Mamici de iulie - august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
bibi spune:
Mada, dar AC nu avetzi? Si daca nu avetzi de ce nu cumparatzi unul, macar din ala mobil?
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
geliza spune:
fetelor, eu sunt varza...abea acum m-am dat jos din pat...m-am trezit dimineata asa de ametita ca ma tineam de pereti prin casa...mi-am luat tensiunea...10 cu 6...f mice...am zis sa beau o cafea sa mi se mai ridice...am vomat-o...si apoi orice bagam in gura varsam tot...pe la pranz a venit sor-mea cu niste covrigi si am mancat incet unul...mi-a facut si un ceai...acum parca sunt mai bine, dar sunt f slabita...noroc ca bbita a fost cuminte si ea nu m-a deranjat.....
intrebare: stiti vreun remediu de crescut tensiunea?
tin si eu pumnii fetelor care nasc azi, felicitari celor care au nascut si bebeii sa fie santosi si mancaciosi
Eliza
36+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
chiara.2005 spune:
Geliza, inafara de cafea pe care nu ai suportat-o ..poti incerca cu un pahar de vin rosu sau cu lichide.
Chiara 37+
Ramoon spune:
Si eu am tensiunea mica, dar mie medicul de fam. mi-a zis sa beau multa apa plata... Din cate stiu eu vinul rosu nu e prea bun ca pune sangele in miscare ... asta daca nu vrei sa nasti mai repede 
Ramona 38+
Ramoon spune:
Fetelor si la Brasov e groznic de cald 
Mada_mxm, nu mai stiu pt ce e bun ceaiul de frunze de zmeura? Si zi-mi , te rog, si mie de und iei info despre repiratie la nastere normala k ma intereseaza si pe mine.
Ramona 38+
geliza spune:
va multumesc fetelor pentru raspunsuri...apa e cea mai sfanta...eu beau apa de obicei, dar azi chiar nu stiu ce m-a apucat
Lili eu iau tardyferon, 1/zi
Eliza
36+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
chiara.2005 spune:
Lily eu iau Maltofer 1/zi. Sunt niste pastile masticabile. Am incercat si cu Ferofol gamma dar imi dadea dureri de colecist.
M-a intereseaza si pe mine detaliile legate de ceaiul de zmeur. Aveam de gand sa imi intreb medicul dar am uitat. Care e doza recomandata?
La intrebarea legata de "taxele la nastere" la cine cat si cand...nu ne raspunde nimeni? Imi raspunsese cineva ca sa intreb pe ciineva caere a nascut la acelasi spital unde voi naste si eu.Dar eu nu sunt din Bucuresti, si nu am gasit pe nimeni pe forum care sa fi nascut la acelasi spital unde voi naste de aceea va intreb pe voi.
Chiara 37+
letitzia spune:
Consi sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png
bibi spune:
Chiara unde nasti tu?
A nascut Consi? Mama...., da sunt in urma de tot!!! sa fie intr-un ceas bun!!!
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png