Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 19

Natta spune:
Salut, din nou sunt eu,
receta e pentru masaj, inlatura celulele moarte de pe piele.
Insa in loc de ulei de masline puteti incerca ulei de la Jonson's.
Dar ce parere aveti de bere? Eu o folosesc cind imi spal parul, mi se pare un lucru bun, plus la toate pe urma parul nu cade asa tare si nu e nevoie de conditioner(pt a peptana mai usor parul, sper ca cineva a inteles ce vreau sa spun?)
Lucia_B, multumesc pentru cuvinte dragute, si eu sper ca cu timpul voi avea norocul sa vad frumusica ta, caci numai de ea se tot vorbeste.
Pe ce data e intilneala? Daca nu sunteti contra si sigur daca reusesc poate vin si eu?
O seara placuta tuturor?
P.S. Cornelia, ce mai face burtica? Ai mai facut alt ECO?

Trin spune:
Fetelor ce este cu aceasta leneveala in club?? Ordine si disciplina! Tovarash presedinte (Alinka - asta daca am gresit si esti "vice-presedinte"), nanasia e nanasie, dar totusi trebuie luate masuri . Avem abonate la club un numar de persoane mai mare decat de fapt activeaza
: helga, alionushca, gazea - sa nu credeti ca v-am uitat sau va trecem cumva cu vederea
. Ia poftiti aici la sfaturi, consulatii, dezbateri
..
Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar ar fi pacat sa urmariti din umbra discutiile si sa nu va dati cu parerea. Profitand de sapuneala, invit (bineinteles daca ma lasa administratia clubului)si cititorii anonimi sa se inregistreze .
In alta ordine de idei, Karina, dupa ce mi-am imaginat situatia in care te uitai mirata cand la perdea, cand la carniz
si am ras cu pofta..... mi-am dat seama ca nu se stie ce ma asteapta si pe mine si ca n-ar strica sa-mi iau si eu carligele.
Lucia - si eu am remarcat tunsoarea si vopsirea reusita a parului. Te prinde foarte bine. Sincer, de abia astept si eu sa ajung la Chisinau si primul lucru - dau fuga la coafor, ca nu se mai poate (aici nu m-am aventurat). La Bucuresti am aflat de vreo 3 locuri unde sunt frizeri basarabeni, dar practica niste preturi de parca te-ar tine 1 an tunsoarea! o fi uitat cat cereau la chisinau? au stres si responsabilitati mari la job? s-a schimbat sistemul de valori? Eu sunt din categoria "dau un ban in plus, dar sa merite", dar chiar asa? mai scumpi decat cei mai scumpi?
Natalia - sa-ti spun o noutate. Am mai adus o pisica acasa! La fel de neagra ca Tigrutz, dar cantereste cat coada lui. Abia a implinit 2 luni! In cateva saptamaini ii vom separa, pana atunci ii arbitram.
hai ca v-am ametit..va doresc o seara mai limpede

Crinia spune:
Elena ai dreptate, cind am vrut sa cumpar carniz si vazind ce cirlige au am ramas foarte suparata si dezamagita ca nu voi putea pune in curind draperiile pe care vroiam sa le vad puse cit mai repede posibil. Asa ca tb sa te interesezi dinainte ce carnizuri si cirlige aveti in Ro.
Natta imi plac recetele tale, voi incerca acea cu cafea. Probabil ca cafeaua tonifica pielea. De bere ca sa-ti clatesti parul sau cum zici sa-l folosesti in loc de balsam nu am auzit. Insa pentru clatirea parului (ca sa-i deie parului luciu, tarie si pastrarea culorii) e foarte bun vinul. Berea eu foloseam cind eram mai mica pentru intarirea parului ondulat. E ca un fel de spuma pentru par cu fixatie tare.
Davina pe unde sunteti acuma? Cind veniti in SUA? Ce ati mai facut ? Cum nunta?
Gazea cum in Canada? Iti place? Ce noutati aveti? V-ati acomodat?
Pupici si o zi buna va doresc Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?

Balbina spune:
Natta, da mirosul de bere nu ramine pe par? Mie imi cade strasnic parul in ultima vreme... as fi tentata sa incerc. Reteta pt. masaj o stiam, dar nicidecum nu ajung s-o incerc.
Cit despre intilneala, esti la Chisinau acum? Ca dupa stegulet vad ca te afli in Portugalia, cam departisor
Elena, inca o pisica? Vi s-a parut putin numai Tigrutz sau v=ati hotarit sa faceti ferma?
Lucia, am vazut pozele in varianta mica (o sa le vad marite deja la Bucuresti), dar chiar si asa m-au incintat. Sa va traiasca micuta crestina! Merci ca ai pus poze de la intilneala... te rog din suflet sa ma ierti, dar mi-am permis sa sterg o poza cu mine, nu-mi placea deloc cum arat (sotul a fost de aceeasi parere), merci de intelegere
Scuze ca nu raspund la toata lumea, sint f. limitata de timp.
O sa revin cu palavrageala dupa 28 august.
------------------
Numai bine,
Natalia

Natta spune:
Buna seara fetelor, la mine e inca data de 17 dar vad ca la voi e 18 deja.
Berea eu o folosesc la inceput, deci spal parul si las asa la aprox. 20 min, apoi spal cum se spala.
Balbina miros nu e, in schimb nu cade asa tare. De fapt mai inaite foloseam receta cu: miere, ulei de masline, galbenus de ou.
Crinia, cum draperiile? Esti multumita?

Natta spune:
Crinia, ce fel de vin?
Stie cineva la ce pret sunt biletele Chisinau=Frankfurt?
Multumesc anticipat.
Balbina, am incercat cite ceva din recetele tale, sunt destul de gustoase, multumesc. De fapt eu caut ceva mai usor, caci stau rau cu practica. Faci torte la comanda, sau numai pentru familie?

Lucia_B spune:
Buna
In primul rind, mercik pentru complimente, ma simt de parca as fi luat locul unu la vre-un concurs de frumusete .
Melajul si tunsoarea am facut in Chisinau, chiar a doua zi cind am venit din Bahrain. In magazinul Soiuz este un salon, acolo m-am intilnit cu Tatiana, despre el ea ar putea spune mai multe. Toata frumusetea m-a costat 600 lei, cam scump dar daca luam in consideratie ca mi-a inoit melajul pe toata lungimea, merge.
Pentru cumatrie, aranjarea am facut-o la o simpla frezerie din Donduseni.
Corina ai observat bine, a fost o cumatrie si botez la doua fete odata. Fetita cea e verisoara Laurei, si e cu o saptamana mai mare ca ea.
Toata ceremonia a avut loc in Drochia, botezul - la catedrala si cumatria - la cetate.
De ce am facut 2 in 1? Totul a fost propus, organizat si sponsorizat de bunel, noua nu ne-a ramas decit sa acceptam.
Cu Lucianca cum te mai descurci, ce faci in momentele cind simti ca nu te mai poti abtine?
Natalia - nu ma supar ca ai sters poza, doar o am pastrata pe pc . parerea mea ca arati bine si in ea, nu stiu de ce nu accepti sa pozezi cu ochelari.
Natta - am auzit multe metode netraditionale pentru ingrijirea corpului, dar mai mult decit sa-mi fac o masca de castravete nu mi-au ajuns miinile. As prefera sa merg la un salon si acolo sa ma unga, spele cu tot felu de uleiuri si extracte, sa mi-se faca masaj, ca acasa tare ma mai lenevesc, mai ales cind imi imagines cit taraboi las dupa mine.
Iaca, intru sa va salut si sa dau un raspuns si ma intind pe o pagina intreaga, gata va las, mai scrieti si voi.
O zi frumoasa in continuare, noi plecam la plimbarici.
-------------------------------
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Crinia spune:
Buna dimineata
Natta eu folosesc vinul de casa fie rosu sau alb. Draperiile la cum sunt cusute imi plac mult de tot insa inca nu le-am vazut atirnate :) Si noaptea aceasta le-am si visat cred ca de la atita inchipuit cum arata.
Lucia e misto ce a facut bunelu, dar cred ca si a fost si o veselie pe cinste cu atitia cumatri din ambele parti, apropo citi cumatri ati avut?
Dar tu ce tehnici aplici la Laura cind nu te asculta? Al meu ma scoate din sarite cind ii spun ca nu e voie si el uitindu-se la mine face contrariu.
Noi avem o bucurie mare, sotul a luat examenul, adica a obtinut nivelul 2, pe care l-a avut in iunie (de fapt din care cauza am si plecat in MD, sa-l lasam pe tata sa invete). I-a mai ramas nivelul 3 la anu si gata. Sper ca va avea mai mult timp pentru bb. Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?

Lucia_B spune:
felicitari si succes la urmatorul examen. daca nu e secret si ai timp de explicatii, as vrea sa stiu ce obtine prin examenele astea.
veselie a fost destul de multa, sper ca la toti le-a placut si au fost multumiti.
noi am avut 2 cumatri si nasi, insa frate-meu a avut 10 cumatri + ca si laturasi a avut mult mai multi.
Laurei ii place mult sa bage minutele la priza sau sa traga de toate firele care le gaseste prin casa, cind ii interzic parca trage mai tare sau scotoceste cu minutele pe la spate sau le mai trage cu piciorul, e tare smechera. recunosc ca daca nu se lasa o si mai lovesc peste minute, si alta data cind e la priza e deajuns sa zic mai apasat "dau bataica" ca si clipeste din ochi si fuge.
In momentele cind e foarte plingareata si singura nu stie ce vrea dar eu imi ies din fire, o las singura si plec in baie ma spel pe fata si vin cu aiere mai reci si o iau cu binisorul, parca merge, in caz contrar o ignor pina se linisteste si vine ca o vulpe lingusitoare la mine .
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Lucia_B spune:
pentru cine intreba care ne sunt nasii, ii puteti vedea in poza cu numarul 38, iar pe frate in poza 55.
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)