Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by teodraghici

Ica, da tin 100% Monti, fara nici cea mai mica abatere! Cand ma uit in oglinda nu-mi vine sa cred...parca nu mai sunt eu...cam asta e senzatia. Nu mai am mult pana la 80kg, deci ma straduiesc sa le dau jos cat mai repede ca apoi greutatea tinta sa poata fi 70kg...cam asta fac eu.
Branza mi se pare glucida....fructoza cand iti e pofta, nu mi se pare idee rea, dar la jumate de ora dupa masa de fructe, la 5 ore dupa masa proteino-lipidica...ca sa fie Monti 100%...cred ca nu gresesc.
Spor la slabit....azi am 84,8(ce e drept dupa o zi de munca....)
Pupici

Teo

Teo, toata admiratia mea. Da-mi si mie indicatii pretioase, te rog

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Intrebari:

1.Pepene nu pot minca? Ca mai am 4 pepeni cumparati in casa si e pacat de ei...
2.Eu consum soia. Si semipreparate si soia ca atare, pe care o prepar eu. Cum se incadreaza? Dar algele, pe care iarasi le consum si sunt foarte bune ! Vi le recomand.
3. Painea numai integrala sau merge si neagra, graham, fibrovit ?

Deocamdata atit...pina imi vin in cap altele...

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Nora, pt ca la mine erau f f multe kg de dat jos, eu am renuntat definitiv la paine. La inceputul dietei mancam branza in loc de paine.
Pepene am mancat si eu toata vara.....chiar daca IG e 60.Las sa treaca o ora doaua si apoi pap altceva...eu asa am facut.
Cu soia nu ma pricep...sorry
Pupici

Mergi la inceput

Azi am mincat o masa de brinza cu rosii si putina paine integrala...in rest numai pepene...la mare distanta, desigur...
E bine ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Nora, daca ai combinat painea cu rosiile si branza, nu e bine.
Painea o mananci doar cu branza 0% grasime sau cu gem fara zahar.
Pepenele, e ok ca l-ai mancat la distanta mare.
Din cate imi aduc aminte, si a scris si Anda intr-un mesaj anterior, trebuie sa treaca 3 ore de la o masa glucidica ca sa poti manca o masa cu proteine si lipide, si 5 ore de la masa cu lipide si proteine pana la masa glucidica. Sper ca m-am facut inteleasa.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Bine, prima lectie invatata: rosii cu brinza, fara nimic altceva. Nu conteaza ce fel de brinza, nu ? Orez integral cu rosii e bine ? Maslinele cum sunt agreate in Monti ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Raportez si eu 65.5 . Greuuuuu

Teo, daca trebuie sa astept 5 ore dupa masa de proteine ca sa consum fructoza, inseamna ca reteta de crema de zahar ars cu fructoza nu este Monti?

Noi

Mergi la inceput

Neata!

Va astept la raport.

Nora, orez integral cu rosii e ok. Maslinele sunt si ele ok, din cate imi aduc aminte. Au indicele glicemic 15.

Ica, crema de zahar ars cu fructoza e considerata de Monti abatere f. mica. Deci poti sa mananci, dar ocazional, nu zilnic.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Da, paine cu bramza nu e voie....branza e lipidica iar painea glucida...asta este
Orezul integral eu stiu ca e pt mentinere nu pt slabit...eu nu am consumat fainoase de cand am inceput, acum fiecare face cum stie mai bine...chiar cred ca ar trebui sa te abtii daca vrei sa dai jos bine...de ce nu mananci rosii cu gratat de exemplu?
Da , tre asteptat 5 ore dupa masa lipidica pt a consuma glucide(se considera ca in 5 ore se face digestia lipidelor, si atunci glucidele se papa pe stomacul gol) si 3 dupa masa glucidica pt a consuma lipide...din acelasi motiv.
Parerea mea e ca pt a pierde in greutate, ar cam trebui renuntat la delicatese(chiar daca sunt permise) cel putin la inceputul dietei.

Si la raport 84,7kg...tare ma tem ca de acum se vor duce tare greu jos...sa mai vedem, eu ma straduiesc!
Va pup si spor la slabit

Mergi la inceput

Orez integral cu rosii e permis in faza I, dar e recomandat sa fie mancat in faza II.
Acum, depinde de fiecare cum slabeste.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput