Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 21
Tmihaela spune:
Buna dragele mele,nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine.Nu am mai intrat de tare mult timp pe aici deoarece nu am nici o veste noua si am fost in concediu.Azi vreau bsa urez Sorinei LA MULTI ANI.LA MULTI ANI draga mea sa fi sanatoasa,sa ai parte numai de bucurii si realizari si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Mihaela
Anca Wish spune:
Sorinache, e ziua ta azi????
La multi ani, multa sanatate, fericire!!!!
Sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de el.
asi spune:
La multi ani fericiti si cu multe bucurii Sorina!
Anca multumesc
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Leditia spune:
Buna fetele.
Voiam sa va spun(poate stiti deja) ,ca o prietena de-a noastra,pe care acu aprox.9 luni o incurajam si pt care sufeream ca are atatea si atatea probleme si anume Martha a nascut un baietel si e bine.
Multa sanatate le doresc la amandoi si numai bine.
Va pup cu drag.
La multi ani Sorina.
POZE
thea_m spune:
Buna fetele!
Despre mine nimic nou, doar foarte ocupata, va citesc printre picaturi.
Sorina LA MULTI ANI! sa ai cea mai frumoasa zi, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie.
Martha FELICITARI, sa-ti traiasca baietelul si sa iti aduca doar bucurii!
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Anca Wish spune:
Chiar ma gandeam la ea. Ce ma bucur ca e bine. Prin cate a trecut, draga de ea. A ramas si fara serviciu si uite ca Doamne-Doamne a ajutat-o.
Sunt fericita pentru ea. Bravo Martha. Sa-ti traiasca flacaul!
Liana30 spune:
felicitari pentru noua mamicutza!!!
fetelor avem nevoie de voi!!!unde sunteti? pe unde umbalti!!
lachiii abia astept sa vb cu tine!!
aruncati un ochi mai jos!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Relya spune:
Sorinache, Fanta, Sanziana
La multi ani !!!! Sa fiti sanatoase si iubite si sa aveti parte de fericire si numai bucurii.
Fac aceste urari cu intarziere pentru ca nu am fost pe aici pe 30 august , dar m-am gandit la voi si am inchinat un in cinstea ...noastra !
Lachi ( tot pentru 30.08 ) multi ani si tie ... Ani buni si multi, frumosi si plini de bucurii !!! Casnicie implinita - iti doresc din toata inima !
valentinag spune:
Ce credeati ca ati scapat de mine???Nooo,pe baricade la scirbici de azi,nu am net deocamdata,scriu de la o colega dar cand am va anunt,va pun pozici de la mare si mai vorbim.
Nu am banii de fiv pen care se intreabada...sper,stiti voi vorba aia:speri mata da speri degeaba
LMA pen cine trebuie,sa aveti parte numai de bucurii in viata!
Pup iu all!
"La vita e bella"
poze
Kariris spune:
Multumesc mult Relya pentru urari!
Sorinuche iti spun si eu cu intarziere La multi ani si sa ai parte numai de bucurii!
Vale, ma tot gandeam la tine... bravos! bine ca ai fost in concediu...asa fac oamenii normali, merg anual in concediu, nu ca mine o data la cincinal!