Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 28
avdanaarhire spune:
Multumesc, Laura, stii cumva daca este si foarte ocupata? Ma refer cu cite zile inainte trebuie sa imi fac programarea? Noi am vrea la sfirsitul lunii sa plecam nitelus in concediu si...
Oricum, grazie de nr. de tel.
Dana
dolores spune:
http://www.mozolici.com/mozolici/pup/ce_varsta_psihologica_ai.html
ceva funny..e super dragutz
dolores
20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
bamboletta spune:
Alexandra 

felicitari!!!!!
Dana eu maine merg la d-na doctor la eco,am sunat marti seara pt programare si mi-a zis sa vin vineri dim ![]()
mi-am pus si eu semnatura acum sa vedem ce a iesit

bamboletta 23+
Mirona spune:
pupici la toate. 
nu uitati ca semnatura trebuie sa vi-o actualizati saptamanal ... avand acolo saptamana de sarcina.
Felicitari Alexandra!!! Ma bucur mult pentru tine. Ai voi ... o juma de pahar. ![]()
AM UITAT: felicitari si celor cu stelutza mov.
Miro
24+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Ktrinel spune:
neata!
la subiectul zilei : cum sa nu plimbati copii iarna? eu zic ca trebuie facut, gasim noi niste zile mai moi...apoi daca voi va plangeti de frig, aici la Canada ce sa mai zici....ar trebui sa murim vreo 5-6 luni si sa reinviem primavara ...dar nu se poate. aici viata poate depinde de multe , dar nu de vreme. ca inseamna sinucidere...acuma, sincer, mie nu mi se par iernile asa grele pe aici cum credeti voi, chiar au fost suportabile, iar comfortul interior si exterior conteaza mult. nu o sa vezi pe nimeni aici in cizmulite de piele la -15 -20 C toata lumea e in ghete/cizme de zapada.
in legatura cu caruciorul, eu zic ca ori acum ori la primvara e acelasi lucru > de ce? pai pt ca - din cate am inteles de pe piata americana - carucioarele sunt facute pe varste ale copilului si primul carucior este de la 0-18 luni, sau dupa kg copilului. asa ca ori il cumperi la o luna , ori la 6 luni, tot cu acelasi incepi.
la inceput caruciorul il ansamblezi astfel incat copilul sa stea intins cu fata sper tine.de la 6 luni, il intorci (nu stiu sigur daca rabatezi manerul sau montezi cosul invers) ca bebe sa fie cu fata la trecatori .si il fixezi culcat sau inclinat in functie de imprejurare.
la ce spuneti voi cosulet? cred ca e acelasi lucru cu scaunul de masina, de fapt am vazut ca asta e de fapt un schelet pe care pui cosuletul si cand scoti copilul scheletul ramane acolo fix, iar cosuletul e fixat cu centtura de siguranta. pana la 1 an copilul sta cu fata spre spate si nu in directia de mers, asa ca mama care sta pe bancheta langa el il va privi tot timpul in fata. de la 1 an, parca, il pui cu fata in directia de mers, dar cumperi si alt scaun (tot pe kg sunt facute) .
cam asta stiu eu de aici . va astept cu alte idei si comentarii.
am vazut chiar zilele trecute,niste costume de iarna , intregi pt bebe ...o minunatie! intre 50 si 200 cad!!!cred ca pe la 80 erau ok , ca doar nu il duci la Polul Nord.erau pe masuri chiar de la 3 luni incepand.
Ktrinel si
23sapt
Ktrinel spune:
felicitari alexandra pt job! si eu ma mir ca te=au considerat data fiind sarcina, dar ce mai conteaza. si eu sper sa merg cat mai mult la munca , ca sa stau activa si cu program, altfel as zace mereu acasa. si cum sotul e tot timpul acasa, ne-am calca pe bataturi zi de zi. noroc ca acum isi va pune biroul in basement si se va izola , iar mie imi ramane la dispozitie toata casa
(si scarile
)
felicitari si raluca_u pt ambitia de a mai invata ... este chiar de invidiat!!!
cat despre mancaruri, vor urma 2 sapt de hrana pe apucate ca ne mutam si nu mai gatesc. asa ca iau restaurantele la rand la pranz , iar seara si dimineata o sa inventam noi ceva. la casa noua se pare ca aragazul vine dupa 10 zile ca atunci incepe productia (si am onoarea sa il iau de pe banda direct)asa ca mai gatim...la toamna.
ieri am fost foarte fericita ca in sfarsit am gasit frigiderul mult dorit, adica mare (la aproape 1.80) si fara congelator - DOAR FRIGIDER!!! ca sa am loc ca lumea. congelator iau separat .
Ktrinel si
23sapt
roxana c. spune:
Mirona, ai pus vreo poza cu norisorii aia? Unde, ca i-am cautat si nu am gasit.
Concediu placut fetelor care pleaca zilele astea.
In legatura cu caruciorul, si eu initial am spus ca il iau in primavara, dar am stat eu sa ma gandesc ca totusi bebe trebuie scos afara si iarna, e bine sa nu-i invatam prea cocolositi, asta e parerea mea, la mine este mama care le infofoleste iar eu care vin si le dau jos din cojoace. Deci Ruxandra, sunt de acord cu tine cu calitul copilului. (si n-am avut probleme cu niciuna din fete, rar cate o raceala, un nas infundat)
In legatura cu marsupiul, eu am avut dar nu am putut sa-l folosesc, mai la indemana mi-a fost caruciorul.
Si poate vom avea noroc de o iarna blanda, cine stie! (vrabia malai viseaza)![]()
Roxana
21+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Oau, am 2 stelute!
Mirona, imi pot atribui o titulatura, cum sa fac asta? Uite, iti dau multi 

, ca mereu te stresez cu cate ceva, dar tu nu te superi pe mine, nu-i asa?
Roxana
21+
asiza spune:

Melinda, FELICITARI pentru putzoi...
...si ma bucur ca totul e bine!
Veronici, si eu am pulsul cam marisor 100p/min...si uneori chiar simt ca am palpitatii! Eu mi-am facut un EKG chiar anul trecut si totul e super ok. Probabil ca si asta e normal in sarcina!
Zina, si eu dorm in jur de 8 ore doar. E adevarta ca-i cam putin, insa asta e, mai mult nu pot...mai motai eu cateodata, rar, dupa-amiaza, insa aia nu se pune ca nu-i somn, somn...adica sunt pe jumatate constienta!
Raluca, pumnii stransi pentru examen!
Ruxandra, nici noi nu suntem adeptii "tine-l sub sticla sa nu cumva sa i se intample ceva!" (vorbim aici de principiul "calire")...si sfaturile voastre imi sunt chiar folositoare, ma gandesc si eu acuma ca aveti dreptate...Cred ca infofolit bine, scos la amiaza si daca nu e chiar ger...ar trebui sa fie ok! 
Miraco, si eu am mancat maioneza facuta in casa, sper ca totul e ok,....cu laptele si smantana nepasteurizate ai grija mare...fa-ti o analiza de listeria daca chiar te nelinisteste asa de tare!
Alexandra, felicitari!!!!
Ktrinel, te invidiez...auzi sa nu mai gatesti pana la toamna ![]()
Fetelor, asa, citind sfaturile voastre la tema nr. 2 parca nu mai sunt chiar asa panicata...il voi scoate si eu pe bb afara la iarna, cu unele masuri de precautie...
Oana
17+
roxana c. spune:
Dolores, am facut testul ala, tocmai ce-l primisem si eu pe mail, am varsta psihologica 41 de ani, si sa stii ca pe mine m-a nimerit cu ce scrie acolo cam 80-90%
Roxana
21+