Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

fetelor nu mai vreau sa fie caldd Am iesit acum pe balcon un pic, la noi bate soarele acum de dimineata si este durere, cald de mori nu alta. ma gandesc cu graza ca trebuie sa plec de acasa in vre-o 40 de minute

Monica si 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dariana baneocin e o pudra cu ceva antibiotic in ea. Ii pun la buric in maternitate.
Eu nu stiu sa va spun daca trebuie sau nu adeverinta de salariu pentru ca eu am ajuns ca urgenta la spital si am fost considerata cezariana in urgenta deci nu am avut nevoie. Va lamureste acolo.
Cine intreba de epidurala. Eu am avut rahi cu epidurala nu am simtit absolut nimic decat o piscatura cand mi-au facut un anestezic sa poata introduce cateterul de epidurala si apoi nu mi-am mai simtit picioarele semn ca lucra si epidurala si rahie. Am fost constienta, putin buimaca ca am zis de 100 de ori cca imi e sete de au ras de mine in sala iar dupa ce l-au scos pe bebe si mi l-au aratat am simtit ca mi-e somn si m-am trezit cand ma mutau la reanimare si aveam niste frisoane ingrozitoare zgaltiam patul pur si simplu. Au trecut si astea dupa 15 minute de stat in paturi si dupa ce mi-au dat Algocalmin intravenos. Nu am varsat nu m-a durut capul. Dupa operatie cand incepeam sa am dureri imi dadeau pe cateterul de epidurala anestezic care in 3 minute ma amortea de la operatie in jos asa un pic. Dupa ce iti da anestezic pe epidurala nu ai voie sa te ridici 30 de minute- asta cand esti la salon ca in reanimare oricum esti leguma in pat.
Copilul l-am vazut in ziua operatiei dupa amiaza inca vreo 5 minute si apoi a doua zi cand m-am dus la nou nascuti.
lucians tu esti cea care m-a intrebat daca sunt mamica de iul - aug?
shihana eu am nascut la 37 de saptamani si 5 zile. Nu e o problema sa nasti la 38 si 2 zile.
pentru fetele care trebuie sa nasca astazi.
Si multe multe felicitari pentru cele care au adus comorile acasa!!!
Mai incerc odata cu pozele - spuneti-mi daca se lateste pagina prea rau de la ele sau daca tot nu se vad
Poze

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Muuh se vad pozele si cel putin la mine nu se lateste pagina deloc, se vad foarte bine. Alexei al tau este un dulcinel tareee. sa-ti traisca si sa fie sanatos!

gata fug, desi cand vad caldura de afara nu-mi vine deloc sa plec din acasa

Monica si 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Buna burtici si mamici,

Inainte de a citi ultimele pagini sa vad ce noutati si bebei au mai aparut vreau sa va spun ca noi am fost marti la consult si ca cel mai probabil ma voi intalni cu bebelina mea peste 2 sapt. Sunt atat de emotionata ca nu imi vine sa cred ca se apropie momentul. Sapt viitoare mai am o ultima echo si atunci o sa stabilim exact data pt cezariana.

In rest bebe e bine, foarte jucausa, face aerobic non-stop. Eu am avut tensiunea cam mare in ziua respectiva (150, 80) dar nu erau alte simptome de ingrijorare. Totusi mi-a spus dr sa-mi monitorizez zilnic tensiunea iar ieri aveam 120, 70. Toata sarcina am avut tensiunea ok, deci probabil a fost o intamplare.

De asemenea pt ca eu am grupa de sange 01 iar taticul A2 mi-a dat sa fac o analiza a anticorpilor A, sa vada daca am dezvoltat astfel de anticorpi. Exista o incompatibilitate intre aceste grupe sangvine si daca exista anticorpi e posibil ca bebelina sa faca un icter mai prelungit la nastere. De aceea e bine ca cei de la neonatologie sa stie acest lucru pt a-l trata preventiv. Spuneti-mi daca a mai facut cineva acest test sau daca mamicile care sunt la al 2-lea bebe au avut astfel de probleme.

Fetele care au facut cezariana imi puteti trimite si mie niste tarife, ca sunt cam dezorientata. Eu o sa nasc la Polizu, dar nu conteaza, banuiesc ca mai mult sau mai putin sunt cam aceleasi.

Va pup si ma apuc de citit.

Ancutex 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

muuh, e un scump Alexandru!
map, trebuie sa plec si eu peste vreo doua ore, exact in caldura mare;

anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Monica, Oana si eu mor de caldura, nu conteaza de cate ori fac dus tot degeaba. I-am zis lui Flo imi vine sa ma mut la Polul nord. Azi noapte a fost dezatru de cald dupa ziua de ieri, peretii frigeau efectiv, nu am domrit mai deloc, m-am tot frasuit, am tot baut apa si bineinteles 10 mii de drumuri pana la baie. Acu au zis astia ca zilele astea o sa ploua eu nu vad nici cel mai mic semn ca vine ploaia. Deja sunt 28 de grade in camera, eu am facut un dus acuma jumate de ora si tot degeaba.
Michella stai linistita ca nu se supara nimeni. Si eu de multe ori scriu niste mesaje lungiii si uneori off topic ca simt si eu nevoia sa ma descarc cuiva.
Miruna se vad pozele. Sa va traiasca bebe, e asa frumushel. Ptiu, ptiu sa nu il deochi.
Scotty si fetele care mai nasc azi curaj si nasteri usoare!

Eu beau in continuare ceai de frunze de zmeura am inceput de luni sper sa aiba vreun efect. Is tare curioasa. Ieri am facut instructaj cu Flo in legatura cu nasterea si travaliu si etc. Eu scot inf de pe net si apoi o fac pe-a d-na profesoara si explic si lui ce si cum si i-am zis dinainte orice ti-as spune in momentele alea daca e ceva de rau sa nu le iei in serios.
M-am apucat sa exersez respiratia, nu prea iese cum zic ei dar eu ma chinui. O prietena din ro care a nascut tot natural mi-a zis ca e f imp respiratia si sa stii sa impingi cand trebuie si cum trebuie. Mi-a zis ceva de genul sa imping inspre fund ca si cand as fi la toaleta si sa fiu f atenta daca ei imi spun sa nu imping. Mi se pare totul cam complicat oleaca dar oi vedea la fatza locului cum va fi.
Sper sa nu ma pierd cu firea cand va veni momentul, in genere daca se intampla vreo ceva mai grav eu sunt cea care e cu mintea limpede si care ii organizeaza pe toti sper sa fiu asa si atunci. Eu sunt oleaca cam rece la orice tine de sange, accidente si spitale dat fiind ca mama a lucrat toata viata in domeniul medical si eu practic am crescut prin spitale, nu prea sunt multe lucruri care sa ma impresioneze. As vrea sa cred ca voi fi in stare sa keep a clear head cand e momentul.

------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Michella, unde ai facut eco? Jos la camera de garda sau pe etaj la gineco? Te intreb pentru ca si eu am facut cam urat cand mi-a zis la 31 de saptamani ca bebe are 1535 gr.. explicatia Geaninei a fost pe langa cea data si tie ca ecograful nu e foarte bine setat si indica o greutate mai mica decat cea reala. Sper sa fie asa cum zice ea, in ambele explicatii. Ai intrebat cumva cand pleaca in concediu?

Madyn, patutul ste neonato happy plus, parca. cauta pe net la magazinele on line si ai sa-l gasesti. Eu am dat pe el 355 RON si pe net e 340 RON.
Caruciorul e Loris, pe asta a rentat ca l-am luat din magazin caci pe net e mai scump cu 100 RON. Culoarea e gri cu vernil. E un fel de 2 in 1, caci se poate folosi de la 0 luni(eu nu am agreat niciodata carucioarele landou pentru ca mi se par inestetice, demodate si ma deranjeaza ca ocupa mult spatiu) pana la 3 ani 8asat daca ai noroc sa imblanzesti animalutzul si sa accepte carutzul pana la acea varsta). Are husa de picioare (utila zic eu avand in vedere ca la iesirea din iarna bebelushul meu o sa aibe 6 luni)si husa de ploaie.
Singurul defect al acestui carutz e ca nu are compartimente de depozitare pentru parinti(pentru biberoane si servetzele) dar asta se rezolva cu o gentutza.

Trebuie sa plec, revin mai tarziu

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Filmulet cu Alexia
http://dropshots.com/day.php?userid=147196&cdate=20060718&cimg=0

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

FELICITARI BULINUTZA! SA FIE SANATOS VOINICELUL TAU SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!

Asteptam sa ne povestesti cum a fost experienta nasterii si sa vedem poze cu cel mic.

Ancutex 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Bibi stiu de site-urile alea cu produse pt. bebici, dar eu voiam sa stiu de la ce magazin ai luat ca in caz ca-mi vine sa le vad si "live", sa le pipai, sa le studiez mai de aproape, sa stiu unde merg. Un daca imi spui magazinele! Si un si daca nu imi spui !

37+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput