FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Aelita ti-am trimis un PM....

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

'neatza fetele, m-am trezit si eu si inainte de a da o tura prin magazine am trecut sa vad ce mai faceti.
Vio, sant cu totul de acord cu Aelita. Daca copilul are deja un nume, sotul tau trebuie sa stea in banca lui, ca nu moare nimeni daca nu se tine de promisiune, apoi daca ar avea pt cine s-o faca. Si chestia ca ea ar putea sa-l denunte ca si-a luat lucrurile de la ea, pe ce temei? Cine ar putea s-o sustina? Poate doar daca ar spune ca i-a intrat in casa si a furat, dar nici asa pt ca presupun ca are martori ca erau cuplati. Ea, NU POATE SA FACA NIMIC. Iar lucrurile care au ramas la ea, dale-n balarii, se fac altele.
Eu sant una care cand nu-mi convine ceva, iau ce e pe mine, PA si la revedere. Imi pare rau ca de greselile altora treb sa suferim noi, ca asa e viata cateodata.
Cu telefonul, denunt-o la politie.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fatuci fantastice,

Vio,cu supararea ta nu pot decat sa tin pumnii pentru tine si sa ma rog sa te intareasca Domnul sa treci cu bine peste necazul asta!
Cicina,ma bucur sa citesc ca iti place sa "ma citesti"...Iaca las bucataria si trec la povestit...Ce sa iti scriu din tineretele mele zbuciumate?

Fetelor,va pup in gashca si va doresc multe si minunate realizari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Dandush, spor la treaba.
Aelita pupici in roz.
Ana,in tineretile mele, aveam un mandru din Lumina, nu stiu daca stii, si eram cam toata vara ca soparla la mamaia.

cicina

Mergi la inceput

Ana,Cicina
stati linisteie ca nu mai nu merita nimeni....dupa ce am fost la un pas de moarte......inca nu stiu sigur daca nu a fost o tumoare cancerosa.........nu mai conteaza o individa bolnava de ura si de invidie!!!
stiti cum are grija Dumnezeu de fiecare?!
le da dupa sufletul lor,asa cum mai spuneam Dumnezeu iarta dar nu lasa nimic neispasit........
tot ce mi-a facut ea mie a platit,poate nu in aceeasi masura,dar a platit.............

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

FETELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
In primul rand 100 de pt.DANDUSH ...ca sa ma ierte!!!!
Ma ierti???
Hai ca de bataie la ai scapat ...ca te-ai prezentat in cele 24 de ore.
Apropos fetele care pana deseara la ora 22 nu apar ...bataie la posterior!!!
Si draga Cicina dau de baut ...fac eu cinste!!!!!Cand ne intalnim...da ALEX DE BAUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aelitapupici si tie si la BB!!!!!Am citi la capitolul 4 ...MULTUMESC!!!!
Vio , draga de tine!!!!Te pup si ai grija de tine!!!!
Vreau zambete ...stii tu pentru ingerasi ...ca ingerasul meu mi-a zis ca acum vrea si de la mine si de la tine sa manance ...ZAMBETE!!!
Esti deosebita si sunt bucuroasa ca am avut posibilitatea sa te cunosc chiar si asa pe internet.
Multi pupici!!!!
Diego va transmite MULTI PUPICI!!!!!
Ce mai stiti de Elas?????
Elassssssssssssssss unde esti puiut????
Puf , ce mai faci????

Deci se pare ca tre sa ma antrenez la bataie la Posterior ....ca nu mai apar fetele!!!!
Pupici!!!!

Mergi la inceput

Alex
pai abia astept sa ne vedem la Bucuresti cu toate!
cand e intalnirea?! ca noi in jur de 10 aug. vrem sa plecam cateva zile la mare cu puiutzul....

Vio

Mergi la inceput

Vio, se pare ca Alex nu reintra in tara pana la data care zici tu, iar eu voi fi cel tarziu pe 8 , ca si noi vrem pe 10 sa plecam la mare.
Si ca sa inchei subiectul cu individa, tu ai patit ca mine, a trebuit sa treci pe langa aia cu coasa ca sa-ti dai seama ca mai importanta e viata ta decat a aceluia de langa tine. Si fii sigura ca D e sus si vede.
Eu am stat 9 ani cu o persoana care a fost puternic influientat de mama lui ( ca nu i-am facut un mostenitor)si ne-am despartit, iar la 1 an dupa i s-a descoperit metastaza, a mai dus-o inca un an si a chemat-o D. Cineva e sus si vede rautatile unora.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vio,are dreptate cicina,da-le-ncolo de lucruri ramase la ea!
si asa nu as mai lua nimic de acolo.

cicina,neata,spor la cafea si mai ales apoi la magazineee !!!!

alexmona,tot pe fuga vii ????

asa e ,fetelor,cineva e acolo sus si vede tot !!
si isi ia fiecare partea!

imi pare rau ca ati suferit atat,dar imi pare totusi bine ca acum sunteti femeile care sunteti azi !!! MINUNATE !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vio....ai dreptate!E bine ca realizezi si te imbarbatezi...
Cicina....la Lumina zici?!hehehehehe.....cam departe de Mamaia,faceai naveta...Una din surorile mele a lucrat la dispensarul din localitate...Ei bine...daca iti mai amintesti,cum ieseai pe soseaua nationala afara din Cta...urma un drum,o sosea care se facea la dreapta,cum mergeai cu autobuzul spre Lumina...Ei bine pe drumul ala se ajunge in Palazu Mare,unde este casa mea...pe malul lacului Siutghiol...Pana sa ma marit am locuit in zona Tomis Nord,la Ciresica,foarte aproape de Satul de Vacanta...acum blocul asta vine cumva vis-a vis de Campusul Stundentesc.Pe vremuri,unde acum e Campusul,era cultura de vita de vie....Hehehehehe...imi amintesc cand saream gardul la vie,cum spuneam noi,in gashca mare,copiii de la bloc - si eram multi...si mergeam la furat de struguri...Hehehehe..ce ne mai alerga paznicul prin vie si aveam si noi strategia noastra de smecherasi ce eram,ca ne vorbeam daca vine paznicul sa ne imprastiem ca potarnichile,sa nu stie dupa care sa alerge...si faceam cate 100m garduri,ca o luam printre araci,drept prin vita de vie,sa nu ne prinda...Ma apreciau baietii din gashca,ca era baietoasa rau si chiar ma dadeam la bataia cu pumnii cu ei...si le placea ca saream gardul ca ei,nu ca fetele,sa incalec gradul.Ii ofticau fetele,ca vroiau sa sara gardul si ramaneau intzepenite de frica sus pe gard,incalecate acolo....si baietii trebuiau sa le ajute...Ce isi auzeau bietele fete...nu vrei sa sti...Hai ca uite ti-am pove ceva din ale tineretii valuri...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput