Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 20
Anca Wish spune:
Irina, o iei in fiecare dimineata la aceeasi ora si in aceleasi conditii?
Ma mira ca mai aplici metoda asta. La mine nu tine. Cea mai mica temperatura a fost 36.9. Asa sunt io...mai fierbinte
Oricum temperatura zicea ca am ovulatie intr-o anumita zi, iar cand mergeam la eco, era cu totul altfel.
bubulina1 spune:
Irina, metoda temperaturii bazale poate sa-ti indice doar daca ai ovulatie, nu si ziua ei. Am observat un decalaj de 3 zile intre ziua in care ovulam (monitorizata ecografic) si ziua cand imi crestea temperatura. De asemenea mie mi-a venit ciclul si la 37.1, asa ca nu exista nicio regula.
Bubulina
irinacodrina spune:
Stiu, si la mine temperaturile sunt total anapoda, variaza intre 36,2-36,5, rareori ies din tiparul asta, cel mai jos 36,0 iar cel mai sus 36,9.
Nu prea pot "vedea" ovulatia, dar totusi, daca scadea temp la 36,2 sau 36.1, pai musai imi venea ciclul.
Temp o iau in fiecare dimineata, cand ma trezesc. Primul lucru, intind mana dupa termometru. Ce m-a mirat e ca in ultimele 4 zile a crescut constant.
Oricum, dupa cele 3 inj cu pregnyl, se daduse tare peste cap totul... sangeram dar aiurea tare, cate putin, si maro, si anapoda. Acu abia e cm adevarat.
Liana30 spune:
si totusi nu mi'ai raspuns "Doamna"mai trebe becuri?
aoleuuu atat de aiurita am fost..de fapt "diliee" am fost..sunt si voi ramane,ca am uitat sa'i multumesc bubulinei!!
"sar'mana bubulinooo nu stiu ce m'as fi facut fara tinee"
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
asi spune:
Hai sa va povestesc un pic ce mai zice Razvan.Ieri dupa-masa am fost la plimbare prin oras ca sa cautam pantofi ,cu o prietena forumista.La un moment dat Razvan zice "hai du-ma acasa sa-mi faci dus si sa ma culc ca sunt obosit".A fost atat de dragut la faza asta si a facut o mutra super haioasa.
Dupa ce am ajuns acasa a cerut apa ca ii era sete.Dupa ce a baut zice "gata, acum sunt mai umed si ma pot juca mai bine".
L-am pus la culcare, chiar a cerut eu sa merga.Eu i-am zis ca ma duc sa fac dus si ma culc si eu.Am mai stat putin si am crezut ca a adormit.Cand am iesit de la dus il aud ca se maraie.Intru la el si imi zice ,foarte indignat "tu nu auzi ca eu plang?".
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Liana30 spune:
asi il pupic io pe Razvanel nazdravanel
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Anca Wish spune:
Asi, ce baiat destept ai.
Sunt de coma copii zilelor noastre. Imi amintesc de o colega care imi povestea o faza haioasa.
Isi luase fetita in varsta de 6 ani de la balet. S-au urcat intr-un mijloc de transport care era full, fiind nevoite sa ramana inghesuite pe scara. Intreband-o cum a fost in ziua aia la balet, fetita ii raspunde suparata, intrigata si aproape tipand ca "Radu (unul din colegii ei de la balet) mi-a zis ca mie n-o sa-mi curga niciodata sange, deci niciodata nu voi fi femeie". Maica-sa a inlemnit iar in masina s-a auzit un hohot de ras. La prima statie a luat-o de-o manuta si au coborat de rusine.
Io am fost la nunta in noaptea asta si am intrat sa vad ce mai ziceti voi. Acum ma duc sa ma culc.
Liana30 spune:
'neatza!!
somn usor "Doamna"
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
offf cat mai dormi "Doamna"
io am ramas singurica
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Anca Wish spune:
Nu mai dorm, doamna. Cat crezi ca dorm? 24 de ore?
Prietenele noastre vechi, nu stiu pe unde umbla