Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 22
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
Va multumesc din inima pentru urari, mi-ati facut surpriza, azi am intrat pe net dupa multa vreme si nu imi venea sa cred ochilor !
Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI lui Relya, Fanta, Sanziana, , eram 4 forumiste cu aceeasi zi de nastere, 30.08...o fi ceva zi asa mai infertila ?...sa fim sanatoase, ca asta e cel mai important.
Pentru Lachi : La multi ani de casatorie fericiti, sa vina bebelushii repede si unul dupa altul !!!
Eu am fost 7 zile intr-un mic paradis, a fost super de tot, mi-am incarcat bateriile. Mai am si saptamana asta concediu, si iar plec, de maine, numai azi am stat acasa.
sa ne revedem cu bine, inca odata va multumesc, m-ati uns la suflet, va pup si va doresc tuturor numai bine !
asi spune:
La multi ani fericiti sarbatoritelor! Sper sa primiti urarile mele chair daca cu intarziere.
Lachi sa fii fericita si iubita alaturi de sotul tau!
Mi-am dus copilul la gradi.Nu a plans dar m-a intrebat "dar tu unde pleci?".Ma incearca niste sentimente controversate.Nici eu nu stiu ce simt.
Desi am asteptat amandoi clipa asta , sa il duc la gradi, parca acum imi pare rau desi sunt constienta ca asa trebuie.Vai ce ciudat ma simt
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Kariris spune:
Lasa asi, ca e bine asa. Asa trebuie...sa mearga copilul la gradi...o sa vedeti ce incantat va fi dupa cateva zile, o saptamana, cand va vedea ca invata lucruri noi, ca au program, ca e doar intre copii... si voi o sa fiti multumiti! Multumesc pentru urari!
Sorinuche multumesc si tie pentru urari si... referitor la venitul bebelusilor unul dupa altul, sunt de acord, ba mai mult cred ca ar fi foarte bine sa vina unul dupa altul..cu aceeasi ocazie!
Te pup si concediu placut in continuare!
Pupici si celorlalte fete, prezente sau mai putin prezente....
Liana30 spune:
lachi
eram in fugaa pe'aci..fuggg la treaba!!
va salut pe toatee!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
apropo de Liutz mai stiti ceva?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
valentinag spune:
Fetele am pus poze in album,daca vreti puteti sa va uitati.Mai am de urcat dar mai tarziu un pic!
Pup iu!
"La vita e bella"
poze
asi spune:
Super poza asta
asi spune:
O fata frumoasa si romatica, am vazut eu in nic un caz o balena.