Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

nu stiu daca va intereseaza da m-am gandit ca e bine sa va spun despre noi. ca si eu am citit despre alti copii bolnaviori si am invatat de la mamicile si pediatrii lor.

deci: exudatul nu e inca gata (cica probabil maine). maria ieri nu mai avea febra (sub 37) insa azi vad ca are inca o stare sub-febrila (37-38) si tuseste. pediatra mi-a zis totusi sa-i scot calpolul. si sa-i las doar nurofen din 8 in 8 ore pana la aflarea rezultatului. sunt bucuroasa ca la noapte n-o s-o mai trezesc pt medicament. ca de trezit se trezeste ea singura oricum dar nu cand e ora de pastile :(

mamica de maria, 11 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Joker, noi am fost eva mai departe de Sambata de sus.Da e fff f frumos acolo, e superb.La Arpasu de sus am fost, sunt acolo niste pensiuni de iti ia graiul.Am stat la o pensiune superba cu o gradina mare, cu helesteu de pastravi, langa padure, ce mai super.A mancat Ingrid la pastrav pe gratar cu mujdei de ziceam ca o sa crape..da nimik..

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Anis bine ati venit!

Andatudor si Ema.nu.ela sanatate puiutilor. Multumim ca impartasiti cu noi si bune si rele. Bagam la cap dar speram sa nu avem nevoie.

Irda da stiu ca te misti repede: vazut, placut, mutat. Sa fie intr-un ceas bun!

Cryna77 multumim de aprecieri!

Am inceput povestea ta de nspe ori. Am construit patul ala de am invatat cum se pune...stiu sa-l fac cu ochii inchisi chiar si neajutata de colegul tau...dar de fiecare data se intampla ceva si fug. Lectura altfel e placuta! Promit sa merg pana la capat!

Simona pupici bolnaviorului sa treaca!

Am scapat de unele emotii si dau de altele. La ora 20 avem intalnirea cu Nana. Offff! Deschide-mi Doamne ochii! Sper sa fie totul bine si sa fac alegerea corecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multumim ca v-a placut de noi
Briana,acolo in poza cu ii cantau rudele si s-a speriat mititca.le-am zis sa taca imediat dk nu vrea fata sa ii se cante

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara mamici cu pitici! Nu am mai scris...nici nu mai stiu de cand.Cred ca m-ati si uitat....

La multi ani puisorilor care l-au implinit pe primul!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Noi suntem foarte bine,asteptam motul care va fi exact peste o luna.
Dani a facut acum cateva zile primii pasi singurel,cam nesigur ce-i drept.Si nu s-a mai repetat faza.Oricum nu ne grabim!Avem 6 dintisori si 11 kg si ceva.Este un copil foarte iubaret.Ne ia in brate,ne pupa...este un lipicios.

Eu...cred ca va voi da o veste MARE...la fel ca Anis si ca Albinizza.Dar nu shtiu sigur inca.Mai astept cateva zile si fac un test.Noi ne dorim mult...partea proasta este ca dr mi-a spus ca nu am voie 2 ani de la prima cezariana.Si a fost o intamplare"o greseala".Daca e sa fie bb 2???Ce fac?Daca ma pune sa nu-l pastrez? Sunt stresata din cauza asta.
Voi ce stiti desprea aceasta periada dintre doua cezariene???

Emaaimee,am vazut pozele.Oana e o scumpete.Si Ioana la fel...Ce mai face Irina?Mi-e asa de dor de ea...Nu am mai vazut-o de o gramada de timp!

PUPICI MULTI!!! Promit sa mai intru!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Giana, bine ai revenit!

M-as bucura sa se confirme ce ai spus!
Eu stiu ca perioada recomandata este de minim 1 an. Adica ramai insarcinata la 1 an dupa prima cezariana, iar a doua va fi...peste 9 luni .

Deci nu cred ca va fi vreo problema. Abia astept sa faci testul!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Neata lumeeee

URam si noi la multi ani tuturor celor nascuti azi.Pupici dulci de la un coltosel suparat si de la mami si tati

Giana, bine ai revenit si sa speram ca este bb2, daca asta iti doresti...

Noi plecam ca e foarte cald la noi in casa...

Pe Edutz il chinuie niste dinti de vreo cateva zile..s-au umflat vreo 4 gingii...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Sebi sa fii sanatos, sa cresti mare, sa-ti bucuri parintii si sa-ti asculti fratele mai mare
Tare as vrea sa ne intalnim sa vedem cum a crescut "fratele nostru"...apropo ce te-ai fi facut la plecarea din spital sa-ti fi pus doi Nicolae in brate
Bine in primul rand ai fi facut asta cu mine
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: ALEXANDRA CATALINA [gesi], SEBASTIAN IONUT [dania.nicol]!

"La multi ani!" 11 luni: ILINCA [sunt_mamica].

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Giana, mie la prima cezariana mi s-a spus ca trebuie sa astept un an, in nici un caz doi !!! Cred ca ar trebui sa mai intrebi un medic !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput