Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

La Multi Ani....!!!!!!! puilor care sarbatoresc un an !!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

Giana tinem pumnii!Si stai linistita ca nu esti prima care are a doua asarcina la o asa distanta fata de cezariana!

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Feteleee

Eu nu stiu ce sa ma m-ai fac cu adormirea de seara.E din ce in ce mai rau.Adica, seara se joaca , ma calareste de nu mai pot, asta pana la 11 -12, dar nu vrea sa adoarma decat cu mine in pat .Daca incerc altceva sau sa o adoarma ta-su e jale, plange ,urla ,tipa..face f urat.

Mai rau e ca de vreo saptamana, numai 'mama ,mama"... nu mai vrea sa stea cu nimeni, nici cu ta-su, daca e la tati in brate si eu trec pe langa ei ,ma prinde de mana, se agata de mine si vrea la mine.....e ceva ...off.
De la ce sa fie??E doar o perioada?
Si eu caut bona...

Si dati-mi solutii cu somnul de seara ca nu mai rezist.Eu fiind gravida seara pic de somn, dar ma si apar sa nu ma loveasca la burtica in catararea ei...din pacate uneori ma m-ai nimereste..

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Urez LA MULTI ANI puilor nascuti acum 1 an ALEXANDRA si SEBASTIAN. Sa creasca mari, sanatosi si fericiti.

Anis, ei trec acum printr-o perioada in care sunt foarte mamosi, cred ca toti au manifestari din astea. Eu am inceput, la culcatul de seara, sa-l implic pe tati(deja de mult timp adormim toti 3). Si-n vreo cateva dati a reusit sa o adoarma singur. Nu avem inca o constanta in a o adormi singur, dar i-a iesit de cateva ori.

Giana, sa dea Dumnezeu sa fie cum iti doresti.

Ema.nu.ela, ma bucur ca ati trecut de episodul febril. Oare doctorita ta ti-a spus sa te astepti si la ceva eruptiv?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, am uitat sa te intreb care e programul lui Ingrid de somn?(si de zi si de noapte). Pentru ca e posibil sa doarma prea mult ziua si de aceea sa adoarma asa de tarziu.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

salutare fetele!
Sunt tare amarata!
Am facut vaccinul ieri si Daria mi-a facut pe la 3 dimineata 39.9 de nu mai stiam ce sa-i mai fac sa i-o scad repede!! Ufff!!!

Acum se invarte in jur de 38 dupa antipiretice si 38.8 sau 38.9 la 3 ore dupa. nu pot s-o las alte 3 ore cu febra (ca parca stiam ca intervalul e de 6 ore intre administrari).

Iar de mancare......nici nu stiu ce sa-i dau ca nu mai dechide guritza decat la biberonul cu apa!

Doctorita a zis ca-i reactie la vaccin si ca o sa scada febra in 24-48 de ore de la administrare. Cred ca o iau pe carari 48 de ore luptandu-ma cu febra!!!!!

Sunt si eu chiauna, ca nu cred ca am dormit 2 ore azinoapte!

Voi ce le-ati dat bebeilor de mancare cand au avut febra?

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Monai, tocmai ca nu doarme mult ziua.Ieri a dormit 2 reprize de 45 min.Dar de regula doarme 1 singur somn de aproape 2 ore.In schimb daca adoarme cu chiu cu vai seara pe la 11, se mai trezeste uneori pe la 6-7 sa bea un bibe de lapte si pe urma se scoala la 10-11 ...asa ca..
Pt mine e bine ca se scoala tarziu ca de acnd e bb mik in burtik sunt chiauna rau dimienata.

AniS 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multi Ani! piticilor ce au aniversat primul lor an in ultima saptamana! Va doresc multa sanatate si sa le faceti numai bucurii parintilor! Sa aveti parte doar de fericire si noroc in viata!

Pupici si bebeilor care au aniversat a 11-a luna! Hai ca mai aveti si voi putin si deveniti copiluti mari!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Noi maine mergem la controlul de 1 an! Ca apoi pregatim motul, se tunde si mami ca sa faca echipa cu fata... ne pregatim de concediu, ca plecam pe 29, asa ca facem controlul usor anticipat. Fug sa mai citesc ce-au facut piticotii...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

Irda,
in caz de febra se pot adiministra antitermicele la 4 ore, alternand Calpol cu Nurofen ca sa-si faca mai bine efectul. iar daca e febra peste 38.5 mai mult timp poti sa-i pui supozitor cu Novocalmin sau Algocalmin unul la 12 ore.
in intervalul de 12 ore fa-i impachetari si incearca s-o tii treaza cand are peste 38.5 ca sa-o supraveghezi.

monai,
nu mi-a zis sa ma astept la ceva eruptiv. desi ma gandisem si eu la asta. se pare totusi ca are ceva in gat ca tot tuseste. eu o tot controlez pe tot corpul dimineata si seara. cred ca daca ar fi fost ceva eruptiv ar fi aparut bubitele dupa ce a scazut temperatura. de la atatea antitermice de dimineata avea copilu 35.9

anis,
si a mea in ultimul timp are chef de joaca seara la culcare. nu mai e ca pana acum 2 saptamani cand adormea singura in 2-3 min. si daca incerc sa ies din camera incepe sa urle ceva de speriat. asa ca am adoptat alta metoda: ma pun in patul mare de langa patutul ei a.i. sa stau cu fata la ea sa ma vada si-i zic "uite mami se culca si ea ca e ora de nani. fa si tu nani" si inchid ochii (dar din cand in cand ma uit printre gene sa vad ce face). si ea se tot uita la mine...se tot foieste prin pat...arunca cu picioarele in sus de gratii...mai boscorodeste pe limba ei...pana oboseste si adoarme. uneori adorm eu inaintea ei :D dar de obicei nu dureaza mai mult de 5-10 min. daca incepe sa maraie deschid ochii si-i zic "mami e aici. hai sa facem impreuna nani" si iar inchid ochii.

dupa ce inchide ochii si mi se pare ca s-a relaxat nu mai da din maini-picioare, ies din camera in varful picioarelor si inchid usa si gata.

cred ca o linisteste chestia asta ca e cineva langa ea si-o pazeste pana adoarme. cred ca a inceput sa prinda frica de ceva ca acum cand e si racita se trezeste noaptea si mai trage cate un tipat. uneori adoarme la loc alteori tre sa ma duc la ea s-o linistesc un pic.

acu sa vad cat o sa mai mearga si metoda asta. cand se face mai maricica o sa incerc sa-i citesc povesti si apoi sa-i pun si la cd sa adoarma cu ele. desi imi zicea o prietena ca pe la 3 ani daca te-apuci sa-i mai citesti povesti ii sare de tot somnu si vrea povesti incontinuu. nu-i nimic ca pun la cd sa mearga continuu :))

mamica de maria, 11 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput