Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 17
mamanati spune:
Buna fetelor,
Aici sunt, aici... Intr-adevar, de cind a venit sotul, parca nu ne putem dezlipi unul de altul. Inca nu am nascut. Bebe mai e in burtic si se lasa asteptata, sau ii lasa pe mami si tati sa se mai jiujiuleasca. In rest, o asteptam cu mult drag: merg mult pe jos, mai merg la piscina, ieri am urcat scarile pe jos pina la etajul 8... si NIMIC...!!!
Ma bucur enorm ca am ajuns la intilnire. Asa am avut ocazia sa o cunosc si pe Natalia (de mult imi doream).
Va pup pe toate. Merg la somnic
Nata si minunea din burtic 40+
doroti_5 spune:
Buna fetelor!!
Am ajuns in era pietrei din cauza lui Union fenosa!
La castelul de apa sa ars pompa de la lumina asta intraiurea si nu avem apa si nu se prevede pe vreo 2saptamini, da de lumina nici nu zic ba este ba nui, aseara am dormit in casa la socri ca la noi nu era lumina, abia acum sa aprins.
Eu am cam scoso in capat cu onomasticele mai mari, mai am asa mititele.
De caldura nu ne jeluim, da de minza da.
Eu is deacord cu intilneala, ziceti cind si unde.
Rupturi pe picioare am de la nastere de cind mam ingrasat brusc, sa rupt pielea si am riulete(varice) si inca nu sau schimbat la culoare da de trecut nu cred sa treaca.
Cam asta, imi plinge mofturoasa!
.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Lucia_B spune:
Va salut fetelor, din Bratislava.
Abea am ajuns in fata PC-ului .
Miine (adic dimineata ) o sa intru cu amanunte, acum doar va salut si va doresc noapte buna si visuri placute.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Trin spune:
Ma bucur ca reveniti fiecare mai rarut, dar totusi reveniti cu cate un mesaj.
Doroti - pai alea nu sunt rupturi (ca m-ai si speriat sincer), probabil sunt vergeturi de la intinderea pielii. Iti recomand sa te hidratezi intens cu o crema de corp. Atat timp cat inca sunt maronii, exista sanse de estompare. Unele se retrag de la sine cu timpul, altele pur si simplu se fac de culoarea pielii. Am mai scris mai inainte, poti sa cauti o crema de la firma Dr. Nona "solaris" - are mult colagen in ea si pielea devine elastica. E cam scumpa, dar merita (experienta proprie).
Mamanati - ne bucuram ca sunteti impreuna si degraba veti fi si mai impliniti in curand. Sa ai o nastere usoara si te asteptam sa revii cu noutati!
Crinia - si eu am planuri de draperii pe la Calea Basarabiei. Daca deja ai agatat draperiile fa-le o poza sa ne inspiram.
]
Lucia_B spune:
Deci, am revenit .
Primul lucru pe care l-am facut a fost sa pun pozele de la botezul Laurei. Cine are timp si placere ne poate vedea in albumul comun.
Ma bucur nespus de mult sa stiu ca sunteti toate bine, indiferent de unde sunteti si cu ce va ocupati. Sper din tot sufletul la toamna si iarna sa revenim la taklale mai des, ca prea va simt lipsa.
Putin despre noi, suntem bine. Laura e bravo, ca deobicei. Pe zi ce trece face tot mai mult kilometraj si kukue, de' nu e chip fara elea.
La moment suntem cazati in hotel, saptamana viitoare o sa ne mutam intr-un apartament, si avem toate sansele sa fim fara net .
Asa ca o sa ma stradui sa profit acum si sa intru mai des.
Offf, va las ca cupchilu meu si-a prins deshtele la saltare
Bucate
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
katia spune:
Salutare!
Am citit si eu putin pe diagonala ce am pierdut in ultima perioada. Ma bucur ca va relaxati si va bucurati de vara...ca eu nu prea pot!
Desi sunt in concediu din 1 august si cu netul langa mine nu prea intru ca nu pot! A coborat bb foarte jos si m-am ales cu dureri groaznice in zona bazinului incat nu prea pot sa stau pe scaun sau sa merg asa ca aproximativ 80% din timp mi-l petrec in pat si nici asa nu e o fericire ca amortesc rau de tot! Acum ma rog sa mai stea bb macar vreo 3 saptamani !
Va pup si revin :)
35+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Balbina spune:
Helou din nou, sint iar pe fuga,
Silvia, da Doamne sa stea bebelina cumintica cit inca mai trebuie sa stea, fara sa o supere pe mami
Nati, iar tie iti doresc sa vina puiuta pe lume fara probleme, exact la momentul hotarit de Cel de sus. Pupici!
Lucia, o sa incerc sa intru miine in contul comun, sa vad pozele (off, dial up-ul asta! ), abia astept..
Elena, vergeturile daca apar, amin, nu mai dispar cu nika, poate se mai estompeaza, dar la o noua oscilatie de greutate (sarcina, de ex.) vor deveni din nou vizibile. Ele toate la inceput sint maronii (vinetii chiar), apoi devin albicioase. Dar nu e vorba numai de culoare, ci si de aspectul pielii, care devine nu stiu cum cu asperitati, nu neteda perfect, cum a fost cindva, ehhh...
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
Diana, multa rabdare cu apa si curentul, stiu cum e sa-ti lipseasca aceste "dostijenii" ale civilizatiei...
------------------
Numai bine,
Natalia
alinkav spune:
Iaka si eu dupa Natalia!
Vreau si eu sa vad pozele, chiar acum ma pregateam de asta!
Diana ti-am vazut frumusica de fetita, dar ati avut la cumatre mama mama!!!!Ca le-am pierdut sirul!
Nati, nastere usoara si sa va bucurati de bebelina!!!!Abia astept vesti de la tine, ca proaspata mamica!!!
Lucia, bine ai revenit, poate cumva va puneti si acasa net!!!
Silvia, stai linistita, totul va fi bine!La mine burtica a coborat la 7 luni, si zilnic ,mi se spunea pe strada ca urmeaza sa nasc, si eu bine sanatoasa am ajuns la fix 40 saptamani!
Cam asta e ptr moment, mai vorbim!
Alina
Lucia_B spune:
Neata frumoaselor
Nati - inca nici un semn, nimic. Hai ca incepem cu galeria , sa se nasca puicuta usor si sanatoasa.
Alinka - ai mai scos la kapat cu rokia de nasa, ai poza ei? Ce nazbitii mai face Alex?
Corina - si eu sunt deacord ca dupa o perioada de despartire te simti mai indragostita, parca ai da carbune relatiei , sa va tina jarul mult si bine.
Silvia - bine ai venit in gasca, io-te cite am scapat eu. Nu am timp sa citesc din urma, insa sper ca la tine e totul ok si-ti doresc o sarcina usoara si sa stea bblina la caldut atit cit e nevoie.
Alincik - cum merge pregatirea de plecare, ziceam ca o sa fii tu prima da iaka ti-am luat-o pe dinainte [:P]. Ce mai fac bobocii tai?
Lilia - si Laura are deseori momente cind se tine scai de mine si vrea doar in brate, asa ca te inteleg foarte bine. Sper sa le treaca cit de repede posibil. Alteori imi vine sa scot capul pe geam si sa tip de sa ma auda toata tsara, asa de tare ma enervez cind Laura e capricioasa si plinge fara motiv. Dar cel mai tare ma omoara e cind ii trece brusc risul in plins. Of, chiar sper sa-i treaca repede. Eu dau vina pe "calatoriile" astea nebune, sper sa se acomodeze cit mai repede.
Rabdare si sanatate.
Bucate