Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ramsan, suntem la unison...si eu imi fac nenumarate griji cand e sa plec undeva...in orice caz...distractie placuta si sa va intoarceti relaxati si plini de voie buna!

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna dimineata!

Veronici, ma bucur ca sunteti bine! ai multa grija de voi si nu mai escaladati muntii, aveti timp sa faceti asta fiecare pe piciorusele lui!!

Fetelor, nu stiu cum stati voi cu serviciul, dar la mine este o nebunie! parca n-ar fi vara si lumea in concediu... offf, simt ca nu mai rezist, dar mai am 2 zile pana la concediu!

Si-mi pare rau ca nu voi putea veni la intalnirea cu bucurestencele, noi plecam sambata dimineata in concediu!!! poate urmatoarea, tare mi-ar place sa va cunosc.

Referitor la peste, este singura carne pe care o pot manca, si asta de 4 ani jumate! stiu ca nu e bine, dar mananc saptamanal, iar de cand cu bebe, dupa ce au trecut primele luni cu greturi mananc chiar de 2-3 ori/ saptamana, de exemplu alaltaieri m-am dus intr-un hypermarket special sa-mi cumpar pastrav, pe care l-am facut la gratar, si a fost delicios l-am mancat gol, fara garnitura...

Miro, mi-a placut cum ti-au iesit norisorii, cred ca trebuie si eu sa ma gandesc la decoratul camerei, de fapt la noi e mai complicat, chiar daca avem 3 camere, fiind mici intr-unul din dormitoare am facut depozit si uscator,si acum e tare complicata reorganizarea, nu stiu unde o sa le pun...

Va pe toate, suntem cele mai frumoase din lume!

Amalia 21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Buna mamicutzelor,
revin si eu cu stiri proaspete: am fost ieri la dr, la eco, totul este bine, si va fi...baiat!!! Era asa mandru de barbatia lui, s-a vazut din prima, doctorului i-a fost foarte usor sa vada, chiar si noi am vazut.
Trec si cateva masuratori de la eco morfologica, 21 saptamani:
DBP=49.6
LF=33.2
Placenta la fund si post gr. 0 (sper ca am citit bine)
LA=normal
singurul lucru care m-a nelinistit a fost in legatura cu doppler, unde dr a scris:
-cu notch-uri persistente bilateral. De revazut!
Insa asistenta m-a lamurit, este in legatura cu ritmul cardiac al bebeului, care la varsta asta inca nu s-a format, nu este ritmic, dar e normal pt varsta lui. Este ceva normal, dr si-a notat doar sa stie data viitoare. Daca stiti voi ceva in legatura cu acesta, va rog spuneti-mi.
La urma:
Eco morfo: OK
Asa ca, e OK!
Mi-a prescris doar Ferrofolgamma tableta, 1/zi, seara.

Ma bucur sa citesc ca si voi sunteti bine!!!

Miro, in legatura cu pestele, adevarul e ca imi place, dar mananc destul de rar, va trebui sa-l introduc mai des in lista noastra de meniu!!!

Va pup pe toate,

Melinda 20+ [baiat]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna dimineatza,
fetele sunt tare dezamagita de faza cu pestele - nici mie nu-mi place ... si de aceea il pap cu mujdei ... sa se duca urma de gust de peste ... dar pentru bebele meu ... orice.
Incercati asa cum am descris eu ... poate iasa ceva - e foarte important. asa sa va dau un ghes.

Alexandra hai ca eu incep deja galeria. ai grija ce faci azi la interviu. Imi pare rau ca te-ai culcat cu pofte ... sorry.
ramsan multumim pentru vestile despre Saryta. Ma bucur mult pentru ea. O asteptam inapoi pentru detalii. Sanatate maxima. Inca o data concediu placut.
asiza la fel. Inca o data concediu placut.
Dia merg multe nume cu cel de familie. Sper sa-l gasesti pe cel mai frumos. Uite si aici te mai poti consulta: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=240
Incerc si eu sa-ti dau cele placute de mine ... dar nealese.
Clarisa, Larisa, Alma, ... oricum nu alege nume care sa nu se termine in "a". Cel putin eu ... nu le pot vedea. Hai ca ma mai gandesc si revin.
La treaba cu intalnirea ... eu sunt deja intr-un grup de timisorence ... care ne intalnim si ne intelegem super. Exista oricum 2 tabere deja. Tu vrei numai cu noi gravidutzele? Sau sa te chem cand ma intalnesc si cu restul de mame? Hai ca mai vb ... sa vedem ce zic si restu de fete timisorence.

si revin

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Scuze,

Melinda 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

iarasi eu

profit de faptul ca sefu inca nu a venit in firma ... si scriu mesaje la greu.

asiza normal ca vei plimba copilul pe afara si iarna. In carucior, infofolit si imbracat in sac special ... si asta este ... are nevoie de aer curat ... si doar sa-l tii la geam ... il obisnuiesti incet ... azi 5 minute, maine 10 apoi 15 si apoi il scoti afara cate o jumatate de ora. De doua ori pe zi eu zic ca e OK.

ama.lia la noi la lucru e mai lejer azi ... dar zilele trecute a fost si la noi cosmar. Deci cu suisuri si coborasuri. Hai ca nu mai ai mult si vine concediul.

EU tocmai am aflat o veste SUPER. Va pleca sefu pentru 3 luni in Germania. SUPER. Voi avea timp pentru voi. YUPIIII !

Melinda felicitari pentru bebel. Il voi trece si pe el in lista ... imediat ce deschid capitol nou. Incearca sa-ti pui semnatura in profilul personal ... sa nu mai trebuiasca sa tastezi de fiecare data numele si baietzelul.

pupici

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Fetelor,am o intrebare: ce puls aveti de cand sunteti gravide? La mine nu scade sub 95 de pulsatii/min si s-a impacientat dr.de familie si mi-a dat trimitere la cardiolog. Asa de grav sa fie? E drept ca la cabinet (din cauza drumului pana acolo si am si vorbit incontinuu) aveam pulsul 122 p/min.M-a lasat un sfert de ora ,mi-a luat tensiunea din nou (care era neschimbata 11 cu 8) dar pulsul era 121 p/min.
Stiu ca in mod normal la femei e 70-75 p/min dar avand in vedere ca noi ne-am imbogatit cantitatea de sange cu un litru si jumatate.....

Cat despre peste eu mananc cel putin de 2 ori pe saptamana:salau fiert,caras,crap,somn la gratar. Uneori imi fac si o reteta delicioasa de paste cu ton (dar pe acesta il fierb mult pana il bag intre paste).
Daca va intereseaza reteta o sa v-o scriu !

Despre camera copiilor eu am cumparat stelute,luna fosforescente de la Selgros si le voi lipi pe tavan. Ziua nici nu se observa pe culoarea galben deschis a tavanului dar noaptea stralucesc de zici ca esti sub cerul liber !!
Pupici pe burtici.

veronici
22+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Buna dimineata fetele!
Am supravietuit epilatului si nu numai. M-am epilat complet peste tot. Problema era ca nu mai ma vedeam de loc, asa ca am scapat de tot...
Miro super norisorii, dar vorba Doniei eu inca nu stau la mine acasa, asa ca noi mai asteptam cu decoratul. Dar ideeile sunt mereu bine venite!
Cat despre tema zilei: peste.... icrele se pun? mie nu imi place sa curat peste, sotului nici atat, la restaurant nu prea am iesit, asa ca mancam peste doar cand vine mami si ne rasfata.
Cat despre tema 2: plimbatul lui bebe, cred ca in noiembrie - decembrie o sa imi fie frica sa il scot afara, pe frigurile alea, si pe ghetus, etc. Asa ca nu cred ca vom avea nevoie de carut pana in primavara. Zicea cineva de cosulet pentru plimbare si mi se pare o idee buna. Si de asemenea ma gandesc serios sa imi inham sotul cu un ham. Ca doar eu il car 9 luni, dupa aceea poate sa il mai care si el, nu?
Pupici!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Stiti ca eu sunt in medical de la inceputul sarcinii ,de la 1 august intru in CO iar de pe 4 sept.intru oficial in prenatal (ceea ce imi da sperante ca nasterea se apropie).
Nu v-am spus ca in timp ce-mi asteptam intrarea in sala de operatii pt.cerclaj pe masa era o mamica pt.cezariana (si afara un tatic si o bunica). Am putut sa observ toata opreratia prin usa cu geamuri ,erau 2 doctori,un neonatolog si 2 asistente de pediatrie care asteptau bebeul. Cand a scos copilul medicul a exclamat:" Nu e baietel !!! Felicitari d-na X ,aveti o fetita frumoasa !! "
Deci,concluzia era ca medicii se pot insela si chiar f.bine !!!
Nu va spun ce reactie a avut taticul care astepta pe hol !!!! Sotul meu l-a consolat cu vorbele" Lasa d-mle ca barbatii adevarati fac fetite !" si parca i se mai inseninase fatza.
Pupici

veronici
22+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

saru mana miro...am bagat la cap...fug sa scriu in agenda..ca eu am agenda cu tot felul de retzete ....multumesc ca ai avut rabdare sa-mi explici..pupicei dulci si racoroshi

dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput