Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dolores, excelent testul...eu nu prea-mi fac teste pentru ca, mai ales cele din reviste, mi se par o prostie, insa acesta e super si, culmea, mi-a descris personalitatea asa de bine....varsta psihologica 34 ani!

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Miro chiar asta o sa gatesc si eu azi, pastrav. Dar cum nu m-am hotarat cum sa-l gatesc l-am pus cu sare la frigider. Am luat reteta ta si asa o sa-l gatesc. Mie nu-mi place pestele dar imi place sa pescuiesc. Problema cred e ca nu stiu sa-l gatesc? Dar tu Katrinel cum il gatesti?
Miro pestele in sarcina e f bun dar cica unii nu sunt recomandati, cica aia rapitori. Tu stii care specie e ok de consumat si care nu?

Roxana c. Ai grija cu icrele ca am citit ca nu sunt recomandate in sarcina.

Dandusa Ktrinel Nici eu nu am vazut firma Palmers cu toate ca am primit o crema Palmer's de la o prietena de-a mea ca-i ramasese ei (a nascut anult trecut) O sa o intreb de unde a luat-o. M-am uitat in Shopers si nu am vazut-o asa ca am renuntat. Dar presunpun ca de aici a luat-o ca nu avea de unde.

Dia la nume de fetita mie imi plac f f multe la baieti sunt in pana. Pe fetita mea o sa o cheme Ana Vanessa sau Ana Francesca. Mai imi plac: Julia,Karina, Isabela, Beatrice, Nicol, Georgiana.

VeroniciDa ne intereseaza reteta de peste cu ton. Poate nu o fac acum daca e cu ton dar mai tarziu. Cat despre puls nu stiu ce sa zic eu il aveam si inainte f mare. peste 90 asa ca nu stiu cat il am acum. Chiar o sa merg sa mi-l iau zilele astea cu toate ca daca nu stiu cat il am nu mai impacietez ca daca stiu ca e mare tot la asta ma gandesc si atunci creste si mai mare. Daca ai avut o zi mai stresanta si mai agitata, plus drumul' plus greutatea e normal sa-l ai mai mare. Poate ca 122 e cam mare. Relaxeza-te cu niste muzica. De ex asculata o muzica de relaxare si fa un exercitiu de respiratie cel putin 10 min pe zi sau de cate ori iti amintesi indiferent unde te afli. Asta am invatat de la un medic accupuncturist japonez meserias. Pulsul se reduce f mult in urma acestor exercitii. Am un CD si o sa-l rog pe sotul meu sa-l pun acolo pe email unde a pus Miro muzica de bebe. ok? Exercitiul consta in a respira scurt si expiri lung (cam cat 5 sec). Daca ai si fondul muzical trebuie sa inspri- expiri dupa cum auzi valul marii.

Zina eu dormeam la inceputul sarcinii f mult chiar si 12 ore dar acum nu mai ajung sa dorm 7 ore puse cap la cap ca ma trezesc de multe ori pe noapte si nu mai adorm decat dupa 30 min. Dar ma simt ok.

Eu raportez 10kg pana acum. Nu stiu cum am putut sa pun asa mult si nici nu stiu unde sunt atatea kg ca nu le prea vad. In afara de burtica si spate care sunt zdravene nu vad pe unde s-au aciuat. Dar am citit ca multa grasime se depune pe organele interne Oare sa fie acolo? Parca imi vad rinichii ficatieii si matele, inconjurati de pungi galbene de grasime.

Ramasan Te rog detaileaza reteta aia de dovlecei umpluti cu urda ca suna f apetisant. Mercic!

Moni23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor, nici nu stiti ce fericita sunt pt urarile pe care le-am citit. Sunteti tare dragute, multumesc Raluca U,Roxana C,Danusa

Donia felicitari pt baiat, oricum sunt sigura ca te-ai fi bucurat si daca aveai fetita sanatos sa fie si, poate ne incuscrim, cat despre sperietura te inteleg ca si eu in timp ce il masura pe bebe pe la creier dintr-o data dr se sperie si eu ce sa mai spun m-am speriat crezand ca a vazut cine stie ce cand colo nu mai mergea computerul, sa mor de frica si de nervi, nu-ti spun ca bebe s-a tot miscat de nu a vrut sa mai stea la nici o masratoare.

Dolores mereu ma intreb cat de harnicuta sa fii? Ba la piata, ba gatesti si plus ca mai si scrii aici la toate fetele???!!!
Te inteleg perfect in legatura cu asteptarea, si eu tot la fel am fost parca imi era din ce in ce mai greu mai ales in ultima zi, parca nu mai treceau orele

Asiza cum sa nu il scot doar aerul face bine la bebe si oricum nu e indicat sa faci mai mult de 18 grade in camera asa ca fetelor trebuie sa ii obisnuim si cu frig si cu cald, nu va mai panicati.Unchiul meu are trei fetite si locuiesc in Bv la o nunta le-a imbracat pe toate in rochite erau asa frumoase eu i-am zis ca e cam rece pt ele si o sa raceasca dar el mi-a spus ca sunt invatate asa si nu au nimic si chiar nu au avut.
Eu mi-am cumparat carucior scaunel de masina tot ce trebuie.

Mirona am mancat salata cu ton intr-o seara si m-am simtit oribil, groaznic nu am putut sa dorm toata noapte si de la ciocolata la fel nu imi place dar aveam pofta de ceva dulce si altceva nu am avut in casa.

Fetelor si eu vreau la intalnire, citisem ieri ceva fugitiv parca in parc la Herastrau la nu stiu ce cofetarie,nu? Dar veniti singure sau cu `concubinii`?

Fetelor vreau si eu testul ala, ca nu stiu unde e si sunt curioasa.

Cleo 22fix

Mergi la inceput

Dolores merci pt test l-am gasit si mi l-am facut, mi-a iesit 33 ani. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

almo, eu oscilez ca nume intre Anna, Julia/Julie si Andrea.

pestele il fac ori prajit, dar nu e prea sanatos cu prajeala, ori la cuptor, intr-un vas de sticla, pe un pat de ceapa, suc de rosii si masline printre , plus ceva mirodenii.

Ktrinel si 23sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetele ... ma bucur fff mult ca vi-au placut norishorii nostri. Mai adaug si stelutze fosforescente pentru noapte ... sper sa nu incarc prea mult tavanul, apoi peretii .... mai vedem noi.

roxana c. in acest capitol, la pagina 15, al doilea mesaj este al meu. Ai acolo 3 link-uri spre albumul cu pregatirile pentru camera bebe. Acolo vezi norishorii.
Bravo pentru stelutze si pentru titulatura:
te duci la meniurile din stanga sus la FOLOSESTE PUNCTELE. Acolo vei apasa pe Titulatura. in momentul in care tastezi titulatura ... trebuie sa fi foarte atenta - nu ai posibilitatea de vizualizare ... deci sa nu gresesti ... ca doar cu alte 1000 de puncte poti repara greseala. Ai voie maxim 25 de caractere.
gandeste-te bine ce vei scrie, calculeaza a.i. sa nu depasesti 25 de caractere cu tot cu spatii si bagi titulatura. Bafta!

Dolores testul tau mi-a dat o varsta de femeie prea matura -> 39 ... nu prea ma recunosc ... ca sunt o zvapaiata ... din cale afara. fain.

almo pe mine sincer u prea ma intereseaza ce peste e bun sau nu in sarcina ... deoarece eu altceva nu mananc DECAT pastrav. Nu pot efectiv. Pute. Nici macar icre nu pap. Si bietii pastravi pe care-i pap .... au atat de mult mujdei pe ei ... ca nu mai stiu nici eu ce bag in gura.

pupici ... ca tre sa las si sotul la calc ... are ceva treaba.
revin mai pe seara.

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va pupacesc, de-abia am avut timp sa citesc din 3 in 5 pagini ce ati mai scris, ca tare sunteti rapide :)

Mi-am facut si eu testul, ca m-ati facut curioasa si mi-a iesit 28 ani varsta psihologica, deci sunt oarecum apropiate (la anu' fac 28 :).
Felicitari fetelor care au mai fost la eco si au aflat ce sunt bebelusii si ca totul este ok.
veronici, foarte bine ca te-ai hotarat sa faci cerclaj, stai linistita ca totul va fi ok sunt dementiale pozele.

V-am pupacit muuuult de tot!

Pupicei, Ingeras 18+ Maya

Mergi la inceput

Fetelor v-a topit caldura unde sunteti? Cand sunteti voi nu sunt eu cand sunt eu nu sunteti voi, cum sa ne coleram?

Cleo22fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

eu sunt aici Cleomoni, ia zi !

Ktrinel si 23sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

cleomoni,eu acum am intrat,am incercat sa dorm putin,dar mai mult m-am enervat,e asa cald...nu-ti arde de nimic,ma duce gindul la mare,baie,plaja...mai astept pina la anul.Acum patul e al meu!!!
S-a mai confruntat cineva cu candida de sarcina?

Adina 23+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput