Clubul moldovencelor de peste Prut (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna de pe meleagurile canadiene!!!
Am ajuns ieri in Ca, la sotiune, suntem foarte fericiti ...
Violetik sa stii ca revederea dupa o durata de 3 luni si ceva a dat relatiei noastre un imbold si ne simtim indragostiti ca la inceput. Asa ca lipsa ta de 2 luni va trece repede dar reintilnirea...
Si ai mei ieri erau pusi pe plins (inclusiv si eu), dar asta-i viata. Oricum azi deacuma am si vorbit prin net cu ai mei si s-au mai linistit. Ce lucru bun e netul asta!!!
Trin, Natta mi-am luat draperiile pentru dormitor si bucatarie de la Calea Basarabiei. E o varietate foarte mare, dar preturile pe 1 metru la aceleasi draperii difera de la un butic la altul ajungind o diferenta de 70 lei. Draperiile pentru bucatarie le-am cumparat, insa celea pentru dormitor le-am dat sa mi le coase la comanda. Celea din bucatarie sunt de culoare bej din cristalon, iar pentru dormitor in roz. Mie imi plac foarte mult. Si vad ca si sotului

La moment despachetez bagajul, dar Lucian ma ajuta imprastiindu-l prin casa :). Drumul Lucian a suportat cam greu, probabil ca si din cauza conditionerului.

Bine , va las si ma duc sa-mi termin despachetarea
Pupici la toate fetele frumoase

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Crinia, bine ai revenit acasa, la sotior!

Elena, Nati trebuie sa nasca foarte curind, sotul ei a venit deja (a si fost cu el la intilneala, de altfel).
Vladut se simte foarte bine aici, cu bunicii. N-am avut nici un fel de probleme de adaptare, doarme si maninca fara probleme, ca si cum ar fi acasa. Ii place f. mult la plaja, sa se balaceasca in apa, abia il pot lua de acolo Cred ca o sa-i lipseasca ocupatiile de aici.

Violeta, confirm si eu ca revederea cu sotul dupa o despartire este foaaare dulce lasa ca trece repede timpul.

Diana, la multi ani mamei tale! Sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepoti!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare fetelor.

In primul rand va multumesc pentru felicitari. Este foarte placut sa ai aproape atatea oameni care iti ureaza numai bine.
Da, am fost acasa in Moldova. Am plecat cu inima stransa ca nu stiam daca e chiar ok sa ies din tara asa cum ma informasem( stiti si voi ca poti nimeri peste oameni diferiti si unii zic ca da, altii ca nu)

Dar a fost ok, am ajuns acasa sambata dimineata, pana dupa pranz am stat in Chisinau la fratele meu mai mare. De fapt am alergat nu am stat. Ca am facut cumparaturi. Nu luasem nimic de mancare din Bucuresti ca era o caldura nebuna. Cateva ore in tren a fost insuportabil, puteai scurge hainele de apa de cald ce era.

Sambata dupa pranz deja sarbatoream ziua mea. A doua zi am fost la padure cu familia.

Cand a venit Natalia cu Diana, nici nu ne-au gasit acasa spre rusinea mea. A fost o mare supriza cand m-au sunat si mi-au spus ca sunt la poarta. Am vrut sa ii conving sa mearga cu noi la padure( eu am venit pana acasa, dar ceilalti au ramas acolo) dar nu a fost chip. Diana a fugit repede. Dar am reusit sa ii vad odorasul scump si dragalas care dormea asa dulce.
Cu Natalia am stat cateva minute si au plecat si ei. Oricum a fost o supriza tare placuta mai ales ca imi parea rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire. Dar pentru ca venisem doar pe cateva zile, ai mei vroiau sa stea cat mai mult cu noi.

Am venit aseara. A fost mult mai racoare si mai bine in tren.

Am citit ce ati scris, dar cum inca nu am net, scriu acuma mesajul in Word si il trimit abia azi.

Amelia evouleaza din ce in ce mai bine. Picioarele ii sunt mult mai flexibile si ne-a disperrat la parinti ca vroia sa urce scarile mereu( sustinuta inca destul de mult). In schimb a devenit tare capricioasa. Imi vine sa iau campii. Toata ziua urla si maraie si tipa daca nu ii convine. Nici nu apuca sa ceara ceva ca deja incepe sa planga ca nu a obtinut. Mai e si foarte fricoasa nu stiu de unde ca noi niciodata nu am speriat-o cu nimic. De la orice zgomot incepe sa planga si sa strige dupa mine. Sper sa ii treaca perioada asta ca nu mai pot. Toata ziua sta agatata de mine.

Eu am mancat cam mult( de fapt am si baut) si acuma ma gandesc sa imi mai fac o cura de dezintoxicare mai mult. Ca de la atata carne si bautura…

Violeta, eu zic ca iti faci inima rea degeaba. Nostalgia si lacrimile sunt normale mai ales ca din cate inteleg ati fost mereu impreuna. Iti spun sigur ca pe urma trece si o sa razi de asta. Fratele meu a plecat la 14 ani la liceu in Romania. Prima data cand s-a intors plangea de mama focului, de nu stiam ce e cu el. Nu mai vroia inapoi. Cu timpul insa, nu mai vroia sa se intoarca acasa.
Bineinteles ca mama si tata de cate ori isi iau ramas bun, mai trag cate un bocet, dar asa de despartire nu chiar de tragedie.

Cristina ma bucur ca sarcina decurge bine. Si eu stiam ca umflatul e de la retinerea lichidelor in organism si ca e necesar sa bei cat mai multa apa si sa tii picioarele ridicate in sus.

Nastea, bine ai venit printre noi. Da-ne mai multe detalii. Inteleg ca ai in fost prin Bardar( din PM). Cine stie, poate m-ai vazut. Eu una nu tin minte nici o fata Nastea in vizita prin sat. Dar daca ne arati poze, poate imi amintesc ceva.

O sa citesc acus ce ati mai scris si azi.
Pupici

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Slab-slab... Eu ca nu am internet si cred ca intru mai des ca voi, desi prin dial-up imi scuip sufletul. Si cand reusesc sa ma conectez ce gasesc nou? ...: nika.... tare rau...

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Lilia, vezi ca intru si eu si scriu des...in mine sa nu dai cu rosii
Eri seara am vb cu frate-meu din Fr la tel. Mi-a spus ca au ajuns cu bine.. i-au cazat si sint f entuziasmati de ambianta in care se afla ( mai ales ca el e pentru prima data in Europa)
Azi e sarbatoare la noi in familie- e ziua soacre-mei.

Va doresc ei eu sa aveti o zi buna ca de sarbatore!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mda, rau, rau, intr-adevar...
Dar e de inteles, lumea e in vacanta... Si noi petrecem aici frumos, cu mers la plaja si plimbari (cind nu ploua), consumat fructe si legume la greu (care aici sint ieftine ca braga, fata de Bucuresti) si alte activitati captivante

Tare as vrea sa ma mai vad cu fetele din Chisinau, numai sa vin singura, ca sa pot savura pe deplin timpul petrecut cu ele (data trecuta mai mult il plimbam pe Vlad decit stateam la masa). Poate organizam ceva intre 20 si 25 august, ce ziceti?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Da, fetelor, si mie mi-ar placea sa fie pe la sf lui august, daca pina atunci nu mai facem nimic. Tocmai inainte de plecarea mea in Fr!
Nata, buna idee!!

Mergi la inceput

sarmanul topic...a ajuns la pagina 4. Macar eu sa-l mentip pe 1-a pagina....hey fetelor, pe unde sinteti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Buna fetele!

Mai dau si eu pe aici ca vad ca s-a lenevit lumea rau de tot V-ati imprastiat care si pe unde - odihna, bastina, studii, munca, etc etc

Eu sunt bine, nici nu-mi vine sa cred ca aproape a trecut vara iar eu tot nu am reusit sa merg undeva la odihna. Am mai fost acasa de vre-o citeva ori, dar atit. Concediu am avut, insa mi l-au dat mult mai devreme decit am cerut, asa ca toate planurile de dus la mare s-au pravalit. De-acuma sper doar la concediul de iarna, sau poate rup citeva zile pt ca sa merg la Odessa - e ceva mai aproape.

Balbina bravo pt Vladutz, e tare haios cum pronunta copiii cuvintele lungi la aceasta virsta. Nepotzelu-meu la visrta de 2-3 ani a vazut intr-o carte o masina din astea mari (fura), si o intreaba pe maica-sa ce-i aia, la care sora-mea ii raspunde "prompt" - asta e o autobasculanta! Sarmanul de el, vrind sa pronunte cuvintul, nu se mai putea opri cind a inceput a repeta "a-bu-ca-ca-ca...".

Diana de ce zici ca ai rupturi pe picioare, asta inca de la nastere au ramas Ce-ti mai face puicuta, cum suporta caldurile?

mamanati pe unde ai disparut? De fapt, imi aduc aminte ca spunea, ca atunci cind vine sotul acasa nu mai e loc de altceva De, revedera dupa despartire e mereu frumoasa.

Cornelia tu cum te mai simti? Muncesti? Pe mine nu ma atrage deloc munca pe caldurile astea, cu toate ca nu stau prea departe de oficiu.

Ieri am petrecut ziua intreaga pe plaja de pe malul Niprului. E curata si buna plaja, numai ca apa e murdara rau , plus ca mai e si rece. N-ai ce-i face, apa de riu nu se mai incalzeste...

Mai scrieti fetelor, nu va leneviti

Va pup strins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!
Trec doar sa va salut, ca sa nu ziceti ca nu mai trece nimeni pe aici. Pur si simplu e o perioada mai lenoasa, fiind vara!Lasa ca vom recupera iarna, ca atunci nu ne va scoate nimic afara!

Va pup, si treceti , macar ca mine, doar cu un salut!

Alina

Mergi la inceput