Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 26
Zina spune:
Buna dimineata fetelor,
Astazi va fi greu cu canicula de afara. Cand am intrat in birou era ca-n sauna, femeile de servici au uitat sa-i dea drumul la AC...
Am dormit cam prost azi noapte, voi cum stati cu somnul, cate ore dormiti pe noapte? Ca eu cam in jur de 8 ore si cred ca e putin.
Ce vroiam sa va intreb: voi cand v-ati gandit sa intrati in concediul prenatal? Eu m-am decis ca din 7 august sa nu mai vin. Imi iau prima data CO legal, ce mi-a mai ramas si apoi cred ca iau un medical si apoi cele 84 zile de prenatal.
Si la capitolul kg, eu m-am ingrasat doar 4, asta este, nu se pune pe mine si pace, doar burtica a crescut.
Miro, nu mi-e cald cu centura, chiar ieri am vazut o centura la Sensiblu care costa doar 50 lei, dar nu e chiar ca a mea, care se intinde si pe burta. Daca o sa fac poza, o sa vezi...
Pupici la toate
Zina
24+ cu bebe Rares
Laura13 spune:
Cat despre concediu, eu as vrea sa vin cat mai mult la serviciu, ca asa castig si eu mai multi bani. Oricum imi iau concediu de odihna o sapt in august, pt Sovata, si apoi o sapt in sept ca sa ma mut. Dar dupa aceea vreau sa vin la munca cat pot de mult, mai ales ca serviciu meu e mai lejer (adica daca nu sa simt chiar bine pot sa plec mai repede ca nu imi spune nimeni nimic).
Laura
si bebe strumf 
dolores spune:
ruxandra_sb sorry...de pofta creata...dar asa cum am mai zis....am mai povestit la fete ca gatesc si m-au intrebat si ce anume ca sa le mai dau idei.....deci cobor la casin si o iau pe jos spre parc nu?
dolores
20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
adinazot spune:
Buna dimineata fetelor!
acum am reusit sa citesc si eu tot,
concediu placut fetelor care plecati,aveti mare grija de voi!sunt cu gandul la voi,si ma gandesc ca imi va veni si mie randul la concediu...
MIRO,ai imaginatie...frumosi norisori!
Vorbeati de peste,vai,ce mult imi place,dar nu are cine sa mi-l faca,imi mai comand din cind in cind gata facut,dar f rar..din pacate.Stiu ca e f sanatos pt bb.
va pup pe toate si sa avem o zi fff buna!!!
Adina 23
poze
Adina diverse
Raluca_u spune:
neata fetelor
MIRO tare frumosi norisorii tai. felicitari! cu mobila cum stati ne-ai trimis mai demult schite cu dulapiorul - masa de infasat. ati facut-o? cum arata? poate ii faci poze sa o vedem si noi. daca ai facut asta deja scuze cred ca mi-a scapat.
azi ADINUTA meae tare agitata. de cand va citesc tot da din picioare.
cred ca ar vrea sa va zica si ea cate ceva 
pestele mie imi place cam tot. singura problema la unii sunt oasele dar ne descurcam chiar si asa. la gratar, la cuptor cu rosii si ceapa, prajit - pt noi oricum e bun. mai mancam si peste afumat adus din rep Moldova ca asta care se gaseste la noi nu e prea bun - acolo se gasesc f multe specialitati din peste.
pe mine au inceput sa ma doara muschii pe spate din cauza burticii cred. oricum chiar daca eu aveam tendinta de a ma ingrasa pana acum am luat doar 4 kg, si in afara de brtica imensa nu prea se vad pe altundeva decat pe
.
Bcurestencelor abia astept ziua de duminica sa ne vedem.
maine o sa am un mic examen. Ieri m-am inscris sa mai fac o facultate de ma luasera aia la intrebari daca sunt sigura avand in vedere ca sunt deja licentiata. nu inteleg care era problema lor oricum domeniul e cu 100% altul si nu cred ca as fi mltumita doar cu un master. maine e o proba eliminatorie, dar am aflat ca vom avea de scris un eseu. asa ca urati-mi bafta.
va pup si mai vb mai tarziu
Raluca
23+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ruxandra_sb spune:
Despre scos afara iarna:
Matei era imbracat asa:
- corp: body maneca lunga + costumas intreg bumbac+ costumas intreg fleece
- pe cap: caciulita bumbac + caciula lana/fleece
- deasupra: costum din fas intreg, care-i acoperea si mainile (avea manusi incluse) si capul (gluga)
Pus intr-un fel de sac mitzos (ca o patura groasa cu fermoar).
Iar carutul avea o copertina/sac cum au landourile.
Asiza, dar de ce sa raceasca? Daca e sanatos, bine imbracat si cu o greutate peste 3 kg => frigul nu-i dauneaza deloc. Din contra. Il caleste si-l invioreaza.
Sa vezi cum il paleste instant somnul pe bebe cand il scoti afara.
Si de racit va raci doar daca vine in contact cu virusi.
Noi am mers mereu pe principiul calire. Chiar daca ai mei parinti mai maraiau la inceput, au recunoscut dupa cateva luni ca bine am facut!
Pediatra ne-a dat voie sa-l scoatem afara pe Matei pana la minus 15-20 gr. C. Si asa am facut. In fiecare zi. Si pe ploaie.
Doar pe ceata nu. Iar iarna e preferabil sa fie scos o data, pe la pranz, cand e cel mai cald.
Laura13, pazea cu hamul
. Eu stiu de bebei care dupa ce au fost purtati numai in ham nu mai stateau in carut. Si apoi in primele 2 luni hamul trebuie sa fie din acela special, pt nou-nascuti..
Mirona, super ideea cu mujdeiul. Oricum eu is moarta dupa usturoi in mujdei. Multumesc pt pont. 
Veronici, si eu am avut vizite la cardiolog. Am avut un puseu de tensiune, palpitatii si tahicardie.
Cardiologul le-a denumit "micile mizerii" ale sarcinii.
Am facut si-un scurt tratament. Si sunt la regim: fara cola, cafea si bauturi carbogazoase.
Acum ma monitorizez singura. Tensiunea pare o.k.
In schimb pulsul e in jur de 100. Sare si pana spre 110. Si peste.
Am inteles ca nu-i bine, la femei insarcinate, sa treaca de 110. Dar tu cum esti cu dubla incarcatura, inima iti este si mai solicitata.
Eu zic sa te duci; macar sa excluzi o eventuala problema.
Oricum tin pumnii sa fie bine.
Ama.lia concediu placut! Te asteptam la urmatoarea intalnire. 
Zina, eu vreau sa intru in prenatal de cand se poate. Inainte o sa-mi mai iau ce-mi mai ramane din concediul de odihna. Deci ar fi cam sapt 31-32. Bineinteles, daca toate merg bine.
Dolores, nu-i bai. Cand nu mai pot si nu mai pot o sa dau comanda la mama.![]()
Intalnirea noastra de duminica:
Dolores, asa-i, cobori la Casin. Oricum, as sugera sa trimitem pe PM numerele de mobil, sa ne recuperam in caz de ceva.
Raluca_u si eu de abia astept sa va cunosc si sa stam la povesti. Bafta maine la examen!
Aka este o.k. locul si ora de intalnire?
21+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
veronici spune:
Multumesc Ruxandra,cred ca asa o sa fac.
Raluca muuuuuuulta bafta maine la examen !!! Si spune-i Adinutzei sa stea cumintica maine si sa te "inspire"
veronici
22+ cu doi

bamboletta spune:
Buna dimineata burtici!!!

Ce de mancaruri pe aici peste,varza.....
am inceput sa salivez,imi place pestele f.mult dar nu sa-l gatesc eu,dar acum mi-ati facut pofta si o sa ma duc si eu la metro sa-mi cumpar peste....yamiyami
Miro foarte frumosi norisorii tai,bebelina o sa aiba o camera tare frumoasa,si eu ma gandesc sa pregatesc camera pt bebe 
Veronici ma bucur ca sunte-ti bine toti trei si mai lasati escaladatul muntilor,acum trebuie sa stati cumintei
Ramsam si eu fac la fel cand trebuie sa plec undeva,nu pot dormi si ma tot gandesc daca am pus tot ce trebuie ,va doresc vacanta placuta si sa va distrati 
Melinda25 felicitari pt.
ma bucur ca sunte-ti ok
Laura ma bucur ca ai reusit sa te epilezi,eu nu mai suport durerea la epilat,asa ca folosesc lama sau aparatul de tuns ![]()
Si eu ma gandeam daca sa-l scot sau nu pe bebe afara iarna,acum na doar no sa stam numai in casa,eu o sa-l scot cu carutul prin parc,o sa ne imbracam bine si o sa iesim 
Maine dim ma duc si eu la eco asa ca tineti-mi pumnii sa aduc vesti bune si sa vad ce va fi bebe ca ultima data nu a vrut sa ne arate doar asa putin....
pupici pe burtici 

23+
Mirona spune:
Ralu - bafta maxima. Te admir ca mai ai nervi de inca una. Bafta.
Cu comoda pentru bebe ... am renuntzat. Fiind camera prea mica ... nu mai aveam loc si pentru comoda ... si pentru inca un dulap.
Cum bebe e fetitza ... sigur va avea multe tzoale ... asa ca am optat doar pentru un dulap cu multe sertare ... iar pentru infasat am luat o chestie dintr-aceea ce se pune pe rama patului.
Am decis deja si cu baitza ce si cum ... o vom imbaia in baie ... unde se poate incalzi atmosfera rapid ... si astfel scapam si de posibilitatea de a avea igrasie in camera bebelinei. Urmeaza sa luam o caditza ... ni s-a recomandat sa nu aiba forme pe fundul ei ... si mai vreau o canapea mica de 2 locuri in camera si GATA.
cam atat.
Veronici si eu am pulsul 95-98. Tot atat l-am avut si inainte de sarcina.
Concediu - eu ma gandeam sa merg pana in octombrie la lucru ... avem doua credite ... si nu ne cam permitem. Macar pana mai pot si e totul in ordine.
Miro
24+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
miraco spune:
Buna dimineata! cam tarziu, nu?
Miro, m-ai pus putin pe ganduri cu maioneza facuta in casa.Cum m-am trezit am copt niste vinete sa nu vina caldura peste noi si va citeam.........surpriza, eu care credeam ca sunt foarte atenta cu ceea ce mananc nu m-am gandit ca maioneza in casa nu-i buna ca are ou crud
Offfff ce fac acum? Sa cumpar la borcan sau voi le mancati doar cu ulei?!
M-am gandit apoi si mi-am dat seama ca mie imi trimite bunica lapte de tara(pe care il fierb)si smantana de casa............cred ca nu e buna...Stiti ceva?....Vai, si cata am mancat

Imi placea la nebunie si peste salata si peste cartofi, eu ziceam ca-i super buna.Imi voi suna medicul de familie; pe voi el v-a trimis sa faceti analiza pt listerie?Si cand? Ca eu nu am facut nicio analiza in afara de cele din primul trimestru.....
Pestele imi place la nebunie si mananc dar cu pregatitul e mai greu, din cauza mirosului care se face in casa.
N-am dunguta maro, de epilat suport , inca.
Laura felicitari pentru hotararea de a te lasa de fumat!Eu am fost fumatoare (1 pachet /zi kent 8)dar am facut testul de sarcina, au iesit liniutele, mi-au dat lacrimile, eram cu tigara in mana normal, am fumat toata ziua aia si din urmatoarea nu m-am mai atins de ele.Crede-ma se poate.Poti fi mai tare decat o tigara daca te gandesti la puiutul tau.E cea mai puternica motivatie!
Miraco('
') 19 cu fetita
-nu stiu de unde gasesc caruciorul roz