Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Simona, imi pare rau sa aud ca inca sunteti bolnaviori !!Eu sunt convinsa ca esti o mamica extraordinara !!!
Nu trebuie sa pui la suflet rautati gratuite !
Si oricum , galuscuta ta s-a orientat la tavita foarte bine ! Il pupam dulce iar pe mami o imbratisam sa ii transmitem putin optimism !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Aldebaran si Sara mea si-a scos masa de fructe de dimineata, prin urmare o trec si eu la 4 mese pe zi. Am de gand sa procedez asa:
-dimineata: solide + lapte
-pranz: solide
-seara: solide
-inainte de culcare: lapte.
Noi am avut 2 mese de lapte si trei de solide si cum una mi-o refuza, le voi combina pe 2 din ele.
Deja e a 2-a zi cand procedez asa si merge, deocamdata.

Am vazut poze cu Oana si Ioana(mi-e tare dor de Irina) si sunt 2 scumpici mari si frumoase.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aldebaran
[Fetele, as dori si eu un sfat daca se poate. Ma gandesc sa-l trec pe Aris la 4 mese pe zi in loc de 5 ca oricum masa de pranz e o parodie. Stau o ora sa-i dau 2 imbucaturi de mancare si pana la urma tot pe iaurt trecem ca nu-i place nimic altceva. Iar dupa amiaza din nou iaurt, bineinteles. Ma stresez si eu, il stresez si pe el, cel putin asa o facem mai rar, poate asa cu interval mai mare de timp o sa manance ceva mai bine, desi nu-mi fac iluzii. Voi ce ziceti, bat campii?

Alderaban, eu am lasat-o pe ANa la 4 mese pe zi de cateva saptamani. Si vreau sa iti spun ca a fost bine...ai vazut ca deja am inceput sa mancam si mancarica ! Ana acum cere papa !!! Ceva incredibil pentru mine , crede-ma !
Si am lasat-o sa pape doar lactate si fructe o perioada. AM vazut ca asta vrea si asta i-am dat. La un moment dat de cat insistasem sa manance, Ana capatase repulsie fata de lingurita ! Cand vedea lingurita incepea sa maraie si tinea gura stransa. Asa ca eu zic sa il lasi mai usor o perioada. E doar parerea mea..si atat !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emaaimee

am pus pozele de la un an:
Oani la un anisor
dk aveti rabdare sa ne vedeti e si Irina cu Ioana in ele.

Emaaimee, vazut Oani ! Dulceeee !! Si ca sa fim siguri ca avem o printesa carliontata, i-ai pus si coronita .
Tortul este fara comentarii. Da' de ce v-ati suparat asa ? Ca aveti o poza in care ati suparat printesa mey !
Sa iti traiasca si sa te bucuri de papusa !!!

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gesi

A trecut si ziua asta! Spre surprinderea mea totul a iesit foarte bine, cu toate ca inceputul s-a aratat dezastruos. Am inceput sa disper cand am vazut ca nu sosesc cadourile personalizate la timp, m-am ingrozit cand am vazut ce prost a putut sa ma tunda coafeza mea, m-am speriat ca fata nu a putut sa doarma la pranz...ceea ce prevestea o dupa amiaza maraita.
Pana la urma...cu cateva suvite blonde facute de sotul meu pe la 2 noaptea, am reusit sa arat intr-un fel. Fetita cu toate ca a sarit o portie de 1 si 1/2 h de somn s-a comportat exemplar...chiar mi-a facut impresia ca se simte in mijlocul atentiei...si Doamne ce-i mai place lucrul asta!
A dormit repriza a doua de somn, cumintica, in scaunul de masa lasat pe spate si cu ratusca in brate.
A plans un pic cand a taiat nasa din par...stie si ea ca nu are prea mult!
A ales dupa tava "Jurnalul unei mame si al puiului ei", bancnota de 10 lire si papiota.
A primit drept rasplata a cuminteniei ei o bucata mare de tort sa faca ce pofteste cu ea. Dupa ce si-a facut o masca pentru maini (pana aproape de cot) a aruncat tortul...sau ce mai ramasese din el jumatate in punga cu cadouri, jumatate pe pantalonii lui tataie proaspat sosit din indepartata Nigerie.

Am vazut si eu pozele... !!!!!! Super fata ta cu palarie ! Si voi ati suparat cupilu !!! Pai e frumos ? eeee.. cred ca si Ana mea o sa planga la "tuns" ca e la fel de cheala ! Orium, ai aranjat-o extraordinar pe papusica !! E frumoasaaaaaa !!!! Sa va bucurati de ea !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna dimineata!
"La multi ani" pt. Marius Alexandru (ancutzathree) si Delia(adana.9) care fac azi un anisor, sanatate si multa fericire!

Simona - imi pare rau ca te-ai necajit la petrecere. Nu fii suparata, lasa sa zica oricine ce vrea, noi stim ca esti o mama excelenta si nimeni altcineva n-ar fi mai bun pt. Mario.
Mona - da, cred ca asa o sa fac si eu, o masa combinata ca nu-mi vine sa renunt de tot mai ales ca nici lapte nu prea bea, insa am observat ca daca-i dau cate putin dupa masa solida nu zice nu.
Briana - off, cat mi-as dori si eu sa-mi ceara Aris papa. Intr-adevar numai lactate si fructe accepta si el, insa eu insist si cu mancare, chiar daca nu ajung nicaieri. Dar de azi il las in pace, promit. Recunosc intru totul comportamentul lui Aris la fetita ta, chiar si repulsia fata de lingurita.

Si eu credeam ca sunt singura care vreau sa-i dau 4 mese pe zi si imi faceam mustrari de constiinta.
Multumesc mult, fetelor!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

LA MULTI ANI!!! bebelusilor care in we au mai adugat o luna si celor care au implinit un an!!! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi alaturi de parintii vostrii!!!
In we am fost la nunta fratelui meu mijlociu si am fost super ocupata, nu am apucat sa va citesc . A fost bine, ne-am distrat. Am sa pun poze mai tarziu.
Am intrat sa va salut si apoi am sa recuperez din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Gagici, am putin timp la dispozitie sa va mai spun... Noi nu am taiat motul sau rupt turta sau ce se mai face, pentru ca nu a insistat nimeni si la noi nu stiu sa fie asemenea obiceiuri. Deci nici tavita n-am avut. Dar intentionez s-o tund pe Sara, e chinuitor pentru ea ca transpira tare si tot imi face bubite pe gat. Probabil ca o voi tunde cu masina aia care cheleste, altfel nu vad cum.
Si sa va mai spun ca avem 10 kg. De masurat lungimea, eu nu reusesc nicicum, dar curand vom merge la control.
Si va mai spun ca ma astept sa faca varicela, asta din cauza unor parinti cutremurator de inconstienti care-si lasa copii bolnavi la hinte. Era cu sotul meu si s-au apropiat de ei 2 copilasi cu bubite inca purulente pe fatza. Desi sotul a plecat imediat, am citit ca e foarte contagioasa. A auzit, in timp ce fugea de la locul faptei, ca alti parinti se luau de impricinati. Singura mea speranta de bine e ca ei sa fi fost in perioada de sfarsit, cand nu mai e contagioasa, dar slabe sanse, pentru ca ma gandesc ca ar fi fost cu cojite bubitele .
Cam asta ar fi evenimentele noastre importante va pupam si

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Simona, imi pare rau ca te-ai necajit din cauza fostului. Si rudele sotului meu au avut o tentativa de a se lua de mine dar zambetul meu pe toata fata le-a inghetat vorbele pe buze...efectiv nu i-am luat in seama...am comentat dupa aceea cu al meu sot si gata.
Un alt element care le-a inchis gura a fost jurnalul (de care nu stia nimeni decat sora mea si sotul si...cateva zeci de pers. pe forum)...familia (lui) s-a abtinut de la comentarii. M-au bucurat in schimb cele ale nasilor (care sunt oameni respectabili la 70 ani, culti si de bun simt) care au luat cartea si au citit un pic din ea...spunand ca daca nu erau la masa ar fi citit-o cap coada...asa captivanta le-a parut.
Multumim Brianamica pentru aprecieri si iti tinem pumnii sa fiti la fel de cumintele.
Ma bucur ca au trecut azi noapte ursitoarele pe la farfuria pusa special pentru ele cu faina, zahar, malai si un pic de turta. Le-a placut doar faina. Sper ca i-au dat fetei mele calitati deosebite in schimbul bucatelor pregatite.

Monai felicitari pentru petrecerea reusita.

A ajuns si coletul cu brelocuri personalizate cu poza fetei...o splendoare! Abia astept sa le impart rudelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

La multi ani Iulia si Sara!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de parintii vostri!

Anda,
maria de cand s-a nascut pana acum a facut doar 2 raceli simple fara temperatura peste 38 care au trecut in 3-4 zile.
insa acum a facut si ea temperatura mare. toata saptamana trecuta mai tusea cate un pic dar am zis ca face ea asa...alte simptome n-avea. vineri seara cand am venit de la servici era super vioaie. insa mi s-a parut ciudat ca a baut f multa apa in jur de 200ml de-odata. si apoi a inceput sa planga tare. si cand am luat-o in brate am vazut ca frige si i-am luat temperatura si avea 39.5. am intrat un pic in panica. i-am pus un supozitor cu novocalmin si am supravegheat-o din 1 in ora. stiam ca nu e bine s-o las sa adoarma dar era franta a adormit in brate la mine ceea ce nu s-a intamplat nicioadata. daca n-o lasam sa doarma plangea. i-am luat temp prin somn. in 2-3 ore ii scadea, apoi iara urca peste 39. i-am dat alternativ la 4 ore nurofen cu calpol. i-am facut si impachetari cand se trezea. si baita cu apa mai rece un pic.

si sambata dim am fost la doctor.
ne-a zis ca deocamdata pare a fi o rinofaringita virala. i-a luat si exudat. azi astept analizele.

ne-a recomandat antitermice din 4 in 4 ore alternativ nurofen cu calpol. si in caz de nu scade sub 38.5 mai multa vreme sa-i dau supozitor cu novocalmin/algocalmin dar cel mult unul la 12 ore.
si daca nu cedeaza temp in 2 zile trecem pe antibiotic in fct si de exudat.

vad ca de sambata n-a mai urcat temp peste 38 asa ca sper sa fi fost doar ceva viral si sa fie acuma spre vindecare desi inca tuseste.
a si ne-a mai dat si niste picaturi pt nas care au un antibiotic local n-am retinut cum se numesc ca are si multi muci.

eu zic ca daca-i dai supozitor cu novocalmin sa nu-i mai dai si picaturi de algocalmin. ca e cam mult. si novocalminul are aceeasi compozitie ca algocalminul.

apropo de febra: vorbeam cu o prietena din sua si mi-a zis ca acolo se recomanda antitermice doar peste 39. plus ca aia zic ca n-are nimic daca face copilul convulsii. ca nu au repercursiuni. da mie mi se pare torusi periculos. oricum se pare ca majoritatea copiilor nu fac convulsii pana la 40 grade. dar important e sa scazi temperatura daca e peste 38.5 asa mi-a zis pediatra si multe-multe lichide si tinut copilu cat mai dezbracat. am tinut-o doar in scutec.

mamica de maria, 11 luni si 2 saptamani

Mergi la inceput