Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna fetelor!

Multumesc din suflet pentru urari! La multi ani si celorlalte sarbatorite si toate cele bune, cu superintarziere dar am avut o scuza: pe 15.08.2006 am adus pe lume un baietel minunat (Codrin Marius) dupa ani de chin.

Nu am mai intrat la aspirante pentru ca nu am crezut ca ma mai tine minte cineva, dar se pare ca nu a fost asa.

Nu va pierdeti speranta, noi am reusit intr-un moment in care credeam ca nu mai e posibil (analizele aratau groaznic), in fiecare zi din sarcina ma uitam sa vad daca pierd sange (avand in vedere celelalte sarcini pierdute) rugandu-ma sa fie bine pana la urma si asa a fost. Pentru ca mi-am dorit sarcina asa de mult mi-a fost extraordinar de usor sa trec peste cele noua luni, am avut o sarcina usoara si am fost optimisa.

Eu cred ca se intampla atunci cand trebuie si cand vrea Doamne Doamne sa se intample.

Va pup pe toate si sa stiti ca se poate! Sa vi se implineasca toate visele!

Sanziana si Codrin Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sa-ti traiasca Codrin Marius, sa fie sanatos si voi sa va bucurati de el! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

sanziana Felicitari! Sa-ti traiasca baietelul si sa creasca mare si frumos si sanatos sa sa va bucurati de el.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sanziana sa'ti traiasca baietelul!!sa creasca mare si frumos!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Multumesc mult fetelor!
Va doresc ce mi-am dorit si mie .

Sanziana si Codrin Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sanziana, ce nume frumos ai ales pentru bebele tau: CODRIN. Frumos, frumos. Sa va traiasca, sa se faca si sa fie sanatos.

Vale, bine ai revenit. Mama draga, mai aveai un pic si te ascundeai in spatele stancii de tot. Sa stii ca bolostanca aia nu e mai frumoasa decat tine Io pe tine vroiam sa te vad, femeie. Mi-e dor de fatzuca aia a ta.

Shehe, Sorinache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salutam si pupacim si noi lumea de aici.

Vreau sa urez si La multi ani fericiti si sa aveti parte de bebici sarbatoritelor de pe 30 august.
Sanziana,felicitari pentru baietel si sa-i faci si o surioara sau un fratior cat de curand!
Valentina,ce mai faci scumpa mea?Am vazut pozicile si esti asa cum te stiu eu,o dulcegarie de fata
Liana30,pentru tine scumpa am o veste:a nascut azi dimineata Naty o fetita de 2800g
Noi crestem,Rudy are deja 6 luni implinite si e tare activ si zambaret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Da Asi o balena esuata

"La vita e bella"
poze

Sa nu te aud, ca tu te-ai pitit dupa stabilopod, da-ti trimit eu una de balena in toata splendoarea sa-ti treaca... Si de la balena la balerina e doar un pas sa stii
Mi-ai ramas datoare o intalnire

Andreea mamica lui Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

LA MULTI ANI MARIILOR SI MARINILOR!!!!!

Buna dimineata fetele...va mai aduceti aminte de mine?????

ANCA

http://community.webshots.com/album/553886595QCiLfk
"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Marii si Marioare La multi ani !

Sanatate multa, numa' bucurii si sa aveti o zi faina ! Petrecere frumoasa !!!

Gogosar
, suntem noi vechituri cu memoria-n pioneze ...da' cum sa te uitam tocmai pe tine !

Vale, esti o dulce !!! Imi era tare dor de postarile tale

Delia, ce a trecut timpul ! Ai baiat mare de acum . Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii

Shehe, Lachi, Androix, Sorinache, Sanziana, Liana, Asi si restul fetelor mai mult sau mai putin vechituri va doresc un sfarsit de saptamana de toata isprava !

Mergi la inceput