Montignac: ce am mancat azi (78)
Raspunsuri - Pagina 23
zuzunaki spune:
Ma puteti lamuri si pe mine cu mozzarella si ridichiile,va rog?
Sau nu mai e loc in grup ?
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
romana spune:
zuzunaki Eu cred ca mozzarella e buna, dar ai si tu grija sa nu maninci brinzeturi prea grase in cantitate mare. Eu prefer telemeaua.
In privinta ridichilor poti minca linistita, la fel ca si rosii, ardei, castraveti, salata verde. Chestiile astea nu ingrasa si sint foarte bune deoarece au vitamine si sarusi minerale.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
zuzunaki spune:
romana,
multumesc frumos
Nu fac excese,iar mozzarella este cu 11%grasime.
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
pitecantrop spune:
Zuzunaki-ai mincat foarte bine chiar din prima zi. Ridichile sint ok, la fel si mozzarela. Ai putea sa mai adaugi la salata ta si niste carne de pui(gratar sau fiarta)si chiar niste ulei de masline. Iese o bunatate.
Romana-si eu patesc la fel daca micul dejun este format din proteine. Ma simt mult mai bine daca la micul dejun pap cereale si lapte, iaurt sau chiar apa si dupa 3 ore pot minca din nou.La inceput kg se duc mai repede jos dupa care din ce in ce mai incet. Asa ca deocamdata nu te ingrijora. Si ce e cel mai important-MANINCA!!!!
Meniul de azi:
MD-o jumate de grap si dupa o jumatate de ora cereale integrale cu 1 iaurt 0.1% iaurt(nici io n-am gasit 0%)
P-o salata imensa de rosii, gogosari,ceapa verde, 2 oua fierte si o jumatate de pachet de brinza de vaci slaba(am gasit la Kaufland de la Mlli brinza de vaci cu 1% grasime)
Pe la ora 7 fructe
-dupa o jumatate de ora 1 iaurt degresat 0.1% grasime
Scuze daca sint cam incoerenta, dar ii ies maselele lui fiu-meu si is cu somnul si nervii pe bigudiuri.
Pupici
zuzunaki spune:
Mersic frumos pt sugestii pitecantrop
Ce varsta are prichindelul tau de-i ies maselutele?Al meu are 18luni si ne chinuim,inca nu ne-au iesit,dar sunt tare umflate gingiile.
Meniul de azi:
10.15 o para-
11.15 -1 felie paine integrala si 1 iaurt 0,1%
15.00-broccoli cu smantana si 100gr cottage cheese(branza proaspata cu 4,5%grasime si 3%glucide)
18.30-1 mar
19.00-rosii,castraveti,ridichii(sunt fan)
S-aveti spor la slabit!
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
Anda Panda spune:
maama, m-ati pus cap de lista de ma simt ca in 1a banca si nu pot sa copiez.
ca sa fiu sincera ma simt cam aiurea, am senzatia ca stau "pe capul vostru" insa asta poa sa fie motivant pt cele care aspira, asa ca va invit pe toate cit mai repede in lista mea !!! 

mihaela, mersic de felicitari !!!
romana, eu am respectat distanta intre mese doar daca am schimbat categoria. au fost zile cind am mincat toate mesele chestii proteino-lipidice. nu prea e indicat asa, insa cind ai o per mai stresata, ca sa nu mai stai sa iti numeri orele, o tii intr-un singur fel toata ziua, ca sa nu te incurci. indicat insa e dimi si seara glucide, si la prinz proteino-lipidice. important mai e sa si bei multa apa intre mese (NU in timpul mesei, decit daca "te ia cu leasin"...bei o gura
)
zuzunachi, bine ai venit!
indice glicemic:
www.montignac.com/en/ig_tableau.php" target="_blank">http://www.montignac.com/en/ig_tableau.php
cit despre mai multe info despre dieta, daca nu ai cartile, da-mi un PM si ti le trimit. e bine sa citesti un pic inainte, daca ai timp. altfel te vei incurca, si pina sa iti zicem noi ca ai mincat ceva neindicat...tu deja ai inghitit. cu cit construiesti mai corect metabolismul in timpul fazei I, cu atit mai repede ai rezultate pozitive + ca in faza de mentinere, mai poti face o abatere/doua total nemonti, dar care sa te mentina pe linia de plutire daca faza I e tinuta corect.
lachione bine ai venit ! spor !
nora , fulgii de fasole absolut deloc. pt ca e aliment procesat. ca si cartofii de altfel. ai vazut in carte , ca fulgii de cartofi au indice glicemic mai mare decit cartoful facut piure. cit despre nuggets aia...eu sint putin suspicioasa. daca si tu insa esti la fel, uita-te la ingrediente si zi-mi din ce sint facuti. iti zic eu daca sint ok sau nu.
in principiu nu prea se poate tine monti cu chestii cumparate din comert, eu cel putin aici nu am gasit nimic 100% monti, asa ca am gatit eu (zilnic, pt sot, copil si mine) in ideea ca daca tot tin dieta, macar sa o tin ca la carte.
spor tuturor !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
Larra spune:
Buna fetelor,
sunt foarte fericita azi intrucat m-am cantarit dimineata si deja am slabit ceva. Inainte eram foarte nerabdatoare, imi doream rezultate cat mai rapide insa acum m-am schimbat si mi-a ramas in cap ceva spus de un medic caruia ma plangeam ca nu slabesc mai mult de un kg pe luna. Mi-a zis asa: gandeste-te in permanenta ca 1kg/ luna inseamna 12 kg/an , ti se mai pare putin?
Vreau sa va intreb si eu care este intervalul de timp ce trebuie sa treaca intre mese? Eu am uitat si nici nu prea am timp sa stau sa rasfoiesc toata cartea, asa ca apelez la voi .
Meniul de azi:
D: iaurt 0,1% + crackers integrali
P: un carnat cu castraveti
S: branza+sunca+ o rosie
O seara buna!
acusor spune:
Zuzunaki, bine ai venit! Spor la slabit!
Daca vrei sa te trec in tabel, da-mi si data de incepere a dietei.
Cartile le gasesti si pe prima pagina.
Larra, bravo. Hai ca merge. Da-i inainte!
Si la mine s-a miscat cantarul la 69. De o saptamana fac si sport. M-a ambitionat Anda. Anda, stai pe capu' nostru pana ne mutam toate in lista ta
.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
teodraghici spune:
quote:
Originally posted by pitecantrop
Zuzunaki-ai mincat foarte bine chiar din prima zi. Ridichile sint ok, la fel si mozzarela. Ai putea sa mai adaugi la salata ta si niste carne de pui(gratar sau fiarta)si chiar niste ulei de masline. Iese o bunatate.
Romana-si eu patesc la fel daca micul dejun este format din proteine. Ma simt mult mai bine daca la micul dejun pap cereale si lapte, iaurt sau chiar apa si dupa 3 ore pot minca din nou.La inceput kg se duc mai repede jos dupa care din ce in ce mai incet. Asa ca deocamdata nu te ingrijora. Si ce e cel mai important-MANINCA!!!!
Meniul de azi:
MD-o jumate de grap si dupa o jumatate de ora cereale integrale cu 1 iaurt 0.1% iaurt(nici io n-am gasit 0%)
P-o salata imensa de rosii, gogosari,ceapa verde, 2 oua fierte si o jumatate de pachet de brinza de vaci slaba(am gasit la Kaufland de la Mlli brinza de vaci cu 1% grasime)Pe la ora 7 fructe
-dupa o jumatate de ora 1 iaurt degresat 0.1% grasime
Scuze daca sint cam incoerenta, dar ii ies maselele lui fiu-meu si is cu somnul si nervii pe bigudiuri.
Pupici
Nu zic nimic, poate e bine, DAR:...oua=lipide+proteine, iar branza de vaci=glucida! (1% poate fi considerata glucida....12% ar fi lipida)...deci asocierea e oarecum incorecta dpdv Monti
Dupa o jumate de ora de la meniu lipidic...e incorect sa papi glucide!(tre sa treaca cel putin 5 ore)
Nu vreau sa te supar, darn macar de te straduiesti sa fie corect
Si BBlinei mele ii ies maselute...e un dezastru!...te inteleg