Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 31
dolores spune:
roxana c si asiza...si la mine testul s-a potrivit 90% chiar 95%
e super
dolores
20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
dandusa spune:
MIRONA,inteleg...ce vrei sa-mi spui,hai ca te iert
,
dar sa nu se mai intimple si eu te pup.
RUXANDRA,poate acel Ianuarie nu a fost asa de friguros,dar eu una nu as incerca sa-l scot afara in carut la plimbare ,in Noiembrie si apoi Decembrie si Ianuarie.Sa fim seriosi prindem iarna din plin si eu stiu ca este recomandat sa-l scoti la prinz pentru 10 min ,doar daca nu bate vintul dar nicidecum sa-l pun in carut si sa-l duc in parc.Am sa deschid geamul zilnic si imbracat ca pentru afara am sa-l expun treptat la temperatura de afara ca sa se obisnuiasca dar la 10 zile ....n-am sa-l scot nicidecum.Poate ca Matei a fost un bb fara probleme si tu o mamica indrazneata ,dar eu asa cred ca este bine.Deci prima lui plimbarica in parc cu caruciorul va fi cel mai probabil...prin Martie ,in rest am sa-l pun in cos si am sa-l scot asa...cite putin.
RALUCA_U,felicitari pentru ambitia ta de a mai invata chiar si cu bb mic.Ce te-ai hotarit sa faci?
ALMO,deci ai sanse s-o gasesti.In SUA,am vazut-o la Wallgreen,dar in Canada...,nu mai stiu sigur...Sper s-o gasesti !
CLEOMONI,ce fetita frumoasa ai...,frumoasa foc!!Ce profil reusit,sa-i cer si eu lui nenea dr sa ne faca la fel.
ADINA,foarte frumoase pozele tale,esti o mamica frumusica foc,foc!Si burtica este scumpica foc,foc!!
dandusa 25 + si
mica printesa 
poze
poze raluca
dolores spune:
buna cleomoni...ce sa fac....pe mine nu are cine sa ma ajute...ma mai ajuta sotzul...dar cum si el e prins cu multe treburi mai aels acum ca vine bebe tot alearga ca doar e capul familiei...asa ca nu-mi ramane decat sa mi le fac singura in masura in care pot...asta e..crezi ca mie imi convine mereu????mai bine ma abtin..te pup oricum
dolores
20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti