Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 14
Trin spune:
Buna la toata lumea!
In primul rand felicitari tuturor sarbatoritilor din a doua decada a lunii iulie!!! Sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti si inconjurati numai de oameni buni!
In al doilea rand, cu cele mai frumoase urari si felicitari vin in adresa Liliei!!! Multa sanatate, bucurii de la bebelina si succese pe taramul profesional!
Se pare ca si de aceasta data "intalneala" a reusit! Asteptam impresii, comentarii, agenda zilei si procesul verbal.
La Bucuresti, duminica a fost o minifurtuna, care a reusit sa pricinuiasca mici pagube. Astazi e innorat si un pic mai racoare. Cum e vremea la Chisinau?
Noi suntem in febra pregatirilor de nunta, asa ca absenta imi este justificata.
S-aveti o saptamana usoara!
Crinia spune:
Lilia, iti doresc tot binele din lume, sanatate, bucurii de la cei dragi si multi multi bani!!!
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Trin spune:
Neata gospodinelor!
Stiu ca e urat afara (cel putin la Bucuresti), dar treceti imediat la apel. V-am gasit tocmai pe paginuta 3!
Alinka - cum merg pregatirile de "nasica"? Ce realizari noi? Ca traditii pe la voi? Ce planuri? ..poate, poate ne inspiram
Natta spune:
Salut Moldovencelor, cred ca dupa Trin voi incepe o paginuta noua, nu de alta dar imi e frica ca administratorul ne da la arhiva, pacat, caci datorita voua mai aflu cite ceva nou.
Trin cum mai e timpul la voi? La Tv arata jale mare, sarmanii oameni.
Crinia, ai luat draperiile? Cum iti pare? E ceea ce ai dorit? Poate imi dai si mie adresa?
Doroti_5 cum e apa la iaz? Caci la noi afara e prea cald dar apa e ca gheata, poate dam o fuga si noi pe la tine, ce zici, bucuroasa de oaspeti nepoftiti?
Lia_c, ce mai nou la tine? Cum vacanta? Ai primit mesajele mele? Ce face bebelushul?
O zi buna tuturor si nu uitati de paginuta.
alinkav spune:
Hi hi Elena, mai degraba am sa ma inspir de la tine!!!!Ca esti,chiar si in postura de mireasa, inaintea mea!!Eu deocamdata stau linistita, mai am timp, adica vreau sa ma duc zilele care urmeaza prin magazine, sa ma holbez, sa ma orientez!Pe urma, s-ar putea sa ajung pe la Chisinau, si ma voi inspira si de acolo.
Cam asta e despre mine.
Despre baiatul meu, creste in continuu, vorbeste mult, eu deja nu ma mai surprind de cate spune, cu multe "noutati" vine de la cresa. E tare haios!
Am acum in cuptor o prajiturica, asa ca amandoi o asteptam, sa se faca!
Pupici!
Alina
Balbina spune:
Hello fetele dragi,
Vad ca nu a mai aparut nimeni cu impresii despre intilneala in afara de mine, sper ca nu a fost lumea dezamagita...
Noi aici ne simtim bine, pacat ca s-a racit timpul, incit sintem nevoiti sa ratam plaja. Dar sper sa mai fie vreme frumoasa.
Vlad isi imbogateste vocabularul pe zi ce trece, iata din noile lui cuvinte (nu ma intrebati ce inseamna, ca n-avem idee ): "iuia", "fufa", "bumba", "ziuzea", "nuna", etc. toate cu accentul pe prima silaba. Bineinteles, are si cuvinte inteligibile, cum ar fi "aici", "acolo", "sus", "jos", "chis" (inchis), "pit" (oprit), "sip" (nisip), etc. etc. Se vede ca evolueaza foarte rapid, cred ca in curind va lega propozitii deja.
Cam atit deocamdata, mai intru. Va pup.
------------------
Numai bine,
Natalia
Violetik spune:
La noi toti pling... pleaca frate-meu azi ( de parca ar pleca la armata ca pe vremuri) Ma duc si eu sa-l petrec.. asa am un gol in suflet.. n-o sa mai aiba cine da muzica tare in casa, din care cauza nu o sa am cu cine ma certa. E atit de pustiu in camera lui, dupa ce si-a luat bagajele, ete ca si am inceput sa pling deja..Chiar si el merge in masina ( vin de la tara cu parintii) si plinge. Inteleg ca e spre bine lui, caci de altfel nu mai faceam tot posibilul ca sa intre. Si stiu ca si in viata sint momente cind e f greu de trecut, insa trebuie caci e o trecere la o etapa mai buna. Va rog, sa nu ma judecati gresit, se pare ca sint eu asa mai sensibila din fire!
Va doresc numai bine, zimbete, flori si numai lacrimi de fericire!
Balbina spune:
Violeta, te inteleg perfect ce simti, acel gol in stomac si o depresie care te macina pe dinauntru. Nu pot sa te sfatuiesc decit sa ai rabdare, ca timpul te va ajuta sa treci peste asta. E spre binele fratelui tau, doar singura ai spus. Nu fiti tristi, doar nu va despratiti pentru totdeauna
------------------
Numai bine,
Natalia