Clubul moldovencelor de peste Prut (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Maaaaaiii...ce e si cu depresia asta pe aici?!?! Violetik - doar pleaca la studii! Fii sigura ca in scurt timp va fi cel mai fericit ca e acolo. Si totusi e vorba de Franta, Europa...nu pleaca in Cape Town.. Eu ti-as recomanda sa te uiti acum in proaspat la un film care cu siguranta te va ajuta sa depasesti momentul: "L'auberge espagnol" - are acelasi subiect. va dati seama ca si lui ii este frica de viitor, nu-l mai impovarati cu "jelea" voastra. Trebuie sa-i inspirati incredere in fortele proprii. De abia astept noutati bune.

Alinka - nu ramane in urma! hai tine pasul! in afara de rochie mai ai pantofi, accesorii, stilist, lumanari, torul miresei..eu am descoperit ieri ca de fapt peste 2 week-end-uri vom pleca acasa! brrrr..ce repede a trecut timpul..

Intrebare intrebatoare: unde in Chisinau pot gasi bijuuri? Adica imitatii reusite de bijuterii, pentru ca de fapt sunt aliajesi pietre semipretioase...sau mai putin pretioase..Ma gandesc la un colier finut pentru nunta. Dar sa nu fie coliere din alea argintii, batute cu pietricele albe.. Cine are vreo idee?

Natalia - cum se impaca Anfisa cu noile colege? I-a batut pe toti?

Diana - unde te-ai pierdut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Balbina, Trin, intr-adevar aveti perfecta dreptate, dar inima de sora altfel simte... Merci de sustinere, fetelor
Trin, chiar merci mult de sfat. Am hotarit cu sotul deseara sa plecam la Patria la comedia "Click". A mai vazut-o cineva?
In privinta bijoux-uurilor, cred ca o sa gasesti ceva f dragut si finut la Sun City, mai jos de Gemenii, la primul etaj in partea dreapta de la intrarea ( de sus ) dinspre Gemenii. Au bijuterii poleite in aur franceze. Mie intotdeauna mi-a placut ce au ei. Sper sa gasesti de ce ai nevoie si sa-ti placa!

Numai bine!

Mergi la inceput

Mercic mult Violetik - stiu si eu acel boutique si imi plac bijuteriile lor. Eu speram ca poate mai stiti si altele de acest fel. Sper sa aiba un stoc mai generos. "Click" - nu l-am vazut, o sa ma uit pe net.

Crinia - de unde ti-ai luat perdelute? Oare gasesc ceva dragut la calea Basarabiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Elena, ma intrebai de Anfisa... sa stii ca s-a acomodat nesperat de bine. Mai putin cu "stapinul" apartamentului adica un motirlau pufos si gras, care ne-a uluit prin violenta cu care a intimpinat-o pe mitza noastra Prietenele mele ii tin despartiti, in camere separate, altfel zboara fulgi si pene in jur... Cica Anfisa a devenit foarte dragostoasa cu una din fete, se gudura, toarce intruna si culmea, sta la mingiiat! Ma bucur ca e asa blinda, dar ma intreb cum ne va intimpina pe noi, oare ne mai tine minte?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

'Neatza!
Deci cum am spus mai sus: am vazut "click" si mai rau mi-am facut. Comedia de fapt are si momente de melancolie, in care tre' sa intelegi cit de importanta e familia si persoanele din viata ta . Azi o sa incerc sa ajung la Aridon, cica au reduceri -50%. Poate gasesc cite ceva!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Auuuuuuu!.... Unde sinteti? Deja doar eu bintui pe-aici?

Mergi la inceput

Si chiar nimeni, nimeni nu mai scrie? Se va inchide subiectul...si-i pacat....Nu cumva ati organizat o intilneala pe furis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor!
Eu nu mam pierdut doar ca nasii sunt la mare si eu stau la ei.
Fata mea parca nu are probleme cu caldura da iaca cu cumintenia are, sa alintat asa de tare ca stau cu ea in brate si scriu.
La intilneala mea placut, si la Lilia am fost doar ca eram stapini cu doua gospodarii si a trebuit sa plecam repede.
Natta la iaz nu stiu cum e apa ca nu mam scaldat, am niste ruptupi pe picioare ca mii rusine si de sot.
Violetik lasa jalea ca nu moare el acolo nici de dor nici de plictiseala.
Simbata suntem cumatri mari, iar duminica sarbatorim 50ani ai mamicai.
O zi cit mai placuta!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Ooo a aparut si Doroti!
Vad ca vara asta o tineti tot intr-o petrecere. Bine ca reusiti sa le acordati atentie tuturor, in conditiile in care aveti o bebelina. Sa ne mai povestesti de Natalita!
Da ce rupturi pe picioare ai?

Natalia - ce surpriza din partea Anfisei! Zici ca se lasa mangaiata? POate n-o recunoasteti voi pe ea cand o vedeti asa "dragostoasa". Vladut ce mai face?

Stie cineva ceva de cealalta Nati? Cand vine pe lume bebe a lor?

Mergi la inceput

aaaa...ce bine ca nu mai sint singura!
Diana, chiar ca numai in chefuri o tineti, azi e ziua mamei mele Sint la mare, la odihna, i-am sunat si am felicitat-o.
Trin, Mamanati zicea ultima data cind ne vazusem ca trebuia sa vina sotul si avea sa intre mai rar, asa ca ii sint motivate lipsele, si bine face...si eu cind ma gindesc ca n-o sa-mi vad sotul pe o perioada de 2 luni...iara m-apuca jelea

Mergi la inceput