg intr-un timp asa de scurt.

Nu stiu cum va fi in faza II -a care e tot prima faza dar cu mici abateri. Andra : Sa ne mai scrii ce mai faci in faza II.

Oare de unde pot cumpara fructoza? Cum e? E praf sau lichid? Lamuriti-ma deoarece sint nelamurita total.

Romana si cei trei pitici Cristi, Alin si Maria

si mail pentru poze

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Nora: Eu nu stiu ce ai putea minca sa inlocuiesti carnea. Poate daca manici soia in loc, dar nu ma pricep la soia. De fapt nici nu stiu daca e buna la regimul Monti.

Maninca si tu oua in loc de carne. Sau nici oua nu maninci?

In rest maninca brinza zilnic la masa lipidica. Eu maninc telemea de vaca deoarece imi place enorm.

In rest poti sa-ti faci tot felul de mincaruri cu legume: conopida cu smintina, salata de vinete ( eu o fac fara maioneza).
Supa de varza cu patrunjel , telina, rosii.
Varza calita.
Legumele fierte le poti minca si cu ou fiert sau cu oua ochiuri.

Acum nu stiu ce sa-ti mai sugerez dar daca-mi mai vin idei iti mai scriu. Nu stiu insa cit timp ai la dispozitie pentru a sta sa le fierbi? Poate le fierbi seara cin esti acasa si nu mai pleci nicaieri si le ai pentru a doua zi. Le poti lua cu tine si la servici in niste castronele cu capac.

Intrebare pentru fetele mai vechi: Am voie ceai de menta sua de musetel? Banuiesc ca da deoarece am vazut in carte scris "ceai de plante".

Romana si cei trei pitici Cristi, Alin, Maria

si mail pentru poze

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by romana

Nora: Eu nu stiu ce ai putea minca sa inlocuiesti carnea. Poate daca manici soia in loc, dar nu ma pricep la soia. De fapt nici nu stiu daca e buna la regimul Monti.

Maninca si tu oua in loc de carne. Sau nici oua nu maninci?

In rest maninca brinza zilnic la masa lipidica. Eu maninc telemea de vaca deoarece imi place enorm.

In rest poti sa-ti faci tot felul de mincaruri cu legume: conopida cu smintina, salata de vinete ( eu o fac fara maioneza).
Supa de varza cu patrunjel , telina, rosii.
Varza calita.
Legumele fierte le poti minca si cu ou fiert sau cu oua ochiuri.

Acum nu stiu ce sa-ti mai sugerez dar daca-mi mai vin idei iti mai scriu. Nu stiu insa cit timp ai la dispozitie pentru a sta sa le fierbi? Poate le fierbi seara cin esti acasa si nu mai pleci nicaieri si le ai pentru a doua zi. Le poti lua cu tine si la servici in niste castronele cu capac.

Intrebare pentru fetele mai vechi: Am voie ceai de menta sua de musetel? Banuiesc ca da deoarece am vazut in carte scris "ceai de plante".

Romana si cei trei pitici Cristi, Alin, Maria

si mail pentru poze

Nulla dies sine linea!

Multumesc...Peste maninc, oua, brinza nu prea merge la grupa mea, mai maninc, dar nu f.des.

Nora

Mergi la inceput

Romana, gasesti fructoza la Plafar si in Carrefour. In Carrefour e mai scumpa ca e nemteasca (15 ron), la Plafar nitel mai ieftin, doar 10.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acusor

Romana, gasesti fructoza la Plafar si in Carrefour. In Carrefour e mai scumpa ca e nemteasca (15 ron), la Plafar nitel mai ieftin, doar 10.

Pupici
Cat de mari suntem

Fructoza cum o consumati ?

Nora

Mergi la inceput

Fructoza am folosit-o la cafea, in loc de zahar si la facut crema de "zahar" ars. Am mai pus in gem fara zahar.
Poate fetele au mai folosit-o si la altceva.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput