Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 27
veronici spune:
Laura eu nu am fumat in viata mea dar cand sotul a vazut rezultatul pozitiv la bhcg a si lasat tigarea inca de a doua zi si iata sunt 5 luni de atunci si nu a mai fumat nici macar una.Vointa conteaza ! Si tine cont ca a mai avut tentative care nu i-au reusit dar cred ca nici motivatia nu era prea puternica !!! Un bebelus sanatos(chiar doi!!) e o motivatie f.puternica.
Multa bafta !
veronici
22+ cu doi

adinazot spune:
pt cine isi sarbatoreste azi ziua de nume,in cazul in care este cineva printre noi.
Adina 23
poze
Adina diverse
Ralumat spune:
Miraco, scrie fetita intre paranteze patrate. Cred ca va iesi caruciorul roz (ca varianta pt albastru e baietel)
Raluca
20+ 
miraco spune:
:)
memorie de femeie gravi.........Ai vazut ce am retinut eu sa scriu..........???ha-ha-ha
Miraco
19 s 
ramsan spune:
Melinda felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si papacios.
Ruxandra ce bine ca avem si noi incepatoarele de la cine sa invatam. Si eu fac parte dintre cele mai panicoase femei, si deseori imi impun sa nu mai plec urechea chiar la toate zvonurile si "droburile de sare" ce se invart pe langa mine. Facem o metoda combinata de scos pe bebe afara... mai intai 5 minute la fereastra, apoi 10 apoi 15... si apoi juma' de ora in parc infofolit pana in dinti cum ai descris tu foarte bine. Multumim frumos pentru sfat.
Raluca tu chiar ai un spirit de invingatoare daca ai deja o licenta si vrei sa o obtii si pe a doua. Eu nu ma mai apuc si de a doua, imi ajunge una deocamdata. Bafta multa la testul eliminatoriu, sigur bebelina ta va fi sursa de inspiratie.
Bamboletta sa vii cu vesti super de la echo, tinem pumnii sa fie 
Fetelor pofticioase... nu va face rau mujdeiul? Eu daca mananc si un catel de usturoi crud imi sta in gat toata ziua, la fel si ceapa. Sunteti fericite ca nu aveti probleme de astea. Iar despre peste, eu sunt in tabara anti-peste. Nu imi place si basta (sa-l curat, sa stau in miros de peste - la Metro trec la 1 kkm distanta de raionul cu peste, sa-l gatesc, sa-l servesc) cu o singura exceptie: tonul de conserva cu paste, sau in salata cu porumb (reteta am primit-o de la bubi a noastra). Iar icrele mi se par foooooarte grase si cad greu la stomac, asa ca nici de astea nu pap ![]()
Nu mai stiati voi ce sa gatiti zilele astea... uite sugestia mea: dovlecei umpluti cu urda care se fac la fel ca ardeii umpluti cu carne dar in loc de carne se pune urda. E fain ca ii poti manca si reci ca pe caldura asta nu cred ca ar vrea cineva mancare calda.
Gata cu logoreea 
Ramona
24+
Rares
Ramona
avdanaarhire spune:
Salut, fetele
Nu am vesti tocmai bune. Dr. mea nu e de gasit si deja am 20 de sapt. Ar cam fi timpul sa fac echo morfologica. Fetele din Iasi, ele care merg la Mihalceanu, dati-mi si mei nr. ei de tel. Please. Chiar as vrea sa merg.
Multumesc mult de tot.
Dana sapt. 20 + si tot nu stiu ce e....
Laura13 spune:
Dana ia de aici: 0723/605222! Nr. de la cabinetul din Piata Unirii 0232/218686.
Eu am fost la ea marti deci e prin zona!
Bafta si 
Laura
si bebe strumf 
alexandra_25 spune:
salut burtici.........multumesc celor care mi-au tinut pumnii....de abia am sosit de la examen.....l-am luat...
......azi dau de baut.....
.....cred ca azi am voie sa beau si eu o gurita de sampanie.......
Vreau sa urez concediu placut celor care pleaca azi.....sau au plecat deja......
Nu am apucat sa va citesc decat in fuga......acum ma duc sa ma odihnesc putin ca am avut niste emotii...iar acum ca am scapat ma pot destinde.....
pupici la toate si revin mai incolo......cand voi prinde iar puteri...
alexandra
alexandra_25 spune:
mi-am modificat si eu profilul....adica la semnatura.....multumim miro de pont......eu nu stiam.........stai ca fac verificarea...
alexandra
23+