Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 7
Tethys spune:
Stiu ca sunteti ocupate , dar va rapesc si eu un pic de timp... pentru o micuta intrebare :
CE ZICETI, SEMANAM, MACAR UN PIC?????
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
ema.nu.ela spune:
anis,
eu in locul tau as incerca s-o culc mai devreme si s-o scol mai devreme. incet-incet. eu zic ca v-ar fi mai bine pt amandoua.
maria de exemplu de vreo 2 saptamani are program asa:
ora 6-7 trezirea. ii dau bibe cu lapte si mai doarme eventual pana la 8.
apoi mai doarme un somn de 2 ore: 11.30-13.30
apoi inca unul de 1 ora: 17-18
si se culca pe la 21.30-22
in wk dorm si eu la pranz cu ea ca tare bine e.
caterina71 spune:
Emaaimee, v-am vazut pozele... frumoasa Oani a ta! Ma bucur ca a fost si Irina si am mai vazut-o pe Ioana, ce frumos se jucau bebelinele... Impresionant tortul fetei! M-a dat gata!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Aldebaran, si a mea mananca doar 4 mese de 1 saptamana. Ea si-a scos o portie de lapte. Nu mai vrea decat dimineata la 5, cand e semiadormita...
Pupici,
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Simona, pupam baiatul ca sa-i treaca boala. Ma bucur ca n-a fost foarte stresant pentru tine la petrecere. Din pacate trebe sa te inarmezi cu rabdare in astfel de momente, de dragul lui Mario.
Pupici,
sunt mare...
andatudor spune:
Pup toate fetele care ne-au incurajat!
Emanuela-al meu a avut febra doar 18 ore-de la 1:30 noaptea pana la 6:30 ziua-cand a ajuns la punctul maxim de 39:2 a scazut si de atunci nu a mai facut deloc.Asa ca nu are nevoie de antibiotic.Intr-adevar nu mi-a recomandat exudat,dar banuiesc ca stie ce a vazut si mai ales tot ce mi-a zis pana acum a fost adevarat.Acum a inceput de ieri sa manance bine si sa doarma toata noaptea,nu mai plange,si e vesel si vioi.Ii dau doar cu albastru de gentiana pe limbuta.
Pupam pe Maria scumpa si ii doresc insanatosire grabnica,stiu cat e de dureros sa-ti vezi puiul bolnav si mai ales cu febra!
andatudor spune:
Simona-felicitari pt motz ! Cat despre remarci rauvoitoare,invata sa nu le mai bagi in seama,ca dupa cum ai spus vor exista tot timpul!
Aldebaran-si eu tot 4 mese ii dau Lui Andrei de vreo luna.2 de lapte si 2 solide-la care adaug iaurt si fructe.
Anis-bine ati revenit.Sa va fie de bine iesirea la munte!
Gesi-felicitari pt. ruperea turtei !Cred ca ai fost in culmea fericirii cand a ales cartea !
Irda-sa stapaniti sanatosi apartamentul! Inchin virtual un pahar in cinstea voastra!
Giana-sa fie intr-un ceas bun! Eu cred ca poti pastra sarcina fara probleme,am mai auzit cazuri unde nu a trecut un an de la prima cezariana.Oricum stiu sigur ca organismul dupa cezariana suporta mai bine o sarcina decat un chiuretaj,asa ca sigur va fi OK!
andatudor spune:
Irda-sanatate multa Dariei! Las-o sa bea cata apa vrea(chiar e indicat sa bea cat mai multa)iar de mancare daca nu vrea nimic las-o in pace.Cand au febra nu vor sa manance nimic.Al meu a mancat in ziua cand a avut febra doar 2 iaurturi-si alea cand i-a scazut,nicidecum in plin episod febril.Nu te ingrijora ca va recupera dupa aceea,importante sunt lichidele,nu mancarea!
Tethys spune:
Irda, pupam fetita mica si uram sa treaca cu bine peste episodul asta, cu febra! Off, puiuti micuti...
Anis, nu prea stiu ce sa te sfatuiesc , ca si al meu imi face figuri la somn... si ziua tot cu mine vrea nani... succes , sa reusesti! Probabil fetele te pot ajuta mai mult ca mine, dar eu iti tin pumnii! Sarcina usoara in continuare!!!
Ema.nu.ela, sanatate micului puiut!.
Andatudor, pupici si sa se faca baiatul bine!
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
andatudor spune:
Cryna-daca semanati un pic?Cred ca era o intrebare retorica ! Pai e al tau leit -poleit!Are totul de la tine! E un bucalat frumos!