Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 19
dandana spune:
buna fetelor,
va pup pe toate! ma gandesc foarte des la voi dar nu prea am timp sa ma manifest. mi-e dor de un somn de 10 ore cum aveam in fiecare weekend dar .... cei carora le spun cred ca sunt dusa cu capul dar voi, sunt sigura ca veti intelege perfect, VREAU SA TRAIESC FIECARE MINUT, chiar si cand gandacica mea urla si nu stiu ce sa-i fac, chiar si cand imi cad ochii si ea nu vrea sa suga, cand lesin de foame si nu am timp decat sa incalzesc nu si sa inghit ceva, NU VREAU SA PIERD NIMIC!
gata, ma duc sa citesc si pe la mamici poate aflu si alte stimulente de lactatie!
va pup!
dandana
Liana30 spune:
va salut si eu de pe'aci de la Calimanesti ca pe'aci ajunsai
ooo da afost furtuna mareee pe'aci..slaba miscare
si eu care credeam ca nu fac fata la cetit
Ancutzooo.."Doamna" se mai pune?..zic si io "La multi ani!!!" cu intarziere da pe atuci eram pe la unguri si nu aveam cum sa'ti spum!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Anca Wish spune:
Liana, cine sa te mai inteleaga si pe tine? Parca erai in strainataturi sa faci FIV. Cu toate ca inainte ziceai ca mai intai faci laparo...
Ne luminezi si pe noi? Sa nu-mi zici ca la Calimanesti e noua clinica facatoare de FIV-uri.
Merci de urari
Dandana, vrem si noi poze cu gandacica.
Sorinache, saru'mana de urari.
Io n-am somn. E o canicula in Bucuresti ca nici de nu-ti arde. Si cum anuntau astia o vara lejera si ploioasa, nu m-am invrednicit sa-mi pun aer conditionat, asa ca, frumoasa si modesta, transpira, pufaie isi da ochii peste cap si sufera de insomnie.
P.S. Mi-am scos semnatura cu "SIGUR intr-o zi ". Poate o bag (semnatura) din nou mai la toamna cand s-o mai racori
crinuta71 spune:
Anca as vrea sa-ti spun si eu cu intarziere "La multi ani!" si sa ti se implineasca tot ce-ti doresti. Nu am stiut ca te cheama si Maria. Pe aici nu am prea intrat sa citesc (din lipsa de timp) pentru ca, partial cel putin, am umblat prin aceleasi "zone" ca si Liana, de aceea nu am aflat decat acum ca a fost ziua ta de nume.
poze
Anca Wish spune:
Liana, fata, te-am cautat pe la alte subiecte si te-am gasit.
Ma rog sa scapam de tine si sa fugi la mamici
Liana30 spune:
asa "Doamna" sa inteleg ca te si luminasi? sau mai trebe sa aprind io neste becuri?
sunt aci daca e nevoie de lumina..moamaaa da trebe sa te rogi nu gluma
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
irinacodrina spune:
fetelor, mie mi se intampla o ciudatenie: De cateva zile temp. imi creste zilnic cu 1 liniuta, de la 36.1 am ajuns azi la 36.5, si cand colo, azi mi-a venit ciclul!!! pai asta venea cand imi scadea temp la 36.1-36.2....
Ce sa mai inteleg io de aci???? Dar in sf a cm adevarat, adica rosu.... ultimele dati a fost maro, si anemic tare
asi spune:
Irina poate ca organismul incepe sa se regleze.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.