Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

si eu la apel ...

pana am butonat eu mesajul precedent al meu sot toropit de caldura ... s-a culcat in dormitor. asa ca ... ziceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor ati vazut pozele mele cu draguta mea printesa care seamana cu mami? era toata cu nasucul in placenta.

Cleo

Mergi la inceput

Adina eu nici nu am auzit si nici nu am citit de candida la sarcina, si eu vreau sa ma racoresc ca la mine la birou aerul conditionat nu mai face fata deloc si transpir parca as face sauna.

Cleo

Mergi la inceput

Katrinel, stiu ca te-a mai intrebat cineva tu platesti la echo sau plateste asigurarea, ca eu m-am saturat sa dau banii pe analize, echo, doctor consultatie etc nimic nu e gratis

Cleo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cleomoni, eu platesc asigurarea de la serviciu, aproape 10 cad la 2 sapt , deci 20cad pe luna. si inca 20 pt sot , ca l-am asigurat si pe el. asigurarea asta cuprinde multe chestii :90% la medicamente, intre 50-90% pt dinti in functie de lucrare (coronitele din portelan sunt 50% , lucrare de canal 75-80%), bineinteles exista un plafon maxim de decontare pe an (cred ca 2000cad de pers) . pt echo, in afara de cele la care ma trimite doctorita la spital care sunt gratuite, deci pt echo facute de privat sunt acoperita 50%, deci jumate din bani ii primesc inapoi . pt analize nu am platit nimic pana acum , toate au fost gratuit.

cat e o echo acolo? nu e nimic acoperit, adica si la spital trebuie sa platesti ceva? ca inteleg ca cu atatea cabinete private acolo , te poti duce zilnic sa iti faci echo daca vrei si platesti din buzunar, nu?

Ktrinel si 23sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

daca va spun ca eu stau cu pulover pe mine si mi-au inghetat picioarele ma credeti??

Ktrinel si 23sapt

Mergi la inceput

Fetelor plecam si noi in sfarsit de la servici.Mergem sa macam poate peste daca o fi bun, sper.Va pupic si sper ca maine sa stau mai mult pe la servici sa nu mai am treaba prin oras ca nu mai am chef. Numai chef de vorbit cu voi am atat.

Cleo 22fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

va astept la taclale la un nou capitol ... AICI.

Mergi la inceput

Katrinel eu totul am facut la privat pt ca stiu ca policlinicile normale nu fac tot felul de analize.Si al meu dr imi da trimitere unde sa ma duc si la echo.Are si el un aparat in cabinet dar nu e asa performant.Pt 3D am platit 3600000 si pt 4D 4000000 plus un mil spaga sa imi spuna doctorita mai multe.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Fetelor si Clemoni in primul rand. Asta e frumos in Canada ca serviciile de sanatate sunt gratuite in general. Orice vizita la medic mai putin dentist sunt gratuite, plus orice recomanda medicul mai putin ce tine de estetica. Asta e valabil pt fiecare rezident canadian fara sa aiba o asigurare anume. Pe langa asta mai sunt si asigrari de sanatate pe care unele companii le da angajatilor ca beneficii pe langa salar, unde sunt incluse multe alte servicii care nu sunt gratuie de la stat cum ar fi: masaj, accupunctura, naturopat dentist plus medicamente (care nu sunt gratuite dar sunt acoperite de asigurari) etc. Toate astea au o suma maxima pe an gratuita si numai daca depasesti platesti din buzunar( mai putin la medicamente care sunt nelimitate). Din punctul asta de vedere e super in Canada. De ex eu de la servici am masaj 1000$ pt mine si sotul meu pe an iar sotul meu are si el la randul lui de la servici alti $1000. Eu merg la un salon Spa si imi fac tot felul de masaje cu tot felul de mirodenii iar sotul meu isi face masaj la servici unde vine o tipa si le face masaj in timpul orelor de program si gratuit . Nu-i asa ca e misto???

Moni23+ cu

Mergi la inceput