FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 5
violeta69 spune:
Cicina,pai cand se stabileste intalnirea si unde.....
banuiesc ca o sa ne scriem un PM.........
Asa e,nici nu-ti dai seama cat de valoroasa e viata ta pana cand nu esti pe cale sa o pierzi.....
si mai spuneam eu odata,atata timp cat te pretuiesti pe tine si esti intr-o "relatie" de iubire cu fiinta ta,poti sa ai o altfel de relatie cu cei de langa tine..
pt. ca eu ajunsesem asa intr-o stare de umilinta si de disperare ca nu imi era bine cu mine si cu nimeni....
Asa e,Aelia are treaba acum si ceva timp mai incolo.....
Vio
Alexmona spune:
Pupici fetele!!!!!!!!!!!!!
Aelita , fug dintr-un colt in altul al Italiei si din cand in cand mai anihilez cate o persoana care nu imi place!!!!![neand
Glumeam binenteles!!!!!
Cred ca ar fi o mare gresala ca acum sa-mi dea cineva un pistol in mana ....
Nu de alta dar ...s-ar putea sa-l si folosesc!
Lasand gluma la o parte , am avut si inca mai am ceva de lucru si vad ca in ultimul timp mai am si delegatii, dar faine , ba la mare , ba la munte.
Problema e ca mi-e tare dor de meu!!!!!Dragul mamii!!!
In 16 a facut un an si sapte luni!!!!
Am baiat MARE!!
Sincer mi-e tare dor de toti din tara si de tara!!!
Aelita , ceva vesti de la BB???
Te pup!!!si pe burticel
Vio , in tara cred ca apar pe la mijlocul lui august ...asta cu noroc , daca termin treaba conform contractului ,asa ca eu ratez intalnirea de la BUC., dar nu intra zilele in sac .
Ne vedem alta data , sper!!!
Cicina , ai facut ceva cumparaturi ...ca ziceai ca mergi prin magazine !!!Esti tare!!!O norocoasa!!
Dandush ...pe unde esti???
ELASSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!Chiar nu stie nimeni , nimic de Elas???
Sper ca e bine!!!
Fleur!!!!Unde esti fata????
Pupici la
aelita spune:
ana,mai inveselesti fetele aici cu aventurile tale din vie :)))
si eu saream la fel gardul..ca baietii,puneam doar o mana si saream fara sa ating cu picioarele.facusem antrenament,nu gluma :)
dar nu in vie ca tine :))
daca va prindeau paznicii vedeati voi !
cicina,alexmona,vio,va pup!
si pe celelalte fete,normal,dar vad ca nu prea mai apareti pe aici de la o vreme...
alexmona ne mai amageste asa,ne da cu fulgul pe la nas cat sa stranutam .
dandusa ramase cu un cucurigu si a disparut.
de restul ce sa mai zic...disparitie totala.
aelita spune:
alexmona,ai scris o data cu mine.
sa iti traiasca minunea de baiat !! sa creasca mare si frumos si anatos si sa fii fericita alaturi de el !
eu,vesti de la bebe o sa am maine,numar MINUTELEEEEE,abia astept si sper sa nu vin dezamagita si sa imi faca figura sa nu isi desfaca piciorusele sa vedem ce are el acolo.
sa se poarte civilizat!!domle
sa fie responsabil,ca doar ma vede cat sufar in isteria mea.acum ce sa facamcu o mama isterica si nerabdatoare,ca sa scape de mine e musai sa mi-o arate !
i-am dat si premiu,dulciuri,i-am facut si o barbita,il tot mituiesc sa stea maine frumos la nenea doctoru,sa nu ne facemd e ras.
i-am promis ca de data asta merge si tati,ca poate il vrea pe el.sa i-o arate macar lui,sa i-o puna pe ochi !
NUMAI SA STEA! ca altfel maine vin facuta pamant.
nu mai trece ziua odata.
elas ce e cu ea???? de ce nu mai da nci un semn ??
Dandush spune:
Sunt si eu pe-aici dar ma chinuie talentul la curatenie . Am terminat in mare ; poa' sa vina si Sanipidul ca nu mai are nimeni nimic de comentat
Alex, am primit pupicii
Vio, interesanta povestea ta, dar cred ca tu esti prea buna . Una ca aia trebuie scarmanata la fiecare colt de 3 ori pe zi. Ia mai lasa bunatatea la o parte si mai iubeste-te si pe tine insatzi.
Va pup dulce pe toate si scuzati-ma ca nu scriu mai mult pentru fiecare in parte.
Uitati-va inca o data la lista , va rog. Lipseste cineva (sau e cineva in plus?)
am plecat.
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
violeta69 spune:
Fetelor ce reusiti voi sa ma bine-dispuneti!!!
Chiar imi era dor sa fiu vesela.....
sa nu mai plecati toate odata asa
Alex,sa-ti traiasca puiutzul si sa aiba MUUUUULT-MUUULT noroc!
Aelita,lasa ca daca l-ai ademenit pe bb,si mai vine si tatal lui sigur o sa faca poze....
Dana,eu sunt de fapt o prostuta plangacioasa si sensibila pe deasupra,daca eram mai dura nu isi batea nimeni joc de mine!
cand eram copil,ma gandeam ca daca era tatal meu sanatos ar fi avut el grija sa ma apere de oamenii rai,apoi cand am crescut am ramas asa cu metehnele astea din copilarie.....am tinut in suflet toate durerile si plangeam noaptea de udam perna,dar sa nu ma vada nimeni...
aveam un prieten in liceu care-mi spunea ca de asta am ochii asa frumosi ca am plans prea mult........
vedeti ca e si o parte buna a plansului?!.......
glumesc,prefer sa-i am urati, dar sa fiu fericita,sa nu mai plang....
de ceva vreme incep si eu sa ma trezesc,"pana cand o viata amara si-un trai nefericit?!"
Vio
Alexmona spune:
Ciao!!!!
sa mai zica cineva ca eu nu-s activa!!!!
Vai de fundul EI ...
AELITAAAAAA!!!!!Hai ca am vazut ca dupa aia ...
Sper sa te asculte BB!!!!!!
Multumesc pentru urarile tale !!!
BB-lul sa te asculte si sa-ti arate ce este!!!!Important e sa fie sanatos , orice ar fi!!!!Pupici!!!
Dandush ...vezi ca am inteles ca vin astia de la sanepid la tine sa te amendeze!!!!Cica ai facut PREA CURAT!!!!
Ai incurcat-o!!!!!
Cred ca amenda e drastica!!!!!!
1000 de pupici la Alexmona!!!!
Vio, pupici!!!!
Cicina, pupici!!!!
Toate fetele...pupici!!!
Alexmona spune:
VIO!!!!!
ZAMBETE!!!!MULTEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Draga mea , trebuie sa inveti sa razi cu toata fiinta ta!!!
Ca daca nu ....vin la tine si atata te gadil pana razi de te tavalesti pe jos!!!!
Mamaliga ei de viata!!!!
Una avem si aia sa plangem!!!
Gata !!!!!Trebuie sa ne veselim!!!!
Si pe vita aia care te enerveaza o punem la zid!!!!
Daca citeste ...n-are decat!!!sa spuna ora cand vrea bataie ...are trei variante!!!1 dimineata , la pranz si seara 2.seara , la pranz si dimineata sau 3.la pranz .dimineata si seara
O lasam sa si aleaga ...deci suntem fete bune!!!
Hai ca o scoatem noi la capat!!!
va pup!
aelita spune:
mai fetelor,eu o stiam pe dandush talentoasa,dar nici chiar asa! :)))
pe mine m-a chinuit azi noapte talentul rau ,am spalat doua masini,inclusiv perdele,le-am intins,le-am strans mai tarziu,si la 6 dimineata spalam un geam de la bucatarie .
daca m-am trezit iar in noapte?tre sa-mi fac de lucru.
ieri noapte am calcat vreo 3 ore.
vio tu nu ai nevoie sa te apere nimeni ! daac ai rezistat atat nu inseamna ca esti slaba,asa cum te-au facut altii,sau cum te.a facut viata sa crezi ! inseamna ca ,dimpotriva,esti foarte puternica!!!
incearca sa inveti sa ai incredere in tine,invata sa pui oamenii la punct,sa te respecti si sa ii respecti,dar fara sa te mai lasi calcata in picioare !!
incearca sa tii la tine mai mult,priveste-te in poglinda si spune-ti ca meriti mult mai mult.
nu esti slaba deloc! si nu ai nevoie sa te apere tatal,e o iluzie asta,pt ca iti lipseste atatl tau atat de mult,dar gandeste-te ca el te protejeaza de acolo tocmai dandu-ti forta necesara.nu astepta sa se puna el intre tine si VIATA,ca asta nu se poate! el iti da putere sa mergi mai departe,si desigur iti da putere sa ii infrunti pe toti astia care se intind ca libarcile in calea ta!
calca_i pe cap !
dandusha,,mai ia aspiratotrul ala odata sa dam si pe la Vio ca in curand va strivi niscaiva libarci .
alexmona bineinteles ca important e sa fie sanatos! dar eu plec deja de la premiza ca e sanatos si frumos si devreme acasa,asa ca sa mai fie si fata :))
violeta69 spune:
Aelita, asta se intampla cand eram si eu copil si o perioada dupa aceea.....ca pe urma le-am tot luat singura in freza si la un moment dat n-am mai rezistat!
dar,sigur, ca raman unele sechele .......si in plus eu am judecat oamenii dupa mine,am zis ca daca eu nu pot face rau,mie de ce sa-mi faca altii rau?
gresit!
nu toti suntem la fel si nu toti privim viata din acelasi unghi!
ceea ce mie mi se pare corect si ceea ce eu n-as face,altele fac!
e usor sa te "inflitrezi" in familia cuiva pe motivul ca iubesti persoana respectiva, ca ti se pare tie ca nu se mai inteleg sau ca ti-a spus tie el ca nu se mai inteleg........
e asa simplu sa distrugi!!!!......
mai greu e sa ierti si sa cladesti......si nu sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea alteia ca fericirea aceea e ca si cum ai cladi o casa pe nisip....se duce!
nu tine,nimic nu tine........e doar o iluzie!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio