Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

fetelor, merci pentru incurajari referitor la pozitia bebelinei mele. Mai are 3-4 saptamini asa ca sper si eu sa se intoarca. le pupacesc si pe fetele care m-au lamurit referitor la cumparatul cremei. Ii spun mamei sa-mi ia garmastan atunci, ca aici nu avem. Bepanthen mai am din anul trecut, sa vad daca mai e bun.

Assa, bine ati venit acasa cu bebe Vladut! Multa sanatate si sa fie tot asa de cumintel in continuare.

BULINITA, felicitari pentru zdravanel!!! Sa fie sanatos, pacios si cumintel! Ma bucur ca sunteti bine.

Martta, sotul meu e din Constanta. Vara trecuta am stat la apartamentul nostru din Eforie Nord. Era cea mai fericita perioada din viata mea, cind eram toti trei...

Ildiko, felicitari pentru David! Sa creasca mare si sa fie papacios si cumintel!

Lucians, sa-ti traiasca bubulina! Multa sanatate la ambele.

Scotty, iti tinem pumnii! Nastere usoara.

Bibi, m-a amuzat faza cu trenul si tunelul.

Va pupicesc, si mergem la somnic.

Nati si minunea din burtic 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Eugcem, felicitari pentru baietel. Sa va traiasca. Recuperare cit mai rapida.

Nati si minunea din burtic 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

ildiko75,lucians ,eugcem sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii! Multa sanatate si voua si puiutilor vostri!

scotty nastere usoara si un bebe sanatos. asteptam vesti sa stim ca suntei bine amandoi!

Tweety7 dar de ce crezi tu ca ai sa mai iei 5 kg in 5 saptamani? poate ca acum ai sa mai scazi ca se mai intampla, stai linistita. Eu am luat pana acum 12 kg, cu tot diabetul asta de sarcina pe care-l presupun astia dar care eu ma indoiesc ca exista. de doua saptamani cam stagnez, dar este drept ca am grija si cam ce pap mai ales in ultima saptamana.

Monica si 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

cristina_p76 iti raspund repede ca sunt pe fuga. la peridurala esti constienta. nu te doare. s-ar putea sa ai stari de voma. eu am vomat. apoi mi-au facut un somnifer. si mi-au pus antivomitiv in perfuzie. dupa iti injecteaza prin cateter calmante. pe bebe mi l-au adus imediat la san. Cea mai buna pompa e bee. Laptele vine cam la 2 zile, dar tu sa il pui pe bebe sa te stimuleze. Vezi sa ii bagi tot pliul in gurita ca sa poata apuca. Incet incet se vor desfunda canalele. La inceput iti vei simti sanii grei si te vor durea.
Fetelor care aveti probleme cu bebei cu constipatia. Incercati bonisan. Bebe al meu face caca de 3 ori pe zi. E super si ptr colici. Sigur intrebati pediatrul mai intai.
Miruna sa va traiasca Alexei. Nu am apucat sa vad poze. Imi pare rau ptr chist, bine ca s-a rezolvat.
Buli ai reusit. Sa va traiasca bebe.
Amabella si voua sa va traisca Rares. Am fost la spital dupa ce ai nascut, mi-a zis Emel ca esti ok, dar nu am vrut sa te deranjez. Pupici.
Fetelor sa va traisac la toate bebeii. La restul va tin pumnii si ma gandesc la voi. Abia astept sa vin acasa sa povestim mai multe. Fug lca bebelina e cu mama.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Map esti o dulcica . Sunt sigura ca ma voi mai ingrasa. In primul rand fiindca nu ma pot abtine de la mancare. Rup frigiderul cand mi-e foame (si asta se intampla destul de des). In al doilea rand fiindca de la 31w la 35w am pus pe mine nu mai putin de 7kg . Cred ca am fost indulgenta cu mine insami gandind ca voi mai lua doar 5. E foarte probabil sa fie mai mult. Oricum, important este sa fie copilul sanatos, ca obeza de mine o slabi ea la un moment dat (cu ceva sacrificii, presupun).
Aaa si sa nu uit. Imi place la nebunie cum tratezi problema cu diabetul. Toate ar trebui sa-ti urmam exemplul si sa fim ceva mai putin panicoase si ceva mai mult increzatoare si optimiste. Uite un mare pentru atitudinea ta de femeie puternica!

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
35fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Geliza, multumesc ca m-ai lamurit cu anestezia, in sfarsit m-am linistit. Cred ca o sa-l invadam toate pe dl dr. la inceput de august ca vad ca toate asteptam intoarcerea din concediu pt a naste.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scotty spune:

Multumesc, multumesc pt.incurajari si galerie. ..:) eu acum ma culc, mi-am mai gasit de lucru prin casa ca sa mai treaca timpul si sa nu ma gandesc la ce ma asteapta.. am facut si o sesiune foto ca sa am amintiri cu burtica..:)
Revin zilele viitoare cu povesti si poze cu bebelushul meu Sasha-David

Adina 39w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neata ! A cazut dopul! Am vb cu docotra si a zis sa o sun cand se rupe apa! O sa va anunt . Sper sa fie bine!
Andreea sunt cu un pas inainte !
Va pup si aveti grija!
Tineti-mi pumnii!

Ioana 38+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am fost azi prin farmacii( pharmaprix) , dupa ce in prealabil sondasem si eu ce zic fetele din Canada pe forum. Si am cumparat Ovol. Surpriza, cand ajung acasa compar cu Sab simplex si realizez ca e aceelasi medicament, cu aceeasi compozitie, dar cred ca are gust de menta in loc sa fie dulce ca Sab Simplex. Si m-a costat o sticluta identica 7,49 inainte de taxe. Adica cam 200 000 lei. Si eu cat m-am chinuit sa aduc Sab Simplex din Romania.......

Apoi am mai luat ceva mai scump, de 16 Cad- Cocyntal, care e naturist. L-am gasit cu greu ca era in partea cu medicamente naturiste. Acum am sa le incerc sa vad ce iese. Nu face foarte multe crize. Pana acum a avut doar in ultimele 2 saptamani cam 2 zile cand nu am avut cu cine discuta. Insa nu imi place ca devine nervos la san si incepe sa traga ca disperatul de mamelon. Si nu mi se pare ca mananca cum trebuie. Cum elimina ceva se mai calmeaza si se reapuca de mancat.( am gasit pe un site ca asta ar fi simptom de colici)
Map succes la regim. Si eu m-am chinuit cu el si imi ieseau tot timpul rezultatele bune si mi se parea ca il fac de pomana. Din pacate nu mi-au iesit atunci cand am facut testul de 3 ore si asa am avut ultima luna de cosmar. Insa raul spre bine, mi-am reglat putin regimul, ca eu mancam haotic cu distante mare intre mese. Mai nasol ca trebuie sa repet testul de 3 ore. Adica sa stau la spital o dimineata intreaga. ca sa se demonstreze ca nu am ramas cu diabet. Si ma gandesc cu groaza, ce fac cu copilul? Il tin acolo, sa-l alaptez. Il las acasa cu tata si cu biberonul cu laptele meu? am mai facut asta la controlul ginecologic, ca era prea cald sa car copilul cu mine. Insa am ajuns acasa cu sanii gata sa plesneasca si nu am lipsit mai mult de 3 ore jumatate.
Mihaela si Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Fetelor Maslinuta se pregateste sa nasca. Pe 20 iulie la ora 1:30 Pm (ora Montrealului) intra in cezariana.

Curaj Maslinuta si cezariana usoara!!! Sa ai o puiuta (sau un pui) sanatoasa (sanatos)!!!

Monica de Alex si taticul Marian

Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput