FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 3
violeta69 spune:
Fetele mele dragi,
chiar daca problema cu copilul acela e complicata
nu vreau sa o mai complic si eu in capul meu!
el a dat deja o declaratie la notariat precum ca ar fi avut o relatie in perioada in care a fost conceput copilul(sper ca individa aceea sa nu citeasca mesajele mele,iar daca citeste sa-i faca testul copilului,ca asa ar fi corect)si ca ar fi al lui,altfel doamna l-a amenintat ca-i face dosar penal ca s-a luat lucrurile de la ea cand ea nu era acolo.....oricum nu a reusit sa-si ia toate lucrurile, ca nu vrea sa i le dea!
ma gandesc insa ca judecatorul acela care judeca procesul de recunoastere a paternitatii le va cere sa faca teste,dar pe de alta parte pt. el va fi mai usor,proabil, sa dea un verdict daca un fraier a recunoscut din start....desi,copilul e recunoscut de sotul individei....
in fine,eu am spus ca o sa consider ca ceea ce dam ca bani(e adevarat ca un copil se creste cu dragoste si caldura,dar ea a ales sa faca acel copil stiind ca el are o familie si inca un copil)si altele pe langa, o sa fie ca si cum am da unui copil care e orfan,pt. ca doar asa nu o sa o am pe individa asta in minte......desi nu cred......stiti nu vreau ca din pricina inversunarii mele impotriva individei sa sufere acel copil.......
eram de acord la inceput sa-l ia chiar si la noi,sa-l vada cand vrea el.......numai ca el ca sa-i plateasca cu aceeasi moneda voia ca dupa ce-l trece pe numele lui sa-l ceara si sa-l creasca el,adica noi....
dar eu stiu ce inseamna un copil si cum e sa creasca fara mama lui adevarata si ce inseamna sa-i iei unei mame copilul si nu sunt deacord cu asta....i-am spus ca eu nu imi fac ambitii absurde cu vietile oamenilior,deci de asta spun, ca daca as fi vrut as fi putut sa-i fac multe,dar nu vreau,stiti de ce?!
exista sus cineva care da fiecarulia dupa sufletul sau,eu nu judec,nu imi fac singura dreptate,am incredere,asa cum am avut mereu.....
deci,sa o lasam pe "doamna aceea" si pe copilasul acela care nu are nici o vina ca are o asa mama iresponsabila......
ma gandesc ca o sa fie bine si pt mine,ma gandesc ca vreau sa fac si eu o fetita(AELITA,pupicei pt. BB),ma gandesc ca am un inger de copil,pt. mine e cea mai mare minune, e minunea mea........asa cum sunt toti copii pt. mamele lor........
in plus,ne intelegem din ce in ce mai bine,nu ne certam,nu ii mai reprosez nimic,si cand ii sctrie individa imi arata mesajele,imi spune ce discuta.....si chiar nu-i mai raspunde,acum a rezolvat problema cu CD-ul pe care il cerea sotului meu.........
deci poate si fara el,dar ii place sa faca din tantar armasar,sa o faca pe victima.......cum adica duminica dimineata ea avea nevoie de CD si el tb. sa plece de acasa sa-i duca ei CD-ul?!
sa lase totul,copilul,familia,treburile pe care le aveam si sa plece sa-i duca ei CD-ul care nu era URGENT,era VITAL,asa-i scria!!!
Vio
Dandush spune:
Vio, am reusit sa inteleg in mare cam despre ce e vorba. Ok...ea are ce are cu el( pe el il suna, lui ii scrie...), dar vizavi de tine cum e?
Imi cer scuze in cazul in care ai scris si nu am fost eu atenta.
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
violeta69 spune:
pai nu-l suna numai pe el,ma suna si pe mine....am schimbat nr. de tel,l-am dat la secret si tot s-a dat peste cap si l-a aflat....
de asta i-am spus sa ma lase in pace ca eu nu am deranjat-o niciodata acasa si nici cat a fost el plecat,mi-am purtat durerea cu demnitate.........
bine ca acum de la o vreme nu a mai sunat acasa,dar asta nu e o garantie,nu dureaza prea mult!
sotul meu se poarta bine cu mine,e tandru si iubitor,cat am fost cu operatia mi-a spus ca nu stia ce ar fi facut el daca mi se intampla ceva,ca s-a dat seama ca putea sa ma piarda si ca gandul acesta l-a facut sa se simta ingrozitor....
numai ca eu n-am incredere pt. ca de fiecare data imi spunea ca termina cu individa asta(ei ii spunea ca termina cu mine!!!) si dupa un timp o luam de la capat.....
e adevarat ca acum situatia e schimbata,in sensul ca ne-am spus tot,nu mai are secrete fata de mine,imi arata tot,vrea sa-si schimbe nr. de la tel. mobil....etc
dar stii cum e,cand te frigi cu ciorba suflii s-n iaurt....
asa cum spuneam singurul motiv pt. care nu poate sa o termine definitiv e acel copil,care s-ar putea sa fie si al lui........
si ma gandesc cum era puiul meu,ca el bietul nu era nici prea mare sa inteleaga ce se intampla,dar nici prea mic sa nu priceapa nimic........
era tot timpul suparat si ajunsese ca in rugaciunea lui sa spuna "DD sa vina tatal meu acasa....(si avea doar 4 ani si ceva......spre 5 ani),sau "mami, ne luam si noi un tata dar unul care sa nu plece de acasa?!"....""mami,tu nu i-ai spus lui tati
ca oamenii cand se casatoresc nu se mai despart?!"........."mami,tu nu i-ai spus lui tati ca femeia aia e rea?!" si eu ii spuneam ca i-am spus dar nu m-a crezut......"mami,dar daca-i spun eu ca e rea pe mine ma crede?!"....
pt. ca s-a intamplat sa asiste la discutiile noastre,care de multe ori degenerau in certuri .....si era stresat si de ce se petrecea,dar si ca tatal lui alesese sa plece in alta parte.....
Vio
aelita spune:
vio,stai ca eu m-am facut varza.
cum copilul e recunoscut de sotul individei ?
pai atunci el nu il poate recunoaste..doar cu o hotarare judecatoreasca.
stai ca nu mai inteleg.
nu e vorba de bani,eu te inteleg perfect! si nici de copil. e vorba de individa,ca face uz de un santaj emotional si senytimental si de toate felurile.
si voi trebuie sa va mentineti pe pozitie.
daca ea nu se trezeste la realitate(si aici nu e vorba edloc de copil),sa o trezeasca el si sa ii spuna ferm ca intre ei nu mai e nimic,ca el e acum cu tine, si sa va lase sa traiti linistiti.apoi,treaba legala,nelegala,cu copilul,ar fi o poveste normala,ca la multe familii.
in primul rand ca el nu poate sa il ceara,si nici nu il va obtine,asa ca ar cam trebui sa lase visele despre copilul ala,sa afle al cui e exact,si daca e al lui sa se faca responsabil si atat,nu sa viseze ca il ia el.vad ca nici el nu prea stie pe ce drum e.
si te mai baga si pe tine in mizeriile astea.
el nu stie ce vorbeste.sa presupunem ca ar fi copilul lui.sa uitam ca e vorba de tine si de suferinta ta., el,atat timp cat a lasat-o pe ea,si copilul,si nu l-a recunoscut,si s-a intors la tine,el a pierdut dreptul asupora acelui copil.asa ca se trezeasca si sa isi vada de familia actuala .
si sa nu mai traiasca in trecut.
sa se trezeasca si ea,sa isi vada de viata ei,ca dragoste cusila nu se poate .
san lase naiba motivele cu cd-uri si alte alea.sa-si vada de treaba ei,si el de a lui. el e obligat,daca se dovedeste,a fi responsabil pt copil,iar fata de ea nu are nici o obligatie.e o relatie care s-a rupt,ca atatea altele,si cu asta basta .
daca ea nu reuseste sa inteleaga asta..foarte rau.
aelita spune:
vio,daca te mai suna pe tine acasa,denunt-o !
nu te mai chinui si nu mai sta asa in situatia asta !
el nu trebuie sa pastreze legatura cu ea nicicum doar pt ca ar fi un copil la mijloc de care habar nu are al cui e.deocamdata totul se face pe acle legala,ea sa se tina departe de voi,si cand va avea o hotarare judecatoreasca,atunci el se va face responsabil DE COPIL nu si de ea !!!NU SI DE EA!! SA PASTREZI LEGATURA CU MAMA COPILULUI TAU NU INSEAMNA SA II PERMITI SA ITI DERANJEZE SOTIA ACTUALA.
Nu inseamna sa ii permiti sa iti intre cu bocancii in viata.
Patsrezi legatura cu ea in ceea ce priveste STRICT copilul.
Nu Cd-uri,nu aberatii.
Discuta serios cu el si fa-l sa inteleaga .
Nu se stie la ce te astepti de la o nebuna.
Si,nu e de gluma,daca te mai deranjeaza,atat timp cact tu ai dat numarul secret si ea l-a aflat,e cazul sa suni la politie.Vorbesc f serios!!!
Tu ai viata ta,casa ta si trebuie sa traiesti in liniste cu familia ta.Ea nu are voie sa te sune !!!
Vezi ca esti prea buna si individa asta intrece masura !
Cunosc cazuri care au facut asa din pura razbunare,si au ajuns la psihoze grave,la inventii mari de tot,au incercat tot posibilul nu sa il ia pe el inapoi,ci sa ii faca rau familiei.
Sa iti amintesc filmul cu Michael Duglas ??atractie fatala ?
tot nu ai yahoo sau alta forma de a discuta mai pe indelete ?
violeta69 spune:
Asa e Aelita,si eu am fost in niste situatii extrem de grave,am avut depresii,momente cand luam pastile cu pumnul ca sa nu ma mai doara,cand ma gandeam ca vreau sa mor,sa uit,sa uit,dar sa traiesc,sa mor,dar totusi sa nu mor....sa tai si sa scot durerea dun suflet.........ani in care l-am rugat pe bunul Dumnezeu sa nu-l mai iubesc,sa nu ma mai doara....si cand s-a intamplat sa reusesc sa-mi gasesc un echilibru,s-a intors acasa.......si s-a dus echilibrul meu.......
de ce crezi ca m-am imbolnavit?din cauza stresului....
nu pot sa uit cum mama mea era in coma la spital si ea suna noaptea si eu credeam ca ma suna sa mi se spuna ca a murit sau cand era moarta si ma pregateam sa o ingrop si ea suna si si vorbea cu sotul meu.....
am trecut prin clipe de groaza,doar Dumnezeu stie ce a fost si ce e in sufletul meu......
nici nu vreau sa-mi mai amintesc ca sufar ingrozitor.....
si nici nu mai vreau sa trec prin ce am trecut,orice om face o prostie,dar daca o repeta deja e altceva.....
Aelita o sa-ti las o adresa sa vorbim,"mai pe furis"....
Vio
violeta69 spune:
si,da copilul e pe numele sotului individei pt. ca ea era maritata in momentul in care s-a cuplat cu sotul meu,adica amandoi aveau familii,numai ca ea nu avea copii............l-a facut dupa 1 an sau 2 de cand au inceput relatia cu sotul meu,insa ea traia si cu barbasu....ca cica,daca sotul meu era inca casatorit ea de ce sa divorteze,sau ca nu o lasa maicasa sa divorteze ca macar asa sa aiba copilul un tata daca sotul meu nu o sa vrea sa il recunoasca....
de asta spun si eu, ca aici e chestie de cum zice judecatorul si chiar daca unul spune ca un copil e al lui sau e al altuia tb. sa se si dovedeasca cu probe,nu?!
ma rog,nici nu ma intereseaza,nu vreau sa ma mai intereseze,am vrut sa spun povestea asta pt. ca asa am promis,ca o sa va spun.....
viata mea merge inainte si eu vreau sa fiu SI fericita,imi ajung atatea necazuri....
nici nu mai vreau sa ma supar de toate prostiile pe care le fac unii,eu nu am gresit cu nimic,sau cu nimic fata de individa aceea si de copilul ei.....chiar daca ea ma intreba pe mine daca nu ma intereseaza copilul ei? si eu i-am spus ca nu,pt. ca nici pe ea nu a interesat-o copilulmeu cand s-a cuplat cu sotul meu si stia ca are un copil de 1 an si ceva....deci chiar daca situatiile nu se compara,nu ma simt cu nimic vinovata si o sa fac doar ceea ce e corect si in rest cum o sa vrea bunul Dumnezeu.....
Vio
aelita spune:
draga mea,femeia aia a avut o relatie cu doi barbati .asa ca numele unui copil nu se schimba asa ca vor ei doi.sau ca asa cred ei. el chiar asa e sigur ca ea a fost fidela lui?ca vad ca e in continuare orb.
oricum,legea isi spune cuvantul,un copil nu se trece de colo colo cu numele,asa ca el ar trebui sa nu mai discute cu tine problemele legate de acel copil,cred ca nu e cazul sa deschida asemenea subiecte cu tine,ai suferit destul!
el viseaza cam multe ,asa ca sa stea potolit pana cand legea isi spune cuvantul.
daca ea nu face analizele,e pt ca nu e sigura al cui e.
barbatul ei ce zice de povestea asta? el crede deasemenea ca e al lui?
ai suferit destul,si nu trebuie sa ii mai lasi sa te faca sa suferi!
daca se mai intampla sa te sune ,asa cum a fost obisnuita sa te sune chiar cand mama ta era in coma ,de acum incolo anunti politia !