Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

si pe mine ma bate gandul s-o trec la 4 mese. citisem ca dupa 1 an se poate trece, chiar si mai devreme; ceva gen 8-12-16-20. sau se pastreaza 5 mese care devin 3 mese si 2 gustari.
dar la noi masa de dupa-amiaza care dureaza minim 30 min nu seamana cu o gustare care ar trebui sa fie maxim 15 min zic eu.
a mea de vreo 2 sapt mananca f bine solidele dar lapte doar dimineata bea 150-200ml. in rest iaurt sau altceva la ora 18 mananca f prost. si laptele de la 21 iara f putin. in schimb adoarme la ora 22 insa la 6 e in picioare. asa ca n-as puteau-o lasa nemancata. sa vad cum fac astept sa treaca perioada de convalescenta acuma ca sa o pun pe picioare din nou.

mamica de maria, 11 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR : MARIUS ALEXANDRU [ancutzathree], DELIA [adana.9]!

"La multi ani!" 11 luni: STEFAN DANIEL [Giana], ANA-MARIA [truli-luli], ANDREEA [adaaina].

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele,
Noi ne-am intors de la munte.Am fost undeva prin muntii Fagaras.Cam departe, dar a fost superb.Ingrid n-a facut probleme, decat ca a vrut sa stea numai cu mine..
Intru sa va povestesc mai incolo..si va citesc si din urma..

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Emaaimee, ne-am delectat si noi cu "mamica" ta cea grijulie... cum adoarme ea catelul... si cum sufla-n tortulet... FELICITARI!!!

Nicoll_mada, multumim frumos ca ne vizionasi "bucalatul", hi,hi,hi... .

Gesi, FELICITARI si tie pentru cumintica ta!!!

MONAI, speram sa nu aiba nimic mititica, iar in caz de are... uram insanatosire grabnica! .

Simonaci79, multa sanatate micutului Mario! Muuulti .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, fetele!

Cu scuzele de rigoare, uram La Multi Ani, puiutilor care au mai fost sarbatoriti zilele astea in care n-am intrat pe forum!

Pupicei speciali domnishoarelor Iulia si Sara la implinirea unui an!

N-am mai intrat ca am cautat de disperata un apartament cu 3 camere in care sa ne mutam. Cautarea a dat roade asa ca am gasit ceea ce cautam si ne vom muta saptamana asta.
V-am spus sa stiti de noi pentru ca desi avem cablul de internet la apartament nu avem modemul de rigoare asa ca nu stiu cat o sa dureze efectiv pana o sa ne "auzim" din nou....eu sper ca nu prea mult!

Azi o sa merg cu Dari la vaccin, cantarit si masurat.

Pupicei ....ma duc ca URLaAAAA!!!!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Sunt intr-o stare de agitatie de nu va spun.
Am fost aseara la urgenta,ca mi s-a parut ca-l doare urechea.Mi l-a diagnosticat cu otita medie.
Azi la am fost la dr. nostru pediatru in care am foarte mare incredere(are vreo 75 ani si a fost directorul spitalului de pediatrie din Craiova,si eu si sotul meu am fost la el cand eram mici-si toata lumea care a mers la el spune"mi-a pus copilul pe picioare")si mi-a zis ca nu are nici o otita.In schimb are:angina herpetica,niste bubite purulente in gat.
Mi-a zis sa-i dau dupa fiecare masa cu violet de gentiana.
Ca sa vedeti de ce sunt in stare si dr. astia(no ofence-Dede,Diana)ma pun sa-i dau tratament pt. o boala inexistenta.I-am si dat de 2 ori Augmentin.OOOfffff.
Sper sa-i treaca mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am fost si noi la dr acum o sapt, si la 1 an, avem 10.200 si 76.5cm. Am facut si vaccin, n-am avut reactii.

Eu am revenit la serv si greu e

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

9+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anda, nu pot sa spun decat multa sanatate, si bine ca ai un dr bunnn

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

9+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anda,
din cate stiu eu angina este o inflamare infectioasa a faringelui care poate fi virala sau bacteriana (mai ales din cauza stafilococilor). sau in cazuri rare poate sa apara de la tratament prelungit cu antibiotice.

dr. tau de unde si-a dat seama de care tip e? eu zic ca ar fi trebuit sa-i ia un exudat. mai ales ca zici ca temperatura a tot persistat chiar si cu antibiotice. daca ar fi fost ceva viral temperatura ar fi trebuit sa scada dupa 4-5 zile.

uite la maria dupa 2 zile de antitermice temperatura a scazut sub 38 grade. f rar mai face 37 si-un pic care inseamna stare subfebrila. de-aia eu sunt aproape convinsa ca e ceva viral. abia astept azi rezultatele la exudat ca sa fiu sigura.

sunt de acord cu tine ca nu trebuiesc date antibiotice dupa ureche. tocmai de-aia e bine sa faci un exudat ca sa vezi sigur ce are si eventual ce antibiotic merge.

mamica de maria, 11 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Buna ziua mamici si bebbici frumosi.

La multi ani tuturor bebelusilor

Noi azi am fost mai toata ziua in plimbare iar mami s-a apucat din nou de invatat asa ca iar nu prea mai are timp...

Irda,de casa noua...venim toate?

M-am uitat la pozele voastre...avem bebelusi tare frumosi si desteptinorocoase si binecuvantate de asemenea minuni

Anis, unde ati fost in Fagaras?Si noi vrem sa mergem tot prin Fagaras, de ziua lui dutz, la Samabata de Sus...e o zona foarte linistita...

Cu cat se apropie mai mult ziua nasterii lui Edutz cu atat ma apuca mai mult nostalgia...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput