Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 8
Dianami spune:
La multi ani, Alexandra!
La multi ani, Sebastian!
Sa fiti sanatosi si plini de noroc!
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare
andatudor spune:
Ema-am vazut si eu pozele cu Oani -scumpa la un an! F frumos tortul si cred ca pe masura delicios!Pupam si pe cretulina Ioana care a crescut si ea mult si e deja d-soara.Frumos se mai jucau ele amandoua!
Dianami spune:
Noi am fost astazi la vaccin. M-am dus pregatita pt. vaccinul de un an, dar ne-a prins dr. si i-a facut ROR-ul (Trimovax). A zis ca tot mai avea o fiola, asa ca...norocul fetei. Pe celalalt il vom face peste o luna.
Bineinteles ca asistenta nu a scapat ocazia sa-mi spuna "ce noroc am ca au o fiola", pt. ca atunci cand am refuzat antirujeolicul la 7 luni imi zicea ca voi cumpara ROR-ul, ca ea nu-mi da nimic , parca le da din buzunar de la ea...
Dar asa e ea, cu gura mare...am ignorat-o si am vorbit cu dr. in continuare.
Iulia a plans cand a intepat-o, cand am iesit din cabinet deja se hlizea la ceilalti copii .
Acum doarme si sper sa nu avem reactie postvaccinala prea intensa peste cateva zile.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare
Tethys spune:
Andatudor, multumim ... hi,hi,hi ... eu is cam chioara, din fire... .
Uite, cand iesim la plimbare: eu, bebe si fratele meu (unchiul lui bebe), lumea zice ca Robert e fratiorul nostru... cand il scoate bunica-su, lumea il face "fetita lui tata" si nu-l cred pe buni ca-i de fapt nepotelul sau... Se pare ca ni se potriveste vorba: "fetele seamana cu tatii,iar baietii cu mamele"... Adica, daca eu seman cu tatal meu, iar bebe cu mine... probabil de aia il face lumea fetita cand e cu buni... Oare?!?... Hmhhh...
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
Dianami spune:
Irda, Anda, Emanuela, sanatate bebeilor!
Crina, Robertel este picatura rupta din tine , zic asta nevazandu-l pe tati, ca poate seamana si cu el...macar un pic .
Emanuela, o intrebare pt. tine, ca stiu ca mergi la Medlife. Stii cumva pe la ce ora fac recoltarile de sange pt. analize? Pe site la ei nu am gasit informatia si la telefon suna ocupat. Multumesc frumos!
caterina71 spune:
Anis, asa a inceput si a mea. De sambata nu mai vrea decat la mine in brate. La ceilalti urla si face lacrimi siroaie pe obraji. Eu am crezut ca de la D4, care e foarte umflat dar nu sparge... Iar de adormit, am inceput s-o pun in pat intre noi seara, o ia sotul in brate si o leagana usor, pana adoarme. Dar n-o ridica din pat, o leagana asa, pe-o parte, cuibarita la el. Ca vreau sa invete sa se culce si cu el, ca m-a cocosat doar in brate la mine...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...
Tethys spune:
Da, Diana Mirela, ai dreptate ... nu l-am pus si pe tati... Uite-l acum! Nu-i o poza prea reusita . Speram ca se intelege ceva...
Problema este ca toate pozele pe care le pot descarca pentru a le pune pe site, sunt pe telefon... Iar pe telefon am mai mult baiatul !!!!!
TATI
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
Ella2000 spune:
Salutare!
am aparut si eu dupa ceva vreme! Paula e cu gingiile umflate , precum Edutz! Joker, sunt intelesi iubiteii nostri!
ce-am mai facut? am robotit prin casa , am fost la pescuit, am leganat copil, am pupat picioarele julite ale Iuliei ca e cocotata pe role de dim pana seara, am fost la nunta cu Iulia, desigur...
alte noutati: Paula coboara singura din paturi, i-am scos doua zabrele de la tarc, intra si se joaca cand are chef si asa am scapat de jucarii prin toata casa, e tot cantareatza si dansatoare! umbla bine dar se mai lasa si in 4 labe ca are mai multa viteza sisigurnta! si in general: isi atinge scopul!
doresc tuturor celor care au facut primul anisor sau au mai adaugat o luna:
LA MULTI ANI CU SANATATE! SA FITI FERICITI SI NOROCOSI! [
ELLA2000 si printesele
joker spune:
Ypiii....bravo cusraaaa....pupam fata scumpa si dulce
Anis, problema asta o am cu edutz de cand s-a nascut...daca stiti vreo metoda poate imi spuneti si mie...nu doarme decat, pus cap la cap, vreo 6-7 ore pe zi
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
MONAI spune:
Cryna, am vazut pozele voastre si sunteti extrem de draguti amandoi. Cu ocazia aceasta mi-am dat mai bine seama cum arati, nu stiu de ce restul pozelor pe care le ai setate la semnatura mi se par mai neclare. Esti tare draguta si pari tare shugubeata si bine-dispusa.
Anis, pai somnul acela de la 7 la 10 e somn de zi. Deci Ingrid doarme 45min+45min=1.3h si 3h somnul de dimineata, de dupa bibe. Singura solutie e sa-i scurtezi acel somn cu 1h ca sa-ti adoarma pe la 22. Vad ca Ingrid are un program de copil mai marisor(de obicei putin peste 1 an dorm mai mult dimineata si-si fac o singura repriza de somn ziua - bine, la voi inca sunt 2). Sara adoarme la 22, se trezeste la 7 si mai doarme de 2 ori, astea insumand 3 ore. Iti spun doar ca sa-ti faci o idee. Somnul de zi, din cate am citit si inteles eu ar fi de 3-4h la varsta asta. Voi nu depasiti cu mult, dar parerea mea e ca numai reducandu-i somnul de dimineata o sa-ti adoarma mai repede. Incearca vreo cateva zile ca n-ai nimic de pierdut(desi unii copii sunt nervosi daca nu-si fac somnul lor, in cateva zile isi revin).
Ema.nu.ela, te-am intrebat doar pentru ca pentru mine roseola pe care a facut-o fata a fost un soc teribil. Sa sti ca am tot citit de atunci despre bolile astea ale copilariei si vreo cateva dintre ele debuteaza cu usoare raceli. E drept ca nu cred ca-i cazul vostru, daca n-a aparut nimic dupa ce i-a scazut febra. Doamne-ajuta sa treaca doar cu Nuro si eventual ceva sirop de gat.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi