Mamici de iulie - august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
shihana spune:
Muuh, am vazut si eu pozele...Se vad bine, iar printisorul e un dulce..Atat de grasut la 37 sapt!!..M-am mai linistit..Sa-ti traiasca , sa fie sanatos,fericit si cumintel...Cu laptele cum ai stat? A venit imediat? Scuza-ma, poate ai mai scris despre asta , dar nu mai ma intorc inapoi sa caut..E atat de citit inainte, incat nu-mi mai vine sa ma mai si intorc..
Shihana 36+
adelapop spune:
geliza bea muuuuulte lichide, cafea , un pahar cu vin rosu -cica avem voie
oricum eu am mai baut vin si v bere in sarcina
si parca si ceva sarat crestea tensiunea
quote:
Originally posted by geliza
fetelor, eu sunt varza...abea acum m-am dat jos din pat...m-am trezit dimineata asa de ametita ca ma tineam de pereti prin casa...mi-am luat tensiunea...10 cu 6...f mice...am zis sa beau o cafea sa mi se mai ridice...am vomat-o...si apoi orice bagam in gura varsam tot...pe la pranz a venit sor-mea cu niste covrigi si am mancat incet unul...mi-a facut si un ceai...acum parca sunt mai bine, dar sunt f slabita...noroc ca bbita a fost cuminte si ea nu m-a deranjat.....
intrebare: stiti vreun remediu de crescut tensiunea?
tin si eu pumnii fetelor care nasc azi, felicitari celor care au nascut si bebeii sa fie santosi si mancaciosi
Eliza36+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
chiara.2005 spune:
Bibi eu sunt din Cluj. Voi naste la Gine 1. Celelalte doua clujence de pe forum au ales alt spital. De aceea ziceam ca nu am pe cine sa intreb. In plus, arghir monica care a nascut , a nascut fara epidurala iar Mihaela Grosan din cate am inteles tot fara vrea...
Eu tare as vrea cu epidurala, mi-am si cumparat trusa deja, de aceea m-ar interesa cam care sunt tarifele care se practica.
Chiara 37+
lucians spune:
Fetelor,va pup pe toate!

multi pt. urari.
Am putin timp liber, asa ca am sa va postez cateva poze.
Adelapop,am nascut natural pt. ca si la prima nastere am optat pt. ea.Nu puteam sa aleg cezariana acum.Dar poti sa ma intrebi de ce fara epidurala.Pt. ca ,in seara in care am nascut,era un anestezist care nu monta epidurala.In acel moment,nasteam impreuna cu alte 2 gravidutze,paciente ale aceluiasi dr. si era dezastru

.Toate urlam de durere.Tutu a fost de nota 10.
martta,nu am mai scris ca nu am mai avut net.

Muuh,eu sunt cea care te-a intrebat la spital.BIne ai venit acasa cu ALEXANDRU!!
Am cateva poze cu "veverita" mea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos
Gabitza.
mishi spune:
buna fetelor!!!
m-am intors pe dc (spre jena mea atat de tarziu) dar stiu ca nu va suparati voi asa repede. mai mult, stiu ca ma intelegeti ca a trebuit sa ma acomodez in primul rand cu propria mea casa in care n-am stat 2 luni jumate si apoi cu noul statut de mama.
va multumesc din suflet pentru urari si pumnii stransi.
felicitari tuturor mamicilor!!!!!!!
incerc sa pun poze cu mihnea si sa-mi fac mai mult timp sa va povestesc despre actul final al acestei lungi odisei.

Superfericita mamica a lui
Mihnea George
anasia spune:
buna, fetelor!
ne-am intors de la dr, totul e ok, nici o sansa sa livram in lipsa lui; la 37 s si 4 z avem 3100g;
lucians e o scumpa fetita ta;am vazut ca are deja si cercei, i-ai pus in spital?iar problema cu anestezistul care nu stie sa puna epidurala? de ce oare nu invata, ca doar de asta este anestezist?iti trimit un pm;
anasia 37+
Alessia
scotty spune:
Buna fetelor!
Sunt sotul Adinei si vreau sa va anunt ca azi la ora 11.05 s-a nascut micutul SASHA!!!!!!! Greutate 2970g, 50 cm, nota 9 (cezariana).
Amandoi sunt bine si asteapta sa se vada unul cu celalalt...
Va pupam!!
bibi spune:
Ptiu..ce mandre sunteti Lucians si Mishi
. Sa va tina Dumnezeu asa sipruncii vostrii sa va umple inimile de bucurii si satisfactii pana la adanci batranetzi!!!
Chiara, pai e cam greu cu sfatul caci preturile categoric difera. Eu zic asa: la medic dai dupa ce nasti (asa ai timp eventual sa te mai consulti in salon cu alte paciente sau sa-i stabilesti tu singura remuneratia in functie de prestatie.
La moasa dai banii inainte. Eu am nascut natural, fara peridurala acum 3 ani si i-am dat moasei 500.000 lei. Nu cred ca a fost putin caci s-a comportat exemplar.
La neonatolog nu am dat nimic. Unde am nascut eu am avut primul contact cu neonatologul abia a doua zi si oricum nu era aceeasi persoana cu cea din ziua precedenta.
Nu stiu daca am reusit sa te lamuresc cu ceva, poate ca nici nu sunt persoana cea mai indicata sa dau sfaturi avand in vedere ca am convingerea si am constatat pe propria piele ca personalul medical isi indeplineste la fel atributiile si daca le dai si daca nu.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
MADYN spune:
Exista la Elias si anestezisti care nu stiu sa monteze epidurala?! Pai sa-nvete frate, ca d-aia sint acolo! Intru in panica!
37+
my little treasure
Bebelica
bibi spune:
uitasem...Mada pune te rog, daca vrei, linkurile dupa care exersezi respiratia si alte chestii legate de nasterea naturala.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png