Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 20
Crinia spune:
Lucia este un certificat international in finante, CFA care se da in trei examene sau mai bine zis sunt 3 nivele.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Balbina spune:
Karina, felicitari sotului pentru examen si mult succes pentru urmatoarele etape!
Lucia, ma bucur sa remarc ca esti asa activa, macar recuperezi absentele din ultima vreme
Eu azi prima data am fost la vestitul local Delice d'ange, despre care am auzit de la fetele din Chisinau si care ma intrigase. Ne-am inltinit acolo cu niste vechi prieteni, si ei cu copii (chiar 2)... am ramas placut surprinsa de locul de joaca special amenajat pentru copii la etaj, cu o tipa supraveghetoare. Am putut sta linistiti la masa cu prietenii, sa vorbim de una si de alta, si aruncind din cind in cind cite o privire spre copii. Mi-a placut si mie foarte mult localul in general, si deserturile in special, din care am comandat chiar... 3 erau asa multe, incit nu ma puteam hotari iar despre preturi, ce sa zic, mie mi s-au parut rezonabile, daca nu chiar mici, asta in comparatie cu Bucurestiul...
------------------
Numai bine,
Natalia
nagliusha spune:
asa.
cum stam?
ce fac fetele?
am revenit si eu dupa o saptamanaa....
nu am avut acces la calculator.....pedepsita......
Trinam inteles ca si tu esti o viitoare miresica..
emotii...???????????
unde faci nunta?
si cum stai cu pregatirile?
si Alinka la fel....
vai, ce bine imi pare !!!!!!!!!!!!!!!
pup pentru miresicile emotionate...
am ramas cu gura cascata la ce gospodinele avem pe forum
WOW
bravo!sunteti de nota 20!
sunt prima la rand pentru retetele de aperitive...pt. masa de acasa din ziua Z
da, sa nu uit, am urgent nevoie de un stilist bun in chisinau pt. coafura mea de mireasa.......please.....
cine poate sa ma ajute?
in rest, sper sA va cunosc mai bine pe toate cat mai curand...
ciao
LiliaToma spune:
Buna la toata lumea
In primul rand incep cu felicitarile.
La multi ani, Evelina pentru ziua de 14 august! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa umpli de lumina fiecare clipa a vietii parintilor tai
Noi am fost plecati pe cateva zile la mare. Din acest motiv am si intarziat cu felicitarea, dar e din tot sufletul.
La multi ani, Tania ! Sa fii fericita, iubita si apreciata de cei dragi !
Asa cum v-am zis am foat la mare.A fost frumos, timp bun, mare linistita. Din pacate Amelia nu a fost asa de incantata cum ne asteptam. De apa ii era frica si cu mare greu puteam sa o udam cateva minute pe zi. Nici macar in piscina ei nu vroia sa stea prea mult. Bineinteles i-am facut poze in momentele cele mai bune, si dupa ele nu ai zice ca toata ziua maraia « nu pace( nu imi place), nu e bine ». Pentru ca nu vroia sa se joace nici un pic singura, stateam pe langa ea, faceam forme, ne jucam impreuna. Asa ca bronzul m-a prins neuniform in dependenta de pozitia din timpul jocului( adica in genunchi, cu fundul in sus, carand apa cu galetusele, etc.). Ne gandeam ca daca ii placea, ne mutam in alta statiune, dar asa joi seara ne-am imbarcat si am venit acasa. Una peste alta, nu ne pare rau si datorita Ameliei am ajuns si noi la mare, ca altfel am tot fi amanat.
De mancat nu prea vroia sa manance. Prima seara am fost la un restaurant sa mancam si ea a turuit intr-una « nu e bine, mezem( mergem)-mezem » Asa ca dupa aia am mancat pe apucate, nici vorba de local ca nu avea stare .
Cand o sa am net prin cablu o sa pun si poze. Abia astept sa vad si eu pozele voastre. In fiecare zi oftez din cauza lipsei de internet.
Acuma o sa citesc ce ati mai scris voi si o sa revin cu impresii.
Dar deja vreau sa zic ca am zarit mesaje de la Lucia si abia astept sa citesc ce a scris, ca tare dor imi era de ea.
Pupici la toate.
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
lia_c spune:
Salutare
In primul rind:
La multi ani, LILIA! Multa sanatate, putere, fericire, bucurii de la cea mica si sa te simti mereu implinita si iubita!
La multi ani, Evelina! Multa sanatate, sa fii cuminte, sa asculti de parinti si sa le aduci doar bucurii!
La multi ani, Tanea! Multa sanatate, putere, fericire, sa te simti mereu implinita si iubita!
Acum impresiile despre intilnire: mi-a placut f mult, pacat ca a durat putin , prichindeii erau super dulci, iar fetele si sotii lor , ca de obicei, f sociabili/e si placuti/e ...
impresiile despre calatorie: a fost super si n-am obosit nici un pik. La munte un aer super si luam dejunul afara, cina la fel cu prelungire pina pe la 00.00-01.00 noaptea. Am inchiriat o vila super, departe de autostrada, e abia deschisa si am prins si un pret bun... Ca sa vedeti ce mama denaturata sint - m-am urcat cu telecabina la Busteni... Insa cu ATV-uri n-am riscat . Au fost o groaza de faze haioase, unele sint prinse si pe video - kiar ne-am distrat super... Inca sint toata piskata de tintari - prima seara cind am dormit la nasi... Mai, la voi tintarii sint imuni la pastile sau alte chestii de genul asta Poze am facut doar cu aparat simplu, caci cu cel de la video, a pozat frate-meu in muzee tot ce era scris (ca sa nu uite apoi istoria acelor locuri ) As vrea sa am o casuta la munte , insa preturile doar pe teren sint oribile
Lilia, ce bine ca ati ajuns la mare! Pacat ca Amelia a fost capricioasa, probabbil din cauza caldurilor, oricum la anul va intelege mai multe si cred ca-i va placea mai tare... Nici lui frate-meu cind era mic si el era p/u prima data tot nu-i placea sa se bage in apa, insa in ultima zi, de plecare, parintii nu-l puteau scoate din apa
Natali, mercik de apreciere. Ce bine ca mergeti si voi in fiece zi la plaja si lui Vladut ii place... Eu sint de acord cu intilnirea, spuneti doar cind si unde...
Caldurile astea din Chisinau ma doboara..
Corina, bine ai revenit acasa, Pacat ca nu poti pune draperiile, dar poate inventati voi ceva si felicitari sotului p/u examen
Lucia, pozele nu am reusit inca sa le vad, insa ma bucur ca ati ajuns toti trei in sfirsit in Slovacia
Nati, ma bucur ca n-am pierdut galeria , iti tin pumnii sa fie totul bine!
Silvia, iti tin si eu pumnii sa ma stea bb in burtica si sa fie totul bine
Natta, si la mine a inceput sa cada parul destul de tare... Voi incerc a cu bere, insa nu stiu daca asta de aici poate avea vreun efect bun... Mai scrie despre nazdravan...
Elena, cu doi va va fi mult mai vesel, bafta la educatia celui mic !
Violeta, las ca mai vine el in vacante, e mai bine cind il lasi un pik mai independent! Tu cind pleci?
Sorry daca am uitat pe cineva, inca n-am terminat cu aranjatul prin casa, ma duc sa mai fac ceva...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Lucia_B spune:
Buna
Cer scuze pentru intirzieri, dar mai bine mai tirziu decit niciodata.
!!! La Multi Ani !!! pentru toti sarbatoritii, sanatate si numai bucurii.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Balbina spune:
Cu scuzele de rigoare, adresez cele mai alese urari de bine si de sanatate sarbatoritelor din ultimele zile: micutei Eveline si Taniei! Multa sanatate si voie buna, sa fie fericite!
Imi cer scuze ca din cauza conditiilor tehnice nu pot fi prompta la felicitari
Cornelia, ce bine v-ati odihnit, ma bucur pentru voi! Mai esti in concediu sau reincepi serviciul? Cu privire la intilnire: eu pot numai pina vineri maxim, caci simbata viitoare plecam deja. Indraznesc sa propun ora, dar localul il alegeti voi, mie mi-e indiferent, numai sa stiu cum se ajunge. Deci, daca se poate, mi-ar placea sa ne vedem pe la ora 16, caci de data asta o sa vin singura si vreau sa reusesc sa ma intorc la Criuleni in aceeasi seara (ultimul transport e la ora 19.20).
Lilia, ce pacat ca nu ati savurat pe deplin calatoria la mare, si ca Amelia nu a fost prea incintata... poate daca mai erati cu cineva cunoscut, cu copii mici, cine stie, poate ar fi fost mai interesata. Lasa ca mai tirziu va ea intelege altfel distractia la mare o sa mearga de mai multe ori si o sa-i placa.
------------------
Numai bine,
Natalia