Mamici de iulie - august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
MADYN spune:
Ioana81, maslinuta, scotty curaj, mai e un pic si veti fi cele mai fericiteeee!!!!!!

37+
my little treasure
Bebelica
Mia. spune:
Pe mine m-a intrebat doctorul care imi face cezariana daca sa imi lege trompele, am zis nu...Cine a mai fost in situatia asta si ce a facut? Poate trebuia sa zic da, dar nu stiu ce implica aceasta manevra...
Daca cineva ma poate lamuri, please!!!
37
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
anasia spune:
buna, fetele!
ma simt de parca ar fi trecut trenul peste mine;
maslinuta, scotty, nastere usoara!
ioana81, mai ai putin, iti tin pumnii!
anasia 37+
Alessia
oncicu spune:
Buna dimineata fetelor!
Scotty si Maslinuta nasteri cat mai usoare

Eugcem, Ildiko si Lucians sa va traiasca bbii, sa fie sanatosi si fara colici.
Millikiki da , si eu tot cezariana am ales, cat despre anestezie nu am vb nimic cu dr meu
. Acum este in concediu de o sapt juma si nu pot sa-l sun. Oricum am inteles ca pot cumpara de la spital epidurala atunci.Cand am fost ultima oara la dr a plecat f grabit ca-i nastea o pacienta si eu am ramas cam in ceata, n-am reusit sa-i pun nici o intrebare
, apoi a intrat in concediu....Incerc sa nu intru in panica, si-mi spun ca totul va fi bine...
Oana 38+ si
Robert Cristian
michella78 spune:
buna dimineata burtici si mamaici
ma alatur si eu galeriei pentru fetele
care urmeaza sa nasca azi

michella
anasia spune:
mia, din cate stiu , legarea trompelor este o masura(mai drastica) de a nu ramane insarcinata;este o procedura folosita dupa mai multe cezariene, in special si nu numai;dar, am citit pe forum de o fata care a ramas insarcinata, desi avea trompele legate;poate fetele stiu mai multe; nu stiu ce reactii poate avea asupra organismului;
michella78 spune:
am citit putin din urma si am vazut ca multe dintre voi ati ajuns la 38-39 de saptamani..... nici nu stiu cum este mai bine
eu sunt in sapt 34 si ieri am fost la doctor, asa cum banuiam, dupa ceea ce am simtit in ultima vreme colul a inceput sa se deschida
cert e ca doctorita mi-a spus, de unde aveam dpn in jur de 20-25 august ca, daca nu se intampla nimic intre timp, oricum sa o sun indata ce mi se pare ceva in neregula, pe 9 august sa ma prezint la urmatorul control si cu bagajul la mine
asta ar insemna putin peste 37 de sapt.... cred ca e ok
auzisem de la mai multe pers ca doctorii isi pot da seama despre ce travaliu poti avea si in functie de cum arati tu, structura osoasa a bazinului, cat de repede se deschide colul.... ideea e ca ieri m-a controlat si pe masa, ca sa vada colul si nici nu m-a atins bine ca mi-a spus ca voi naste usor.... nu stiu exact ce sa cred insa este esential totusi sa ai un doctor nepanicos si optimist
si mai am o nedumerire, mi-a spus ca bebelina acum cantareste cca 1800 gr, eu m-am cam speriat si am intrebat-o daca nu e prea putin dar e ami-a raspuns foarte calma si linistita ca e ok, ca bebe va pune cel putin 1,5 kg in urmatoarele 3 sapt... mi-e un pic teama dar sper din suflet sa aiba dreptate... nu de alta dar chiar am incercat sa mananc cat mai coerct toata sarcina, legume, fructe din belsug, mancare gatita.... nu am facut exces nici de dulciuri, nici de fast-food... nu stiu. cum vrea Dumnezeu acum, nu pot decat sa ma rog sa fie totul bine pentru fetita mea
oau, m-am descarcat, sper sa nu va suparati pe mine ca am logoree dar am intrat putin in panica
pupici
michella
map spune:
'neata fetelor,
am aparut si noi un pic ca ne pregatim sa plecam la spital, mergem sa vedem cat a mai crescut uriasul. Vedem daca vom concura intre primele locuri pe lista greautatii la bebei
Desi greautatea mea a dat inapoi cateva sute de grame fata de ultima saptamana cand am mers la medic si diametrul burtii a dat si el inapoi (nu stiu cum naiba, poate mai putin lichid amniotic). Acum vedem ce mai zice tanti aia dar astazi cred ca voi si un pic mai nepoliticoasa si ii cer data despre parametrii flositi de softul ei. Am impresia ca doar stie sa-l foloseasca dar pe ce se bazeaza masuratorile am impresia ca nu prea are habar.
Tweety7 eu inainte nu prea mancam mult pentru ca nu puteam. Simteam ca nu mai am stomac, era bebe foarte sus. Chiar o prietena ma intreba cum de nu-mi este foame mereu pentru ca ea manca de rupea anul trecut cand era graviduta
Acum de cand trebuie sa mananc de 6 ori pe zi parca ma si plictisesc de atatea mese ca nici nu termin bine cu una si incepe urmatoarea masa. Trebuie sa nu fac pauza mai mare de 3 ore intre mese mi-a explicat tanti aia. Si mai ales ca trebuie sa ma gandesc ce naiba sa mai mananc care sa contina glucide, dar asa moderat ca numar si sa fie si sanatos si sa nu mai stiu cate criterii sa indeplinesca ma plictisesc si mai tare cand vine vorba de mancare. sotul meu rade de mine, ma intreaba "iar mananci?". Si apoi da-i si calculeaza, asa ca de plictiseala eu oricum nu ma pot vaieta ca au avut unii grija sa-mi faca ocupatie [D]
mikiion tineam eu minte ca parca si tu ai avut problema asta cu diabetul. Da asta este, daca nu au iesit valorile acestea bine atunci ne luptam acum. Slava Domnlui ca si eu mai am numai 4 saptamani, de maine intru in saptamana 37. Primele 2-3 zile au fost mai grele, nu din cauza dietei ci asa sa mai invat cu ce produse is mai indicate sa mananc. Problema la mine mai apare cand am mai vrea sa plecam de acasa si trebuie tot timpul sa stau dupa mine gustarile pregatite si cu aparatul de glicemie. Asa ca renuntam sa mai plecam. Noroc ca am voie sa fac miscare asa ca dupa mese ori ma misc pe aici prin casa, ori seara mai pe racoare iesim la plimbarici asa incat am niste valori ale glicemie "beton"
ca sa le spun asa. Si mananc si cioco neagra 20 de grame pe zi ca mi-a spu tanti de la diabet ca s-a facut un studiu si daca mama a mancat cioco cand era gravida sunt copiii mai linistiti [D].
Dupa ce nasc sa ma scuteasca, trec pe Montignac, las glicidele de-o parte acum is asa de invatata cu dieta. Cand o sa vina bebe nu o sa mai am eu timp de facut la liste cu ce pap si de cate ori, si sa mai masor atata.
Aiurea la tine ca te pun sa repeti testul, poate ma vor pune si pe mine mai stii? Insa daca vor sa-l fac iar am sa cer sa-l fac la dr de casa pentru ca si ea este specializata in diabet. La mine vine mama ar ramane ea cu bebe. Aici dureaza numai doua ore pentru ca prima masuratoare se face pe stomacul gol, apoi primesti 75 de g de glucoza si se mai fac doua masuratori, una la o ora si alta la doua ore. Tin pumnii sa iasa bine si sa scapi de sterul asta.
Mia este posibil sa gresesc, dar in mod logic (logica mea vreau sa spun
) legarea trompelor ar presupune sterilitate, adica sa nu mai vrei sa mai faci un bebe apoi. Dar poate ca logica mea nu-i prea buna, insa acolo m-a dus mintea prima data cand am citit mesajul tau. Poate stiu fetele mai multe legate de asta. Asa fetelor ca daca bat campii sa corecteze un adin voi "logica mea"
.
Merg sa ma invart prin casa pana plec, apar sa va dau date despre noile masuratori!
Monica si
35 +
oncicu spune:
Fetelor vine canicula!!! Nu mai suport caldura deloc, transpir ca un cal si fac
de 4 ori pe zi. Vreau la
...
Oana 38+ si
Robert Cristian
anasia spune:
oncicu, ma gandesc cu groaza cum e in spital acum, iti dai seama?
mergem azi la control sa vedem daca putem astepta pana vine dr din concediu;
anasia 37+
Alessia