Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 18

doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Off ce mam saturat acasa...
Lucia ce bine ca macar acum ai ceva net.
Natalia eu te inteleg cu dial-up ca eu tot cu el ma joc.
Cit despre vergeturi, intradevar nu trec, poate sor mai da cu culoarea pielii, dar dupa cum eu sunt negruta ele o sa fie mai deschise, dar varice totusi am(vene esite inafara), tot dupa nastere si asta putin de la genunchi in jos, asa ca fustele mai lungute o leaca.
Alinka multumesc de complemente, dar fata o mai crescut si o sa mai punem poze, de cumatri am avut 13, 11 perechi, un cumatru si o cumatra necasatoriti.
Silvia nastere usoara si la termen.
Mamanati nu zice nimic?Cred ca acum e cea mai fericita cu sotul alaturi si in asteptare.
Carina a ajuns acasa dar mai rar pe la noi, o sai dam stroghii vigovor.
Cum ramine cu intilneala??? o zi buna!
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Lucia_B spune:
uitat sa spun ca am pus si pozele de la intilneala de pe data de 06/08
-------------------------------
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Natta spune:
Buna Moldovencelor,
deja sunteti mai multisoare!!! Bravo, si pe pagina 2, ce bine!!!
Am gasit pe site-ul www.binural.ru yoga pentru toti si pentru gravidute, daca doriti puteti incerca sa-l scoateti, dupa parerea mea e ceva fine.
La fel pe forum am gassit o receta ca un fel de exfoliant: cafea si zahar nerafinat in parti egale + ulei de masline, se face un masaj slab pe tot corpul. Daca doreste cineva sa incerce fara probleme, eu am incercat, sunt multumita.
Sanatat la cei mai mici si nastere usoara gravidutelor.

Lucia_B spune:
Acum am mai adaugat poze si in albumul cu intinleala de pe 23 iunie din Chisinau
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Trin spune:
Buna tuturor!
Vad ca a aparut Lucia si nu cu mana goala . Am vazut toate pozele si mi-au placut foarte mult. Toate! Si alea de la intlneala si de la botez&cumatria Laurei! Sa fie Laura sanatoasa si sa va aduca cat mai multe bucurii!

Lucia_B spune:
Mercik Elena de complimente, ma revansez cum pot .
Natta - un bine venit si tie, inca nu te cunosc, sper pe viitor sa fiu in pas cu noutatile. mercik de informatie.
nu mi se asociaza cafeaua cu uleiul, nu e scirbos la baut?
restul fetelor unde sunteti, ce mai faceti?
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)

Trin spune:
quote:
Originally posted by Lucia_B
Natta
nu mi se asociaza cafeaua cu uleiul, nu e scirbos la baut?
da e da baut asta?

Lucia_B spune:
Elena ai perfecta dreptate, e pentru masaj. Vezi ca dormeam cind citeam .
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)

Crinia spune:
Buna fetelor
Iata ca mi-am facut timp si de scris, ca de citit nu scap nici un mesaj.
Mi-am desfacut bagajul, mi l-am aranjat, am mai facut ordine prin casa si mincare si in sfirsit am ajuns si pe la forum...sigur datorita faptului ca mi-am adormit puiul ca de altfel...
Lucia am vazut pozele de la botez si cumatrie. Sunt superbe. Sunteti o pereche foarte frumoasa. Imi place mult de tot freza ta si melajul. M-am uitat la poze de n ori si ti-am admirat odorul. E foarte frumusica si ce bine ii sta cu rochita cea alba, de zici ca e o printesa mica. Si localul e misto, unde ati facut, in ce local? Ideea cu pozele pe perete e super, nu am mai vazut asa ceva. Apropo, nu prea am inteles, am avut impresia ca ati facut cumatria si botezul la doua fetite, Laura si a doua cine e? Am inteles eu corect ca in acelasi local s-au tinut doua cumatrii?
Dar care e nasa voastra?
Am vazut si pozele de la intilnire sunt nice.
Mamanati intilnirea cu sot ar trebui numai sa stimuleze nasterea si sa o faca sa decurga cit de usor posibila. Iti doresc mult curaj, rabdare si o nastere usoara usoara si asteptam vesti cit de repede posibil. Pupici.
Cornelia ce mai face o burticuta? Cum e in concediu? Mai da un semn de viata. Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?

Crinia spune:
Alinkav ti-ai ales rochia? Poti sa-i faci poze sa o vedem? Pe cind e nunta? Ce ati mai pregatit pentru nunta?
Natalia l-am vazut pe Vlad in poze, da ce flacau mare e. Mai faci bunataturi la parinti?
Lilia si Lucian e capricios, vrea numai in brate, dar cind incepe sa plinga din prostie ma enerveaza de imi vine sa-l plesnesc. Plus ca el de citva timp tipa la mine, probabil ca ma copie.
Doroti am vazut papusa ta in poze. Ce mare a crescut si e frumusica foc. Cel mai mult ce m-a frapat e cum sotiunea are grija de fetita, cam in toate pozele vad ca el o tine in brate. E un sot bravo.
Elena cum merg pregatirile de nunta? Ti-ai ales toaleta?
Am vrut sa atirn draperiile dar ce surpriza am avut, aicea nu sunt carnizuri ca in MD. Shinele pe care le fixez de pod numai trube. Ei ok, am zis eu atirn eu pe trube cu inele, insa inelel de aicea au cirlige in forma de cleste de fier cade pe timpuri, la Canadieni inca nu a ajuns cirligul de masa plastica ca la MD. Mai scurt, acuma mama trebuie sa-mi trimita cirlige din MD. Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?